Προς το περιεχόμενο

Gamecube emulation

stimuli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο καλυτερος emulator για το GameCube ειναι ο Dolphin.

Αλλα να πρεπει να σε προειδοποιησω να μην περιμενεις πολλα πραγματα.

Ενδιαφερον ειναι οτι σιγα-σιγα αρχιζει να υποστηριζει και το Wii.

Δημοσ.

ειχα κανει μια προσπαθεια να παιξω το super mario sunshine με το DolphinGC

αλλα ετρεχε με 5fps και ασπρομαυρο.ολα αυτα σε q6600 kai 8800GTS 512.

με λιγο ψαξιμο στο φορουμ του κατασκευαστη ειδα πως ολοι προτεινανε 64-μπιτο λειτουργικο

για να γινει οσο το δυνατον πιο playable ενα game.

δεν εχω ασχοληθει περετερω.

Δημοσ.

To εχω δοκιμασει στο pc μου και δεν πιανει πανω απο 5 fps σ κανενα game. ενω μπορω και παιζω ολα τα παιχνιδια του ps2 με 30+ fps

Δημοσ.

Οχι δεν αξιζει σε καμια περιπτωση.. Αν θελεις να ασχοληθεις με emulator τοτε κατεβασε το PCSX2 PS2 EMULATOR. ο συγεκριμενος emulator μπορει και παιζει ps2 με γρηγοτερη ταχυτητα απο το ps2. Απο οτι εχω διαβασει στο φορουμ του emulator αν εχεις core duo 8400+ η καποιον αντιστοιχο 4πυρηνο πιανει 150+ fps στα περισσοτερα games. Στο δικο μου pc δυστυχως με το ζορι πιανω 80 fps και επειδη θελει πολυ δυνατο cpu:shock:

Δημοσ.

Ναι, θελεις αρκετα δυνατο pc για να μπορεις να τα παιζεις με ανεση σε ενα παλιο μου pc θυμαμε οταν το πρωτο δοκιμασα σε ενα game σερνοταν :P ειχα τρομαξει.

Δημοσ.

Εχω πολυ καλα νεα σχετικα με το gamecube emulation!!! Σημερα κατεβασα την καινουργια εκδοση του dolphin η οποια κυκλοφορησε προχθες και δοκιμασα το Ζelda wind waker. Με την προηγουμενη εκδοση του emulator το παιχνιδι κολλαγε σε ενα σημειο οπου αποθηκευεις ενα αντικειμενο στο invetory με αποτελεσμα το game να ειναι unplayble. Με τη νεα εκδοση του emulator ομως περασα το συγκεκριμενο σημειο χωρις να κανενα προβλημα και μεχρι τωρα ο emulator λειτουργει κανονικα. Επισης με την νεα εκδοση του emulator το wind waker τρεχει στα 16 fps ενω με την προηγουμενη ετρεχε στα 3-4.

Δημοσ.

Αυτα ειναι μερικα απο τα games που υποστηριζει ο emulator.

Playable with sound:

Crazy Taxi

Ikaruga

Super Smash Bros Melee

Paper mario

viewtifull Joe

Tales of symphonia

Mario party 5

Playable but no sound:

Zelda WW

Zelda TP

Soul Calibur 2

Resident Evil Remake(works but there still some graphic problems graphical glitches ,invisible characters)

Super Mario Sunshine

Burnout 2

Naruto Gekitou Ninja Taisen 4

LUIGI'S MANSI

• 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...