v0rtex Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 αυτά μπορείς να τα κάνεις και στο 360, η διαφορά είναι οτι το ps3 παίζει και BluRay
margiannis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Λοιπόν θα ήθελα να απαντήσω στα ερωτήματα που μου έθεσε ο φίλος haloking ετσι ώστε να μπορέσετε και εσεις να με βοηθήσετε μέσα από τις απαντήσεις μου.Λοιπον 1)Ο κύριος λόγος που θέλω να αποκτήσω μια κονσόλα είναι το γεγονός οτι ο υπολογιστης μου είναι πολυ παλιός και ετσι δεν μπορώ να παίξω τα καινόυρια παιχνίδια π.χ.GTA IV(το ότι δεν εχει βγει ακόμα σε υπολογιστη ειναι αλλου παπα ευαγγέλιο!) 2)Έχω επίσης ένα playstation 2 ένα nintendo 64 και ένα PSP 3)Δέν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και έτσι παίζω όλα τα είδη παιχνιδιών απλά μπορεί να σας βοηθήσει το γεγόνος ότι για αρχή θα πάρω 4 παιχνιδακια τα οποία είναι:GTA IV,ASSASSINS CREED,CALL OF DUTY 4,FIFA STREET 3.Έτσι βλέπετε οτι δεν έχω πρόβλημα με κανένα είδος παιχνιδιόύ. 4)Η αγαπημένη μου σειρά παιχνιδιών είναι όλα τα GTA 5)Με ενδιαφέρει το multimedia και μπορώ να δώσω κάτι παραπάνω γι΄αυτο πάντα βέβαια σε λογικά πλαισια. 6)Η αισθητική και ειδικά η ποιότητα κατασκευής ενός μηχανήματος πιστέυω παίζουν πρώταρχικο ρόλο(και αν κάνω λάθος διορθώστε με) 7)Δεν μπορώ να σου πώ την βδομάδα αλλά μπορώ να σου πώ την μέρα,κάθε μέρα λοιπο΄ν παίζω γύρω στις 3-4ώρες. Έλπιζω να απάντησα σε όλα τα ερωτήματα σας και να σας βοήθησα αρκετά.Τώρα περιμένω γνώμες.
G_Zisis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 αυτά μπορείς να τα κάνεις και στο 360, η διαφορά είναι οτι το ps3 παίζει και BluRay Ξέρω ότι μπορεί να τα κάνει και το X360.Εγώ έλεγα απλώς πώς παρουσιάζει η Sony το PS3.
margiannis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Παιδιά καμιά γνώμη μετά απο τις απαντήσεις που σας έδωσα?
haloking Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Λοιπόν θα ήθελα να απαντήσω στα ερωτήματα που μου έθεσε ο φίλος haloking ετσι ώστε να μπορέσετε και εσεις να με βοηθήσετε μέσα από τις απαντήσεις μου.Λοιπον1)Ο κύριος λόγος που θέλω να αποκτήσω μια κονσόλα είναι το γεγονός οτι ο υπολογιστης μου είναι πολυ παλιός και ετσι δεν μπορώ να παίξω τα καινόυρια παιχνίδια π.χ.GTA IV(το ότι δεν εχει βγει ακόμα σε υπολογιστη ειναι αλλου παπα ευαγγέλιο!) 2)Έχω επίσης ένα playstation 2 ένα nintendo 64 και ένα PSP 3)Δέν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και έτσι παίζω όλα τα είδη παιχνιδιών απλά μπορεί να σας βοηθήσει το γεγόνος ότι για αρχή θα πάρω 4 παιχνιδακια τα οποία είναι:GTA IV,ASSASSINS CREED,CALL OF DUTY 4,FIFA STREET 3.Έτσι βλέπετε οτι δεν έχω πρόβλημα με κανένα είδος παιχνιδιόύ. 4)Η αγαπημένη μου σειρά παιχνιδιών είναι όλα τα GTA 5)Με ενδιαφέρει το multimedia και μπορώ να δώσω κάτι παραπάνω γι΄αυτο πάντα βέβαια σε λογικά πλαισια. 6)Η αισθητική και ειδικά η ποιότητα κατασκευής ενός μηχανήματος πιστέυω παίζουν πρώταρχικο ρόλο(και αν κάνω λάθος διορθώστε με) 7)Δεν μπορώ να σου πώ την βδομάδα αλλά μπορώ να σου πώ την μέρα,κάθε μέρα λοιπο΄ν παίζω γύρω στις 3-4ώρες. Έλπιζω να απάντησα σε όλα τα ερωτήματα σας και να σας βοήθησα αρκετά.Τώρα περιμένω γνώμες. Δικιά μου άποψη είναι ότι πλησιάζεις πιο πολύ στο 360 με μόνη παραφωνία το ενδιαφέρον σου για multimedia.Επίσης το ότι το Gta έχει exclusive content στο 360 και η έκδοση του εκεί είναι ελάχιστα καλύτερη με μόνο μειονέκτημα το pop-up που πιστεύω ότι με το (προαιρετικό) full install που μπορείς να κάνεις(όταν θα βγεί το καινούργιο update) θα εξαφανιστεί.Όσο για τα multimedia το 360 μπορεί να παίξει divx(όχι mkv) αλλά χωρίς υπότιτλους.(μπορείς να τους προσθέσεις με διάφορα προγραμματάκια σε το πολύ 2 ώρες).Έχει την μεγαλύτερη γκάμα τίτλων από rpg μέχρι fps. Το 360 δεν φημίζεται και τόσο για την αξιοπιστία του αλλά με τα νέα μοντέλα στην αγορά(και αν το βάλεις σε χώρο με καλό αερισμό)πιστεύω ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Τέλος σου προτείνω να μην επιχειρήσεις να το hackάρεις.Μπορείς να βρείς πολλούς τίτλους με μία αναζήτηση σε 3-4 e-shops σε πολύ καλές τιμές. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&category=69977146&product=1011197 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&category=69980953&product=805262 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&category=69977319&product=1089803 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&category=69977319&product=988049 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&category=69977319&product=988065 Αυτά και είσαι έτοιμος!
