Χρηστος πΑλΑβΟς Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Ρε παιδια ξερει κανεις αν το turok συγκρινεται με το farcry 2 :fear::fear:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 γιατί έχουν βγει?
Χρηστος πΑλΑβΟς Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 γιατί έχουν βγει? Ναι το turok εχει βγει για το pc τωρα οσο για το farcry 2 θα βγει αρχες πρωτου τριμινου του 2009 ξερει κανεις αν το turok συγρινεται με το farcry 2:-D:-D:-D:-D
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 hm ούτε καν που το πρόσεξα... τέσπα υπάρχει topic για το Far Cry 2 με αρκετά videos & photos, πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις σύγκριση και μόνος σου
GPOWERR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Το turok ειναι ενα απο τα χειροτερα παιχνιδια που εχω παιξει(2 ωρες το αντεξα):13 gbχωρος δεσμευσης,μονοτονο,μετρια γραφικα,κακη μηχανη γραφικων,αργο φορτωμα απο save σε save (περιπου 30 δευτ) και υποθεση μαπα.Κριμα το χρονο που εχασα να το κατεβασωΑσε που σε ορισμενα σημεια κολλαει και ορισμενα σημαντικα στοιχεια δεν τα δειχνει και θελει επανεκκινηση.
pappous_soulis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 ...κακη μηχανη γραφικων εεε! Unreal Engine 3 σου λέει κάτι? Μην τα ισοπεδόνουμε όλα,απλώς το παιχνίδι δεν δουλεύτηκε όπως θα'πρεπε (και) στον τομέα των γραφικών.
fe31h Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Το turok ειναι ενα απο τα χειροτερα παιχνιδια που εχω παιξει(2 ωρες το αντεξα):13 gbχωρος δεσμευσης,μονοτονο,μετρια γραφικα,κακη μηχανη γραφικων,αργο φορτωμα απο save σε save (περιπου 30 δευτ) και υποθεση μαπα.Κριμα το χρονο που εχασα να το κατεβασωΑσε που σε ορισμενα σημεια κολλαει και ορισμενα σημαντικα στοιχεια δεν τα δειχνει και θελει επανεκκινηση. μην μου λες τετοια!!!! τωρα το κατεβαζψ και εγω!!! ειδα κατι βιντεο στο ινερνετ και μου αρεσαν αρκετα...οποτε το εβαλα και κατεβαινει...λες να το ακυρωσω???
GPOWERR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 εεε! Unreal Engine 3 σου λέει κάτι?Μην τα ισοπεδόνουμε όλα,απλώς το παιχνίδι δεν δουλεύτηκε όπως θα'πρεπε (και) στον τομέα των γραφικών. Εγω κοιτω το τελικο αποτελεσμα και την υλοποιηση και οχι τα χαρακτηριστικα.Εχω παιξει δεκαδες παιχνιδια αλλα αυτο ηταν απο τα λιγα που δεν με καναν να κολλησω.Ουτως η αλλως αυτη ειναι προσωπικη μου αποψη και μπορει σε καποιον αλλον να αρεσε!
GPOWERR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 μην μου λες τετοια!!!! τωρα το κατεβαζψ και εγω!!! ειδα κατι βιντεο στο ινερνετ και μου αρεσαν αρκετα...οποτε το εβαλα και κατεβαινει...λες να το ακυρωσω??? Δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου αλλα εγω απογοητευτικα.Αν το κατεβαζεις απο ratiofree tracker και εχεις υπομονη μπορεις να το δοκιμασεις και εσυ.
personGR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 FarCry 2, μάλλον θα είναι καλύτερο... Απλά φοβάμαι λίγο τις απαιτήσεις του :/
klainmaingr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Τι λέτε; Αν λέμε για το γνωστό turok (του 360) και το γνωστό farcry2 (που κυκλοφορούν video)... Δεν νομίζω οτι υπάρχει σοβαρή σύγκριση,..,. farcry2 μακράν.
Tzimmys Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Έτσι λέω και εγώ. Το farcry εννοείται πως δεν το έχω παίξει μιας και δεν βγει, αλλά είναι από τα σοβαρά παιχνίδια. Το videos του φαίνονται φοβερά, έχει σοβαρή ιστορία και δουλεύεται πάρα πολύ. Το TUROK από την άλλη, όπως και ένας φίλος παραπάνω, δεν άντεξα να το παίξω πάνω από 2 ώρες. Είχα πολύ καιρό να δω τόσο χάλια γραφικά σε παιχνίδι. Τέλος πάντων, δε τίθεται καν θέμα σύγκρισης.
@byZo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Το Turok δεν είναι και άσχημο πάντως... Αξίζει να το ρίξεις μια ματιά. Δεν είναι όμως ανάμεσα στα κορυφαία FPS, όπως θα είναι το Far Cry 2. Δεν κατάλαβα γιατί ζητάς σύγκριση ανάμεσα σε παιχνίδια που το ένα κυκλοφορεί και το άλλο όχι. Μόνο θεωρίες θα ακούσεις έτσι!! (Πιθανόν σωστές, αλλά θεωρίες).
pappous_soulis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Εγω κοιτω το τελικο αποτελεσμα... Δεν μπορείς πάντα να κρίνεις τη μηχανή γραφικών με βάση το "τελικό αποτέλεσμα" σε ένα παιχνίδι. Το Gears of War και το Unreal Tournament 3,όπως επίσης και το Brothers in Arms:HH είναι τρανταχτές αποδείξεις περί του αντιθέτου. Γι'αυτό σου λέω,μην πετάμε ότι να'ναι..
Χρηστος πΑλΑβΟς Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δεν πεταω προτασεις απλως ηθελα να κανω μια συγκριση μα και βεβαια το turok εχει χειροτερη καρτα γραφικων.Ενω το farcry2 θα εχει καλυτερη καρτα γραφικων και σωστα αφου εινα και ποιο καινουργιο και λογικα θα εχει καλυτερη μηχανη γραφικων απο το παιχνιδι turok εκ των προτερων ευχαριστω για τις απαντησεις σας:-D:-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.