Προς το περιεχόμενο

turok vs farcry 2

Χρηστος πΑλΑβΟς

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τι κάρτα γραφικών οεο? :P

παιδια! πουλαω καρτα γραφικων που θα παιζει το far cry 2 στα φουλ!!!! nvidia geforce 4 MX!! εγγυηση οχι βλακιες!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
Δεν πεταω προτασεις απλως ηθελα να κανω μια συγκριση μα και βεβαια το turok εχει χειροτερη καρτα γραφικων.Ενω το farcry2 θα εχει καλυτερη καρτα γραφικων και σωστα αφου εινα και

ποιο καινουργιο και λογικα θα εχει

καλυτερη μηχανη γραφικων απο το παιχνιδι turok

εκ των προτερων ευχαριστω για τις απαντησεις σας:-D:-D:-D:-D

Rofl... :lol:

Ρε χρήστο μήπως είσαι όντως Παλαβός; :lol:

Δημοσ.
Rofl... :lol:

Ρε χρήστο μήπως είσαι όντως Παλαβός; :lol:

Ρε φιλε μου klainmaingr δεν ειμαι οντως παλαβος επειδη εγραψα σε αυτο το site οτι

ειμα οχρηστος παλαβος δεν χρειαζεται να μου το καπαναται συνεχως:devil::devil::devil::devil::confused::confused::confused:

Δημοσ.

Ναι αλλα όταν μου γράφεις οτι ένα νέο παιχνίδι θα έχει καινούρια κάρτα γραφικών... εγώ τι να καταλάβω; :|

Να χρησιμοποιεί ίσως... ;)

Όπως και να'χει.. το farcry1 ήταν epic για την εποχή του και πιστεύω οτι το δύο δεν θα πάει πίσω... Δεν το συγκρίνω με δεινόσαυρους και αρκούδες.. Στην τελική.. cryengine είναι αυτή..

Δημοσ.

Ό,τι είπαν κι οι παραπάνω. Το δύο παιχνίδια θα έχουν διαφορά αρκετών μηνών και μάλιστα το δεύτερο δεν έχει καν κυκλοφορήσει έστω με κάποιο playable demo. Παρόλα αυτά (ελπίζω ότι) θα ναι σαφώς ανώτερο σε όλους τους τομείς από το Turok, με το εντελώς γραμμικό/αδιάφορο σενάριο (οκ δεν μετράει και τόσο σε action games), τα μέτρια γραφικά και το γενικότερο απαρχαιωμένο feeling που μου άφησε στις 2 ώρες που ασχολήθηκα μαζί του. Το μόνο θετικό ήταν οι δεινόσαυροι :P

[...]Στην τελική.. cryengine είναι αυτή..

Dunia νομίζω λέγεται η νέα engine και θα είναι διαφορετική από τις cryengine 1/2. Αυτό φυσικά δεν το λέω για αρνητικό, αντιθέτως μάλλον.

Δημοσ.
Ναι αλλα όταν μου γράφεις οτι ένα νέο παιχνίδι θα έχει καινούρια κάρτα γραφικών... εγώ τι να καταλάβω; :|

Να χρησιμοποιεί ίσως... ;)

Όπως και να'χει.. το farcry1 ήταν epic για την εποχή του και πιστεύω οτι το δύο δεν θα πάει πίσω... Δεν το συγκρίνω με δεινόσαυρους και αρκούδες.. Στην τελική.. cryengine είναι αυτή..

Ναι φιλε μου klainmaingr εχεις δικιο οτι το farcry2 θα εχει καλυτερα γραφικα απο το ενα farcry1.Εχεις δικιο οτι δεν θα το σιγκρινες με αρκουδες και με δυνοσαυρους :mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
Στην τελική.. cryengine είναι αυτή..

Όχι το FarCry 2 δε χρησιμοποιεί (δυστυχώς για μένα) κάποια έκδοση της CryEngine, χρησιμοποιει μια εξολοκλήρου καινούρια (και κατοχή της Ubisoft) μηχανή, τη λεγόμενη Dunia (έδαφος στα Αραβικά).

Γιαυτό φοβάμαι λίγο τις απαιτήσεις :-(

• Super Moderators
Δημοσ.
Ναι φιλε μου klainmaingr εχεις δικιο οτι το farcry2 θα εχει καλυτερα γραφικα απο το ενα farcry1.Εχεις δικιο οτι δεν θα το σιγκρινες με αρκουδες και με δυνοσαυρους :mrgreen::mrgreen:

βασικά και ο klainmaingr και εγώ κολλήσαμε στο κάρτες γραφικών που έγραψες ενώ εννοούσες μηχανή γραφικών...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...