Προς το περιεχόμενο

Ποιο απο τα τεσσερα?

@topos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο απο τα τεσσερα θα προτεινατε?

(Τα εχω βαλει με προσωπικη σειρα προτιμησης)

FUJITSU AMILO PI2550-201

Το πιο ισσοροπημενο:αξιοπρεπης επεξεργαστης,μεγαλος σχετικα σκληρος και ικανη καρτα γραφικων για περιστασιακο gaming...Το κυριοτερο μειονεκτημα ειναι η μετρια ποιοτητα κατασκευης και η ελλειψη bluetooth,ισως και η καρτα γραφικων αν θελησω να παιξω λιγο με linux(η μηπως δεν θα υπαρξει προβλημα?)

Επισης δεν μπορω να βρω κανενα review της προκοπης για δαυτων...

HP PAVILION DV6661EV

Ισχυρος επεξεργαστης με 4mb cache,bluetooth αλλα με μετριας χωρητικοτητας σκληρο δισκο (160gb).Επισης με προβληματιζει λιγο η καρτα γραφικων που αν και στις ιδιες επιδοσεις με την hd 2400 τωρα τελευταια ψιθυριζετε πως θα βγαλουν προβληματα...

TOSHIBA SATELLITE L40-18Y

To πιο ποιοτικο και με 2ετης εγγυηση,bluetooth,μετριος επεξεργαστης (ουσιαστικα ομως c2d με 1mb cache οποτε μαλλον λιγο καλυτερος του 6620ev λογο χρονισμου) και σκληρος δισκος με ικανη χωρητικοτητα.

Μειονεκτημα η ενσωματωμενη x3100 αλλα απο την αλλη λογικα δεν θα βγαλει προβλημα κ θα χει καλυτερη αυτονομια/θερμικη συμπεριφορα.

Τεραστιο ΣΥΝ οτι λογικα θα ερχετε με 8μηνη δωρεαν συνδεση adsl.

HP PAVILION DV6620EV

Iσσοροπημενος (στο "κατω-μεσω" ακρο) αλλα με τιμη δελεαρ.Τα ιδια με τον 6661v αλλα χαμηλοτερων επιδοσεων επεξεργαστη και on-board καρτα γραφικων.

Θα χρησιμοποιηθει κυριος για internet/office αλλα θα ηθελα να παιζω και κανενα παιχνιδακι περιστασιακα εστω κ σε low detail.

Για πειτε κ εσεις πιο θα περνατε....

Κυριως με απασχολει η ποιοτητα του fujitsu σε σχεση με τα συγκεκριμενα hp καθως και εαν εχει διαβασει κανεις περισσοτερα για τις καρτες γραφικων της σειρας 8χ00...

Υ.Γ Βρε μπας και το πολυβαβαλιζω για ενα λαπτοπακι των 500 ευρω....

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ενδιαφερομαι να αγοράσω laptop και μπορω να διαθέσω γύεω στα 1000 ευρώ έχω καταλήξει σε κάποια μοντέλα θα ήθελα ομως την γνώση σας.Κυρίωσ με ενδιαφερει να είναι αθόρυβο και αξιοπιστό δηλαδή να μην έχουν εμφανιστει ελλατώματα σε αντίστοιχα μοντέλα!Εχω βρει ένα acer ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906661) και ένα hp ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900443 ) αλλα θα ήθελα να μου προεινετε αν γνωρίζετε και ένα toshiba με ανάλογα χαρακτηριστικά ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...