Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 ή PLAYSTATION 3? Ιδού το δίλλημα

margiannis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι, μόνο 185 έχει. Να βγαίνουμε και απ' το σπίτι πότε πότε, ε;

Αυτό που είπα βασιζόταν στα λεγόμενα πολλών ότι το Xbox 360 έχει πολύ περισσότερα παιχνίδια από το PlayStation 3.Μάλλον πέφετει πολύ παραπληροφόρηση εδώ μέσα.Συγγνώμη για το λάθος.

margiannis,αν θες κονσόλα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα τότε πήγαινε για PS3.Είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις για την περίπτωσή σου.Η Sony υποστηρίζει ότι το PS3 θα έχει κύκλο ζωής 10 χρόνια όπως το PS2,αντίθετα με τη Microsoft που μόλις βγει καινούργια κονσόλα,παρατάει την προηγούμενη.Βλέπεις αυτήν η εταιρία είναι τόσο καλή που θέλει για τους πελάτες της το καλύτερο,γι' αυτό τους αναγκάζει να πάρουν την καινούργια κονσόλα.Έτσι την έχει δει την καλοσύνη η Microsoft! :P

Δημοσ.
Αυτό που είπα βασιζόταν στα λεγόμενα πολλών ότι το Xbox 360 έχει πολύ περισσότερα παιχνίδια από το PlayStation 3.Μάλλον πέφετει πολύ παραπληροφόρηση εδώ μέσα.Συγγνώμη για το λάθος.

Μην παρεξηγηθώ, το Xbox 360 όντως έχει πολύ περισσότερα παιχνίδια, πράγμα που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι είναι στην αγορά ένα χρόνο παραπάνω (και στο ότι η Sony βάζει παιχνίδια στο PSN όποτε το θυμάται σε αντίθεση με το XBLA που ανανεώνεται συνέχεια). Αυτό που εννούσα είναι ότι για οποιονδήποτε λογικό άνθρωπο η library του PS3 είναι επαρκής και με το παραπάνω, σε αντίθεση με πέρσι.

αντίθετα με τη Microsoft που μόλις βγει καινούργια κονσόλα,παρατάει την προηγούμενη.Βλέπεις αυτήν η εταιρία είναι τόσο καλή που θέλει για τους πελάτες της το καλύτερο,γι' αυτό τους αναγκάζει να πάρουν την καινούργια κονσόλα.Έτσι την έχει δει την καλοσύνη η Microsoft! :P

Αυτό δεν είναι απαραίτητο ότι θα ξαναγίνει. Ο βασικός λόγος που η Microsoft παράτησε το XBox αμέσως μόλις βγήκε το 360 ήταν ότι έχανε πάρα πολλά λεφτά από το hardware του. Με το 360 που δεν είναι φτιαγμένο από PC parts off-the-shelf δεν θα έχουν πρόβλημα να ρίξουν το κόστος και να βγάλουν κέρδος.

Δημοσ.

Margiannis, εαν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια πάρε Xbox 360, εαν σε ενδιαφέρει ένα καλό blu-ray player που παίζει ΚΑΙ παιχνίδια, πάρε PS3.

Κατά τη γνώμη μου (και πολλών άλλων) δεν αξίζει να επενδύσεις 450 ευρώ ενώ κάνεις καλύτερη δουλειά με 200...

Όσο για το βάθος χρόνου, κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει αυτό. Η Sony είναι σε πολύ δυσμενή θέση για να μιλάει για 10 χρόνια και λοιπές πί... Έτσι κι αλλιώς εαν η M$ βγάλει καινούργια κονσόλα σε 2 χρόνια, η Sony ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ να ακολουθήσει αλλιώς.... (φαντάσου να βγάλει και η Nintendo κάτι καινούργιο).

Οπότε όπως καταλαβαίνεις, αφού θες να παίξεις κάτι τώρα φρόντισε να προμηθευτείς το καλύτερο που κυκλοφορεί τώρα και άσε το αβέβαιο μέλλον για τον Πιτ Παπαδάκο.:-D

Δημοσ.

Όσοι λένε ότι η MS θα το παρατήσει σύντομα το 360 γιατί θα βγάλει καινούργιο κάνουν σίγουρα λάθος. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο και το 360 θα βγάζει παιχνίδια για πολλά χρόνια ακόμα και μετά που θα έχει βγει το καινούργιο. Εκτός του ότι αυτοί που φτιάχνουν τα παιχνίδια βγάζουν πολλά χρήματα από το 360, πρόσφατα η MS έβγαλε ισολογισμούς που δείχνουν ότι το τμήμα που αφορά το xbox είχε για πρώτη φορά θετικό πρόσημο απο την ύδρηση του, οπότε το 360 δεν έχει να πάει πουθενά.

Δημοσ.
Όσο για το βάθος χρόνου, κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει αυτό. Η Sony είναι σε πολύ δυσμενή θέση για να μιλάει για 10 χρόνια και λοιπές πί... Έτσι κι αλλιώς εαν η M$ βγάλει καινούργια κονσόλα σε 2 χρόνια, η Sony ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ να ακολουθήσει αλλιώς.... (φαντάσου να βγάλει και η Nintendo κάτι καινούργιο).

Αυτό θέλει να πει η Sony όταν λέει ότι το PS3 έχει 10 χρόνια κύκλο ζωής,ότι και να βγάλει καινούργια κονσόλα,θα συνεχιστεί η ανάπτυξη του PS3,όπως γίνεται τώρα με το PS2.

