Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 ή PLAYSTATION 3? Ιδού το δίλλημα

margiannis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει να απαντανε τα ιδια ατομα αλλα τουλάχιστον στο θέμα που έχω ανοιξει δεν επικρατει και τετοιο χάλι!;)Έλεος δηλαδή.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για να κλεισει το θέμα ..μιας και εισαι GTA fan, παρε το 360 που θα βγάλει και downloadable content με extra πιστες κλπ για το παιχνίδι σε λιγο καιρό ..που δε θα βγει για ps3

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε vortex.Πάντως ναι είμαι gta fan αλλα δεν θα τρελλαθώ κιολας αν δεν έχω μια πιστούλα παραπάνω.:-)Θα περιμένω και άλλες απόψεις πάντως.:mrgreen:

Δημοσ.
Προσωπική γνωμη και χωρις να εχω τιποτα με τον συγγραφεα του θεματος ..

Καθεστε και γεμιζετε 5 + σελιδες στην ερωτηση ειμαι σε δηλημα τι να παρω Χ360 η PS3 κλπ ...

και το θεμα καταληγει στο κλασικο σπαγγετι Χ360 vs ps3 αφου υπαρχει ηδη αυτη το θεμα γιατι να ανοιγουμε παρακλαδια ? Να κλειδωνονται κατευθειαν αυτα τα θεματα!

Και ημαρτον ποιος οι ποιοι ειναι αυτοι οι οποιοι περιμενουν να παρουν σε φορουμ γνωμη για τι αγορα θα πρεπει να κανουν την σημερον ημερα... δηλαδη την ελαχιστη γνωση να ψαξουν λιγο δεν την διαθετουν ....

Να πανε σε ενα ign και σε αλλες 2 με 3 σελιδες να δουν παιχνιδια που κυκλοφορουν και τι ερχονται, υστερα να πανε και σε κανα μαγαζι που τις εχει ανοιχτες να δουν τα μενουν κλπ και να παρουν μια αποφαση αφου πια τοσο ανυσηχουν για την αγορα τους. Και γκομενα να αγοραζαν τετοιος χαμος δεν θα γινοταν!

Εγω πιστευω ειναι βαλτοι ή βαζουν στοιχηματα μεταξυ τους για το ποιος θα ψαρεψει περισσοτερες κοντρες....

Αν θελετε να μας ψυχαγωγησετε μην μας μπερδευετε απο εδω και εκει...

Πολυ σωστός! Χώρια που το μόνο που γίνεται στην ουσία είναι να αναπαράγονται συζητήσεις που έχουν ξαναγίνει 100 φορές τα τελευταία 3 χρόνια. Ότι αρκετοί από αυτούς το κάνουν επίτηδες δεν έχω καμία αμφιβολία, εδώ κάποιοι το έχουν παραδεχθεί και μόνοι τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...