Προς το περιεχόμενο

liquid metal CPU cooler

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Associate explained that one European distributor will propose danamics LM10 for 280 Euros (Inc Tax).

http://xtreview.com/addcomment-id-6890-view-Danamics-LM10-price.html

It uses NaK in the pipes, why that isn't compliant with US laws is beyond me. NaK reacts explosively with water, but that will never happen since the liquid will coagulate instantly when it comes in contact with air.

There is no reason to worry about the liquid metal. It is safe.

http://en.wikipedia.org/wiki/NaK

http://www.nordichardware.com/forum/viewtopic.php?topic=11011&forum=30

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
θα συμφέρει αν έχει ίδια ή παρόμοια απόδοση με ένα custom watercooling...

αν είναι ελαφρώς καλύτερη από μια Thermalright Ultra 120 Copper δεν αξίζει...

Συμφωνω.

Καλη και χρυση, δε λεω, αλλα αν δεν ανακοινωθουν τιμες ουτε καν θα γυρισω να τη

κοιταξω. Για το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι το οτι θα ειναι πολυ ακριβη διοτι:

Πατεντα νο. 1) Liquid metal

Πατεντα νο. 2) Electromagnetic pump

Αν υπολογισετε και τις τιμες (δειτε το ποστ του PCharon) για το μεταλο που θα

χρησιμοποιειται (πανω κατω καπου εκει θα κυμαινοντε οι τιμες και των αλλων

μεταλλων πιστευω), ε δεν μπορει παρα να ειναι υψηλη η τελικη της τιμη. Εχουν

ενα κοστος που πρεπει να καλυψουν και με αυτη τη πωληση...

Δημοσ.
Συμφωνω.

Καλη και χρυση, δε λεω, αλλα αν δεν ανακοινωθουν τιμες ουτε καν θα γυρισω να τη

κοιταξω.

Associate explained that one European distributor will propose danamics LM10 for 280 Euros (Inc Tax).

Δημοσ.

FarCry μάλλον δεν πρόσεξες τα 280 που έχω ήδη αναφέρει στο μήνυμα #7. Από πού νομίζεις πως τα είδα εγώ?.. Δεν είναι επίσημα αυτά που γράφει εκεί όμως, οπότε ας περιμένουμε να τη δούμε σε κάποιο e-κατάστημα.

Δημοσ.

http://www.highflow.nl/index.php?target=products&product_id=899

δεν νομίζω πως είναι διαθέσιμο βέβαια

αυτό που με παραξένεψε, πολύ όμως:

Supported processors

Intel® processors for socket LGA775 including Intel Core™ 2 Extreme, Intel Core™ 2 Quad,

Intel Core™ 2 Duo, Pentium® D, Pentium® 4, Intel® Xeon®, Celeron® and Celeron® D.

AMD processors for socket AM2/AM2+ including AMD Phenom™ X4, AMD Phenom™ X3,

AMD Opteron™ (second generation), AMD Athlon™ 64 X2, AMD Athlon™ 64,

AMD Athlon™ X2 BE-series, AMD Sempron™ and AMD Sempron™ LE-series.

...

ακόμη εγώ δεν έχω δει κάποιο bracket για socket, μπαίνει με κάποιο άλλο τρόπο (χωρίς καθόλου στήριγμα πχ), γιατί εάν μπαίνει κλασσικά, λίγο δύσκολο μου φαίνεται να είναι τόσο universal

τώρα που το σκέφτομαι βέβαια με αυτήν τη τιμή, δεν είναι πρόβλημα να βάλουν δου παραπάνω bracket μέσα στο κουτί

Δημοσ.

Ώπα, ώπα... είδα κι άλλο κουφό τώρα:

Η ψύκτρα, λέει, κοστίζει 280 χωρίς το "electromagnetic pump". Αυτό - άκουσον, άκουσον - το αγοράζεις ξεχωριστά για επιπλέον 128 ευρώπουλα (εδώ το διάβασα) ! Μιλάμε δηλαδή για 400Ε για να έχεις τη "high tech" ψύκτρα με το "high tech" υγρό μέταλλο με τη "high tech" αντλία!!! Μισό... μισό να πάρω φόρα...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Δημοσ.