margiannis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Ευχαριστώ φίλε haloking.Θα περιμένω κάποιες ακόμα προτάσεις.
haloking Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Ευχαριστώ φίλε haloking.Θα περιμένω κάποιες ακόμα προτάσεις. Όσες περισσότερες απόψεις ακούσεις τόσο καλύτερα για σένα.
margiannis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Συγγνώμη παιδιά αλλά ξέχασα να σας πώ μία λεπτομέρεια την οποία εσείς θα κρινετε αν είναι σημαντική η όχι, θέλω να σας πω λοιπόν οτι θέλωτην κονσόλα που θα πάρω να την έχωτο λιγότερο μία 5ετία.Και εννοώ να αντέξει μια 5ετία σε full ρυθμούς, δηλαδη να βγαίνουν συνεχεια καινουρια παιχνίδια σε αυτην και να μην έχει κανένα πρόβλημα ώς προς αυτο.Και αυτό το λέω διότι κάτι πηρε το αυτί μου οτι αυτοί εκεί στη microsoft ήδη σκέφτοντε τον αντικαταστατη του 360,και αν κάνω λάθος διορθώστε με
p3tran Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 3) μπορεί να σας βοηθήσει το γεγόνος ότι για αρχή θα πάρω 4 παιχνιδακια τα οποία είναι:GTA IV,ASSASSINS CREED,CALL OF DUTY 4,FIFA STREET 3.Έτσι βλέπετε οτι δεν έχω πρόβλημα με κανένα είδος παιχνιδιόύ.4)Η αγαπημένη μου σειρά παιχνιδιών είναι όλα τα GTA 3) ολα τα games που αναφερεις παιζουν ελαφρως καλυτερα στο 360. 4) στο 360 υπαρχει επισης και το Crackdown , το οποιο για τους περισσοτερους ειναι τελικα καλυτερο game απο gta. οσο για την πενταετια... μπορεις να παρεις και Playstation 2 σημερα, και να εχεις games για τα επομενα χρονια. το ΤΙ games ομως θα εχεις, αυτο ειναι αλλη ιστορια....
margiannis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Φίλε p3tran αυτο ακριβώς εννοώ,δηλαδή ποιά απο τις 2 κονσόλες θα μπορέσω να την κρατήσω πιο πολύ με κριτήριο τα καινούρια παιχνίδια?Εγώ πιστέυω οτι το Playstation3 μιας και έχει βγει και 1 χρόνο αργότερα θα με βοηθήσει πιο πολυ με αυτο που ζητάω,και αυτό που ζητάω στην ουσία ειναι ένα απλό βάθος χρόνου και τίποτα παραπάνω.:mrgreen:
haloking Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Συγγνώμη παιδιά αλλά ξέχασα να σας πώ μία λεπτομέρεια την οποία εσείς θα κρινετε αν είναι σημαντική η όχι, θέλω να σας πω λοιπόν οτι θέλωτην κονσόλα που θα πάρω να την έχωτο λιγότερο μία 5ετία.Και εννοώ να αντέξει μια 5ετία σε full ρυθμούς, δηλαδη να βγαίνουν συνεχεια καινουρια παιχνίδια σε αυτην και να μην έχει κανένα πρόβλημα ώς προς αυτο.Και αυτό το λέω διότι κάτι πηρε το αυτί μου οτι αυτοί εκεί στη microsoft ήδη σκέφτοντε τον αντικαταστατη του 360,και αν κάνω λάθος διορθώστε με Τότε πήγαινε για PS3.Το Xbox 360 πιστεύω πως θα αντικατασταθεί φθινόπωρο 2010 αλλά με υποστήριξη(2010 για το 360) αντίστοιχη τών προηγούμενων ετών.Μην ξεχνάτε ότι η MS έχει τα πλήρη δικαιώματα για το hardware της.(=full backward compatibility για το 3ο Xbox)
margiannis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Παιδια δεν υπάρχει κανια ενδειξη απο την SONY που να μας δειχνει οτι θέλουν να φτασουν το μηχάνημα στα ακρα του γιατι πιστέυω οτι αυτό το μηχανημα έχει πολλές δυνατότητες αλλα δεν αξιοποιειται στο έπακρον.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 δεν νομίζω ότι είναι θέμα της Sony αλλά αυτών που φτιάχνουν τα παιχνίδια...
popdex Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Από την άλλη,το PlayStation 3 έχει πολύ λίγους (αλλά ποιοτικούς κατ' εμέ) τίτλους παιχνιδιών,τον πανίσχυρο Cell που μόνο πανίσχυρος δεν είναι μέχρι στιγμής,χειρότερες επιδόσεις σε σχέση με το Xbox 360. Ναι, μόνο 185 έχει. Να βγαίνουμε και απ' το σπίτι πότε πότε, ε; Χειρότερες επιδόσεις δεν έχει. Κάποια περσινά κυρίως multiplatform τρέχουν χειρότερα στο PS3 και αυτό είναι όλο. Το μοναδικό unplayable παιχνίδι που έχω συναντήσει είναι το Orange Box. Τα exclusive παιχνίδια δείχνουν τη δύναμη του μηχανήματος πολύ ικανοποιητικά κατά τη γνώμη μου.
vasilis123 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 στο xbox 360 μπορω να συνδέσω εξωτερικο σκληρο δισκο USB?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.