harrysvr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα με το όνομά μου κανονικά, λογικά είναι απο το ebay(αφού έχει το όνομά μου),έχετε λάβει κάτι παρόμοιο;
opts Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Εμένα για phising μου φαίνεται Δες τους headers του email να δεις την προέλευση
harrysvr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Εμένα για phising μου φαίνεταιΔες τους headers του email να δεις την προέλευση Πως το βλέπω αυτό; Πλέον δεν μπορώ να μπω στο ebay, ούτε uk, com, de κλπ., μάλλον πρέπει να κάνω ότι λέει...
opts Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Τουλάχιστον μην πατήσεις κανένα link απο το email Γράψε κατευθείαν στην μπάρα το url ή απο τα bookmarks σου
harrysvr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Εκανα ότι έλεγε, βάζω νέο pass και μου βγαίνει το παρακάτω
harrysvr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 ΔΕΝ μπορώ να αλλάξω password γιατί δεν ξέρω το παλιό(το οποίο μου άλλαξαν), τι γίνεται ρε π...
harrysvr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Thanks opts, all ok, άλλαξα στον explorer,opera,safari αλλά στον firefox δεν άλλαζε...τελικά κατάλαβα οτι δεν είχα γυρίσει το πληκτρολόγιο στα ΕΝ... Δε με βλέπω να κοιμόμουν σήμερα αν δεν γινόταν οι αλλαγές στα passwords ύστερα κι απ`αυτά που διάβασα στο google για το ίδιο μήνυμα που πήραν κι άλλοι απο το ebay...
opts Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Thanks opts, all ok, άλλαξα στον explorer,opera,safari αλλά στον firefox δεν άλλαζε...τελικά κατάλαβα οτι δεν είχα γυρίσει το πληκτρολόγιο στα ΕΝ... και να με πλήρωνες και στο μαντείο των δελφών να με πήγαινες αυτό δεν θα το έβρισκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.