Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παλι τον καθαρισμο τον κανω δωρεαν με την ασφαλιση του πατερα μου στα ιατρεια του ΤΑΞΥ στην Ακαδιμιας...:rolleyes:

εντιτ: χμμμ μαλλον μιλας για εξωτερικα ιατρεια οποτε οκ.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά αν δεν κόβετε απόδειξη διεκδικήστε καμιά καλύτερη τιμή τουλάχιστον. Όχι να σας πιάνουν τον ποπό στις τιμές και χωρίς απόδειξη μάλιστα :/

Δημοσ.

Εξαρτάται. Αν είναι εγκλειστος (όπου μπορεί να χρειαστεί να βγει από γναθοχειρούργο) ίσως σου πάρει παραπάνω λεφτά σε σχέση με μία απλή εξαγωγή. Πάντως μην το αφήνεις.

Δημοσ.

Οντως ειναι λίγο "πιάσιμο" οι τιμές... Και ενταξει αν υπαρχει κανένα χοντρό προβλημα, να τα σκάσουμε αλλά τώρα για εναν καθαρισμούλη?

Εχει παει κανεις στο Γουδί, στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές Οδοντιατρικής? Ειχα δει το site τους και για καθαρισμό (λογικά αυτο θα εννοουν οταν γραφουν αποτρύγωση) παιρνουν 10 ευρω αν ειναι ο φοιτητής προπτυχιακός και 15 νομιζω αν ειναι μεταπτυχιακός.

Αξίζει τον κόπο ή μπορει να σου "παρει" το μηχανημα κανά ούλο? :shock:

Παντως δεν εχω και χοντρό προβλημα να παω εκει την επομενη φορα! Να βοηθήσω και τα παιδια να μαθουν!!!! :lol::lol:

Σε αυτο αναφερομαι:

http://www.dent.uoa.gr/node.php?n=patients_3&lang=el

Δημοσ.

παντως σκεφτειτε ποσα βγαζει το μηνα ενας οδοντιατρος..εγω εκει που παω καθε φορα στην ιδια ωρα περιμενουν 3-4 ατομα και δουλευει μεχρι αργα γυρω στις 10-10.30..παιρνει 50 ευρω για ενα σφραγισμα που διαρκει 30-40 λεπτα..πες 20 πελατες την ημερα (λιγους λεω) επι 50 = 1000 ευρω την ημερα!!!!:whistle::whistle:

Δημοσ.
παντως σκεφτειτε ποσα βγαζει το μηνα ενας οδοντιατρος..εγω εκει που παω καθε φορα στην ιδια ωρα περιμενουν 3-4 ατομα και δουλευει μεχρι αργα γυρω στις 10-10.30..παιρνει 50 ευρω για ενα σφραγισμα που διαρκει 30-40 λεπτα..πες 20 πελατες την ημερα (λιγους λεω) επι 50 = 1000 ευρω την ημερα!!!!:whistle::whistle:

Σκεψου ομως και τα εξοδα ενος οδοντιατρειου.Εκτος απο τα νοικια,ΔΕΗ,κοινοχρηστα κλπ κλπ υπαρχουν αρκετα εξοδα καθε μηνα για υλικα και εργαλεια.Απο γνωστους μου οδοντιατρους εχω ακουσει οτι στο σφραγισμα πχ τα 15-20 ευρω περιπου ειναι τα εξοδα(δεν ειμαι ο ιδιος οδοντιατρος).

Δε μου φαινονται παραλογα χρηματα ομως,ειναι επιστημονες εχουν σπουδασει και πρεπει να αμοιβονται αναλογα...

Δημοσ.

Ειναι πολυ σχετικο αυτο.Μην νομιζεις οτι ολοι οι οδοντιατροι εχουν την ιδια πληθωρα πελατων και μαλιστα καθημερινα.Παιζει πολυ η περιοχη οπου εχουν το ιατρειο τους και ποσο γνωστοι ειναι.Και υπαρχει περιπτωση ο ιδιος οδοντιατρος τον ενα μηνα να βγαλει 6.000 ευρω και τον αλλο 1.000.Και μην νομιζεις,απ΄τα λεφτα που παιρνουν για την καθε περιπτωση πολλα πανε στα υλικα,στον εξοπλισμο που χρησιμοποιουν και στον οδοντοτεχνιτη.Οποτε δεν βγαζουν και τα τρελα λεφτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...