Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 ή PLAYSTATION 3? Ιδού το δίλλημα

margiannis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως γράφω και στον τίτλο τι μο προτείνετε να αγοράσω XBOX 360 ή PLAYSTATION 3?:rolleyes:

Πάντα με σοβαρά επιχειρήματα σας παρακαλώ!:-D:-D:-D

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:-)

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν θες κατι φτασμενο και φθηνο το χ βοξ

αν θες το μελλον τοτε ρς3

νομιζω ετσι ειναι. το 360 τα σπαει κατ εμε και η τιμη του ειναι λουκουμι+το σπας αν θες αν δεν κανω λαθος

αλλα για μενα το πλει ειναι παντα ενα κλικ πιο πανω

Δημοσ.

Να ξεκαθαρίσω οτι δεν θέλω το εν λόγο θέμα να γίνει πεδίο μάχης σε καμία περίπτωση.:shock::shock::shock:

Έγω το μόνο που ζητάω είναι να μου παραθέσετε τις προσοπικές απόψεις - εμπειρίες σας για να με οδηγήσετε στην καλύτερη δυνατή επιλογή.;)

• Super Moderators
Δημοσ.

no offense (και sorry για το "offtopic") αλλά γιατί πιστεύεις ότι τα επιχειρήματα της κάθε πλευράς θα είναι διαφορετικά σε αυτό το topic? σε κάθε topic που ανοίξει με αυτό το θέμα μέχρι στιγμής πάνω κάτω τα ίδια πράγματα γράφονται...

Δημοσ.

Πάρτα και τα 2 και θα είμαστε όλοι χαρούμενοι.

Αν δε μπορείς, πάρε Wii, εμείς πάλι χαρούμενοι θα είμαστε.

Και αν δε σου αρέσει το Wii, μη πάρεις τίποτε και θα είναι χαρούμενη η τσέπη σου.

Όλες μου οι επιλογές δίνουν χαρά!

Δημοσ.

Λοιπόν,το Xbox 360 έχει μεγάλο πλήθος παιχνιδιών,πολύ καλή τιμή,καλύτερες επιδόσεις από το PS3.Γενικά είναι η καλύτερη πρόταση μέχρι σήμερα (μπορεί και στο μέλλον) πρόταση της αγοράς για κονσόλα.

Από την άλλη,το PlayStation 3 έχει πολύ λίγους (αλλά ποιοτικούς κατ' εμέ) τίτλους παιχνιδιών,τον πανίσχυρο Cell που μόνο πανίσχυρος δεν είναι μέχρι στιγμής,χειρότερες επιδόσεις σε σχέση με το Xbox 360.Επίσης έχει Blu-ray σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει να βλέπεις ταινίες Blu-ray.

Αυτά έχω να πω από αντικειμενικής όψης.Σου προτείνω να διαλέξεις την κονσόλα με βάση τα παιχνίδια που έχει η καθεμία.Επίσης καλό θα ήταν να δοκιμάσεις και τις δυο κονσόλες αν τις βρεις.Ψάξε και για τίποτα βίντεο να δεις.

Α,μην περιμένεις και πολλά επιχειρήματα.

Δημοσ.

Λοιπόν καλό θα ήταν αν μπορούσες να μου απαντήσεις τις ερωτήσεις αυτές γιατί κάθε κονσόλα δεν είναι η κατάλληλη για κάθε gamer.Η τέλεια επιλογή εξαρτάται,κατά την άποψή μου από τους εξής παράγοντες:

Ποιός είναι ο κύριος λόγος για την απόκτηση μίας κονσόλας?

Είχες ποτέ άλλη κονσόλα?

Αν ναι ποιά/ποιές?

Έχεις κάποιο αγαπημένο είδος παιχνιδιού?(πχ sports,shooters,rpg.κτλπ)

Σου άρεσε ιδιαίτερα κάποια σειρά παιχνιδιών στο παρελθόν?(π.χ. Mario,Zelda,Gta,FF,God of War,Halo,Ace Combat,mgs κ.α.)

Θα έδινες παραπάνω χρήματα για κάποιες δυνατότητες εκτός gaming?(π.χ. multimedia)Ενδιαφέρεσε πολύ για την αισθητική και την ποιότητα κατασκευής του μηχανήματος?

Πόσες ώρες την εβδομάδα ασχολείσαι με τα videogames?

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρρεάζουν την απόφαση σου!Πιστέυω ότι απαντώντας τις παραπάνω ερωτήσεις μπορείς να κάνεις μία αρκετά καλή επιλογή!

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή πιστέυω ότι διαφορές δεν υπάρχουν ανάμεσα στις 2 κονσόλες το μόνο που μπορεί ως τώρα να γύρει την πλάστιγγα υπέρ του XBOX ειναι η τιμή.Και να ξέρετε ότι δεν είμαι με καμία απο τις 2 κόνσόλες απλα προσπαθώ να διαμορφώσω μία αποψη κυρίως απο τις προσωπικές εμπειρίες.:mrgreen:

Δημοσ.
Λοιπόν επειδή πιστέυω ότι διαφορές δεν υπάρχουν ανάμεσα στις 2 κονσόλες το μόνο που μπορεί ως τώρα να γύρει την πλάστιγγα υπέρ του XBOX ειναι η τιμή.Και να ξέρετε ότι δεν είμαι με καμία απο τις 2 κόνσόλες απλα προσπαθώ να διαμορφώσω μία αποψη κυρίως απο τις προσωπικές εμπειρίες.:mrgreen:

αν το θές σαν multimedia center πάρε PS3 καλύτερα (λόγω blu ray)

Δημοσ.

Ναι,η Sony παρουσιάζει το PS3 όχι μόνο ως gaming κονσόλα αλλά και ως κέντρο ψυχαγωγίας.Μπορείς πχ να βάλεις ταινίες avi και να τις βλέπεις από το PS3 ή να ακούς mp3 κτλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...