αν δεν δούμε απόδοση, κάτι για το οποίο δεν έχουμε ιδέα προς το παρόν, δεν μπορούμε να κρίνουμε

δεν βγαίνει νόημα να βγάζουν προϊόν που να κοστίζει τόσα χρήματα και να μην έχει απόδοση

οπότε περιμένουμε, αλλά θα περιμένουμε αρκετά μάλλον, δεν το κόβω...

-----Προστέθηκε 24/11/2008 στις 05 : 58 : 19-----

Η ψύκτρα, λέει, κοστίζει 280 χωρίς το "electromagnetic pump". Αυτό - άκουσον, άκουσον - το αγοράζεις ξεχωριστά για επιπλέον 128 ευρώπουλα (εδώ το διάβασα) ! Μιλάμε δηλαδή για 400Ε για να έχεις τη "high tech" ψύκτρα με το "high tech" υγρό μέταλλο με τη "high tech" αντλία!!! Μισό... μισό να πάρω φόρα...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

α και 128 euro δεν κάνει η αντλία...

ένα επιπλέον εξάρτημα που "αυξάνει την απόδοση" κάνει 128 euro:

Danamics also sells what they call a PowerBooster, an optional device that enhances the LM10's performance by providing its electromagnetic pump with more power, for around 128 Euro
Δημοσ.

Το ειδα αυτο, εγω δεν ημουν ακριβης:

Εννοουσα επισημες τιμες απο σιτες που το εχουν ετοιμοπαραδοτο :-)

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Αλλα μετα απο αυτο εδω νομιζω οτι θα μεινει στα ραφια των καταστηματων...

Ενταξει και εφαμιλη αποδοση να εχει με ενα w/c συστημα η τιμη του (αν μεινει ετσι)

θα ειναι υπερβολικη για εμας (καταναλωτες) αλλα απολυτα δικαιολογισημη για αυτους (εταιρεια),

μιας και τα υλικα που θα χρησιμοποιουντε οπως ολοι καταλαβαινουμε ειναι ακριβα.

Δημοσ.
FarCry μάλλον δεν πρόσεξες τα 280 που έχω ήδη αναφέρει στο μήνυμα #7. Από πού νομίζεις πως τα είδα εγώ?.. Δεν είναι επίσημα αυτά που γράφει εκεί όμως, οπότε ας περιμένουμε να τη δούμε σε κάποιο e-κατάστημα.

http://www.hexus.net/content/item.php?item=16332

As expected, it has finally completed its journey to retail, but has arrived with a staggering asking price of around €280 (£235)

-----Προστέθηκε 24/11/2008 στις 09 : 23 : 17-----

Να την κόψεις και να την πετάξεις σε νερό...

Λογικά το έχουν προβλέψει.

υπάρχει και το francium το πιο δυνατό από όλα τα αλκάλια

fire in the ho? :P

fire in the hole re :P

το τελευταίο :lol:

sodium (Na) and potassium (K)

-----Προστέθηκε 24/11/2008 στις 09 : 27 : 53-----

Η ψύκτρα, λέει, κοστίζει 280 χωρίς το "electromagnetic pump". Αυτό - άκουσον, άκουσον - το αγοράζεις ξεχωριστά για επιπλέον 128 ευρώπουλα (εδώ το διάβασα) !

Danamics also sells what they call a PowerBooster, an optional device that enhances the LM10's performance by providing its electromagnetic pump with more power, for around 128 Euro
μάθε να διαβάζεις σωστά ρε :P
Δημοσ.

Δε φταίω και... πολύ :o , το διάβασα κάπως στα γρήγορα και νόμισα πως λέγοντας "PowerBooster" εννοούσε το electromagnetic pump, δεν πρόσεξα πως ήταν... "ενισχυτής" (έχει φαντασία ο κατασκευαστής της ψύκτρας, χα!).

Το πρώτο link με την τιμή που έδωσες ήταν το ίδιο που είχα δει κι εγώ τότε γι αυτό το είπα. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...