menh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE...Π.Χ.ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE....
Tren Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Καλως ηρθες Κι εγω το ιδιο. Ειναι ενα site που σου προσφερει πολλες δυνατοτητες για διαλογο και επικοινωνια καθως και ενας χωρος που μπορεις να αναζητησεις σε ευρυ κοινο οτι δεν βρισκεις αλλου υποθετω.Πληροφοριες για pc,συνδεσεις κτλ...η μουσικες των οποιων αγνοεις τα στοιχεια.Επισης εχω την υποψια οτι εδω δεν διαγραφουν μελη αλλα topiks σε αντιθεση με αλλες δημοκρατικες διαδυκτιακες κοινοτητες... Ελευθερια δηλαδηΜιλας.διαφωνεις,ρωτας,απαντας,μαθαινεις,ψαχνεις κτλ Ε αυτα!
asxetos_o enas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE...Π.Χ.ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE.... Καλως ηρθες menh. Εσυ τι θελεις να κανεις;
menh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Καλως ηρθεςΚι εγω το ιδιο. Ειναι ενα site που σου προσφερει πολλες δυνατοτητες για διαλογο και επικοινωνια καθως και ενας χωρος που μπορεις να αναζητησεις σε ευρυ κοινο οτι δεν βρισκεις αλλου υποθετω.Πληροφοριες για pc,συνδεσεις κτλ...η μουσικες των οποιων αγνοεις τα στοιχεια.Επισης εχω την υποψια οτι εδω δεν διαγραφουν μελη αλλα topiks σε αντιθεση με αλλες δημοκρατικες διαδυκτιακες κοινοτητες... Ελευθερια δηλαδηΜιλας.διαφωνεις,ρωτας,απαντας,μαθαινεις,ψαχνεις κτλ Ε αυτα! ευχαριστω φιλε!!!!αλλη μια ερωτηση μπορω να κανω?? εδω μπορω να ανεβασω και αρχεια??
menh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Καλως ηρθες menh. Εσυ τι θελεις να κανεις; τι θελω?? μμμ...εδω σε αυτο το site γινεται να ανεβασω αρχεια ετσι ωστε οι αλλοι χρηστες να τα κατεβαζουν??αν ναι,πως???
Tren Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 ευχαριστω φιλε!!!!αλλη μια ερωτηση μπορω να κανω??εδω μπορω να ανεβασω και αρχεια?? φωτογραφιες και βιντεακια εννοεις? Ειδα ολουθε νομιζω πως ναι!
Tren Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 τι θελω??μμμ...εδω σε αυτο το site γινεται να ανεβασω αρχεια ετσι ωστε οι αλλοι χρηστες να τα κατεβαζουν??αν ναι,πως??? Ααααααα αυτο δεν το ξερω! Παω στο θεμα με τους σωληνες που εχω αποψη
asxetos_o enas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 τι θελω??μμμ...εδω σε αυτο το site γινεται να ανεβασω αρχεια ετσι ωστε οι αλλοι χρηστες να τα κατεβαζουν??αν ναι,πως??? Νομιζω οτι αυτο δεν γινεται. Δηλαδη να ανεβασεις αρχεια για να τα κατεβαζει καποιος αλλος. Αυτο σιγουρα μπορεις να το κανεις στο rapidshare. Και μετα να υποδεικνεις το λινκ για να μπορει καποιος να κατεβασει τα αρχεια σου.
random Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Σ' αυτό το site μπορείς να μάθεις πως γίνονται τα παιδιά, πως χωρίζεις και επανασυνδέεσαι με την κοπελιά, ποια ειναι η καλύτερη ομάδα του γαλαξία, πόσο κάνει μια επισκευή προφυλακτήρα, και ποιος είναι ο καλύτερος ηλιακός είναι και κάτι "περίεργοι" τύποι που συζητούν για oc, cpu, domains, loops, vm, db, routers, isp, fps, attenuations, apples n' cucumbers, αλλα ευτυχώς κάθονται σε μια γωνίτσα και δεν ενοχλούν Να ανεβάζεις αρχεία δεν γίνεται, τα τρώει ο σκύλος πριν προλάβουμε να τα κατεβάσουμε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=43193 για αυτό υπάρχει και αυτό το topic μου φαίνεται
livewire Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Τριχοτομημένη προσωπικότητα? Καλώς τα παιδιά(3-0). Το φόρτε του site είναι οι θερμοσίφωνες. Γ@μhμ3\/01 ΓΙουσ7οθερμοσίφωνες. Edit: random, με πρόλαβες :Ρ
menh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 ευχαριστω πολυ παιδια για τις πληροφοριες!!!! αλλα εχω και καποιες αλλες ερωτησουλες ακομα.... 1)πως βαζω εικονα σε υπογραφη?? 2)τι ειναι το junior member to senior member.... μμ...αυτα προς το παρων....
azio Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 πας εκει που λεει πινακας ελεγχου και πας επεξεργασια υπογραφης..μετα μπορεις να κανεις επισυναψη η να βαλεις το url της εικονας.. junior εισαι μεχρι 30 post δηλαδη 30 φορες που θα γραψεις στο φορουμ..το μπλα μπλα δεν πιανεται μετα γινεσαι member και στα 100 senior member.. λειπει ο lucy και γινεται οτι να ναι εδω μεσα
nikos_e34 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 αυτο το σαιτ μαζευει ολο τον υποκοσμο του νετ αγαπητη μενη εγω γουσταρω σαδισμο και ντοκτορ μενγκελε κλαινμαινγρ και κωνσ μεν ειναι εξπερ στο οικονομικο εγκλημα (ο τελευταιος πουλαει και πλαστα ευρω) εχουμε κανα διο-τρια χανουμακια εδω μεσα και λαστ μπατ νοτ λιστ οι μοντερατορες με απο 1-2 χρονακια αναστολη για κλοπη πασατεμπου εξω απο το καραισκακη και βεβηλωση του γηπεδου της λεοφωρου με το πιο φρικιαστικο τροπο (κατουρησαν τα μαρμαρα οι αλητες) τζουνιορ μεμπερ ειναι το παιδι για τα τσιγαρα,αυτος που κερναει καφεδες και σουβλακια,λουστραρει κανα παπουτσι σενιορ γινεσαι μετα απο μυηση...το πως και γιατι δεν το λεμε διοτι μας κυνηγαει η ΕΥΠ και ο Ξ.Ε..Ν.Ο.Φ.Ω.Ν. κατι αναλογο με το εχελον...λοιπον...αυτα για τωρα... θελουμε ηλικια φωτο (γυμνη με η χωρις φατσα αδιαφορον) και κινητο τηλεφωνο...α και 2 σουβλακια σαν διδακτρα για το δρομο προς το βωμο της ακολασιας
washcloud Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 λειπει ο lucy και γινεται οτι να ναι εδω μεσα ...lucy ; ! Ε όχι και lucy...έλεος. luci, ΠΑΕΙ στο...διάολο... Μόνο για χάρη συντομογραφίας. Κοτζάμ έκπτωτος, δεν κάνει... ...σε τί κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας, Semjâzâ ; Σεβασμός κανείς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.