Μπορεί να είναι όπως τα λες MiltoZ.Όμως σκέψου πως μπορεί κάποιος να είχε πει το ίδιο για το Xbox πιο παλιά και να τελικά τι έγινε.

Δημοσ.

Εντάξει παιδιά την κονσόλα την θέλω για παιχνίδια αλλά και καμιά ταινιούλα δε θα με χάλαγε.Πάντως εγώ πιστέυω ότι τα dvd θα αρχίσουν σιγά σιγά να φεύγουν απο τη μέση και τη θέση τους θα πάρουν τα blue-ray,οπότε μόνο ώς καλό μπορώ να το εκλάβω το ενσωματομένο blue-ray του ps3.Πάντως απο αισθητική πλευρα νομίζω υπερτερεί το ps3,τουλάχιστον για μένα!;)

Δημοσ.

Λοιπόν, πάρε 500 ευρω και πήγαινε αύριο πρωί (τέλοπάντων όταν καταφέρεις και τα συγκεντρώσεις) σε ένα κατάστημα ηλεκτρωνικών, πάρε ένα κουτί xbox 360 elite και ένα κουτί ps3.

Βάλ'τα δίπλα-δίπλα και χωρίς πολύ σκέψη, διάλεξε αυτό που θα σου έρθει πρώτο στο μυαλό.Αυτή θα είναι και η καλύτερη αγορά....)

(και πάντα να έχεις στο νου σου, πως καλύτερα θα ήταν να έχεις και τις 2, όχι για τίποτα άλλο, απλά για να μην μπαίνεις στη διαδικασία του flaming ;))

Δημοσ.

Προσωπική γνωμη και χωρις να εχω τιποτα με τον συγγραφεα του θεματος ..

Καθεστε και γεμιζετε 5 + σελιδες στην ερωτηση ειμαι σε δηλημα τι να παρω Χ360 η PS3 κλπ ...

και το θεμα καταληγει στο κλασικο σπαγγετι Χ360 vs ps3 αφου υπαρχει ηδη αυτη το θεμα γιατι να ανοιγουμε παρακλαδια ? Να κλειδωνονται κατευθειαν αυτα τα θεματα!

Και ημαρτον ποιος οι ποιοι ειναι αυτοι οι οποιοι περιμενουν να παρουν σε φορουμ γνωμη για τι αγορα θα πρεπει να κανουν την σημερον ημερα... δηλαδη την ελαχιστη γνωση να ψαξουν λιγο δεν την διαθετουν ....

Να πανε σε ενα ign και σε αλλες 2 με 3 σελιδες να δουν παιχνιδια που κυκλοφορουν και τι ερχονται, υστερα να πανε και σε κανα μαγαζι που τις εχει ανοιχτες να δουν τα μενουν κλπ και να παρουν μια αποφαση αφου πια τοσο ανυσηχουν για την αγορα τους. Και γκομενα να αγοραζαν τετοιος χαμος δεν θα γινοταν!

Εγω πιστευω ειναι βαλτοι ή βαζουν στοιχηματα μεταξυ τους για το ποιος θα ψαρεψει περισσοτερες κοντρες....

Αν θελετε να μας ψυχαγωγησετε μην μας μπερδευετε απο εδω και εκει...

Δημοσ.

Νομίζεις φίλε μου οτι άμα μπορούσα να πάω σε κάποιο μαγαζί να τα δω live δε θα πήγαινα?Δηλαδη εμεις που μένουμε στην επαρχια τι πρεπει να κάνουμε?:cry:

Και στο κατω-κατω φίλε μου εαν δεν πάρεις κάποιοες γνώμες απο άτομα που γνωρίζουν απο που θα πάρεις?Θα μου ήταν πολυ έυκολο ξέρεις να κάθομαι και να διαβάζω ατέλειωτες σελίδες στο internet και να τελειώσω,όμως επειδή την έχω πατήσει έτσι γιάυτο θελω να ακούσω γνώμες απο κάποια άτομα κατευθειαν,νομίζω ειναι πολυ προτιμότερο.Και όσο για τα άλλα θέματα που έιχαν ανοιχτει τα διαβασα όλα και δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα γι'αυτο και στράφηκα στη λύση ενος νεου θέματος.Δεν νομίζω να είναι και τόσο τραγικό αυτό!:-)

Δημοσ.

Και στο κατω-κατω φίλε μου εαν δεν πάρεις κάποιοες γνώμες απο άτομα που γνωρίζουν απο που θα πάρεις?Θα μου ήταν πολυ έυκολο ξέρεις να κάθομαι και να διαβάζω ατέλειωτες σελίδες στο internet και να τελειώσω,όμως επειδή την έχω πατήσει έτσι γιάυτο θελω να ακούσω γνώμες απο κάποια άτομα κατευθειαν,νομίζω ειναι πολυ προτιμότερο.Και όσο για τα άλλα θέματα που έιχαν ανοιχτει τα διαβασα όλα και δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα γι'αυτο και στράφηκα στη λύση ενος νεου θέματος.Δεν νομίζω να είναι και τόσο τραγικό αυτό!:-)

Αυτό δε σου λέει κάτι; Κι εδώ ακριβώς τα ίδια άτομα απαντάνε.

Καλύτερα να αφιερώσεις 1-2 ώρες σε ένα σοβαρό site σαν το IGN ή το 1UP για να δεις τί παίζει παρά να συμμετέχεις σε fanboy wars. Όχι ότι κι αυτά δεν έχουν την πλάκα τους αλλά αν κάνεις έρευνα αγοράς είναι ίσως το τελευταίο μέρος που πρέπει να κοιτάξεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...