Προς το περιεχόμενο

liquid metal CPU cooler

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

δεν φταίω εγώ, σε όλες τις ταινίες (ειδικά με πειρατές και έτσι) έτσι το λένε :P

σπάνια να πει κάποιος ολόκληρη την λέξη

Δημοσ.

The cooling capabilities exceeds most watercoolers in a single device.

αμα κανει αυτο που υποσχεται τοτε τα χρηματα που ζητανε γιαυτη τη ψυκτρα ειναι λιγο πιο 'λογικα' (παραμενουν πολλα ομως...)

Δημοσ.

λογικά τα ετοιματζίδικα δεν το πιστεύω με τίποτα οτι θα περνάει συστήματα που έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν χχχ Watt θερμότητας αμέσως μόνο και μόνο λόγο επιφάνειας

Δημοσ.

Τώρα να πω και εγώ τις "κακίες" μου για την εν λόγω εταιρεία.

1. Αν ήταν τοοοόσο φανταστικά καλύτερη σε απόδοση από τις νυν high-end αερόψυκτρες, reviews, teasers θα υπήρχαν σε κάθε γωνιά του Internet πριν ακόμη από την ημέρα επίσημης κυκλοφορίας της.

2. Δεν θα υπήρχε καν εξάρτημα ονόματι PowerBooster.

/sc

Δημοσ.
λογικά τα ετοιματζίδικα δεν το πιστεύω με τίποτα οτι θα περνάει συστήματα που έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν χχχ Watt θερμότητας αμέσως μόνο και μόνο λόγο επιφάνειας

g@mimen1 θερμοδυναμική :cry:

Δημοσ.
1. Αν ήταν τοοοόσο φανταστικά καλύτερη σε απόδοση από τις νυν high-end αερόψυκτρες, reviews, teasers θα υπήρχαν σε κάθε γωνιά του Internet πριν ακόμη από την ημέρα επίσημης κυκλοφορίας της.

2. Δεν θα υπήρχε καν εξάρτημα ονόματι PowerBooster.

/sc

εγώ δεν πιστεύω ότι έχει κυκλοφορήσει ακόμη, μάλλον απέχουμε αρκετά από την κυκλοφορία ακριβώς για τους λόγους που ανέφερες

νομίζω πως αν παραγγείλεις αυτή τη στιγμή θα σου πουν πως ακόμη δεν είναι διαθέσιμη

πως μπορεί να έχει βγει στην κυκλοφορία χωρίς να ξέρουμε ακόμη για τι socket κάνει (τα site μεταξύ τους γράφουν διαφορετικά πράγματα) και χωρίς να έχουμε δει τα εξαρτήματά του

αν υπήρχε στην κυκλοφορία ήδη, τα καταστήματα μάλλον θα είχαν φωτογραφίες δικές τους

εδώ η t-rad2 της tr που υπάρχει σε περιορισμένο αριθμό σε καταστήματα εδώ και μήνα σχεδόν ακόμη δεν έχει βγει στην παγκόσμια αγορά σε μεγάλες ποσότητες

-

άρα όπως είπα πιο πάνω περιμένουμε ακόμη

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
"What we do know though, is that the Danamics LM10 isn't worth its €350 price tag"

Conclusion:

Pros

+ Liquid metal, a whole new concept

+ ReturnPower "recycles" your power

Cons

- Not better than every other aircooler

- Magnetic field emitted by pump

- Only 25mm thick fans

- Very steep price

ThReSh: απλά απάτη...αίσχος...

+1

Περιμενα πολυ περισσοτερα απο μια τετοια αποδοση... Ελπιζω η επομενη προσπαθεια

να αποφερει πιο "ωριμους" καρπους. :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...