Προς το περιεχόμενο

Επιτραπέζια air condition

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια η γνώμη σας για αυτά? Μένω σε μια γκαρσονιερούλα και δεν έχω aircondition. O ιδιοκτήτης δεν έχει σκοπό ναβάλει και η ζέστη δε παλέυεται. Επειδή όμως δε θέλω να βάλω εγώ με δικά μου λεφτά και μετά να μπω στη διαδικασία ράβε-ξύλωνε, σκέφτομαι να πάρω κανένα επιτραπέζιο (ή φορητό-δε ξέρω πως λέγονται). Ποια η γνώμη σας? Αξίζει? Από θέμα κατανάλωσης τι λένε αυτά?

Δημοσ.
Ποια η γνώμη σας για αυτά? Μένω σε μια γκαρσονιερούλα και δεν έχω aircondition. O ιδιοκτήτης δεν έχει σκοπό ναβάλει και η ζέστη δε παλέυεται. Επειδή όμως δε θέλω να βάλω εγώ με δικά μου λεφτά και μετά να μπω στη διαδικασία ράβε-ξύλωνε, σκέφτομαι να πάρω κανένα επιτραπέζιο (ή φορητό-δε ξέρω πως λέγονται). Ποια η γνώμη σας? Αξίζει? Από θέμα κατανάλωσης τι λένε αυτά?

Να σου πώ την αλήθεια δεν έχω παίξει τέτοιο επιτραπέζιο, με πόσα άτομα παίζεται???

Αν θες για καμια Monopoly ή κανα Risk γνωρίζω αρκετα!:-D

Δημοσ.

βασικα στα πρακτικερ ειδα ενα τετοιο για σπιτια! ειχε σχεδον 300 ευρω και απ οτι ξερω απο μια φιλη εχει καλη αποδοση!

Δημοσ.

Δε νομίζω να είναι και ότι καλύτερο. Η θερμότητα με κάποιο τρόπο πρέπει να βγει από το σπίτι. Αυτό το φορητό, ξέρεται αν έχει κάποια σωλήνα η οποία χρειάζεται να βγαίνει εκτός σπιτιού; Αλλιώς το να παγώνει ένα δωμάτιο και να ζεσταίνει κάποιο άλλο, δεν είναι και ότι καλύτερο (κατά τη γνώμη μου)

Δημοσ.

Βασικά εκεί λέω να δώσω, στο 300άρικο. Για το αν έχει σωλήνα δε ξέρω, υποθέτω πως όχι. Αλλά όπως και να έχει δε νομίζω να ζεστενει το ένα δωμ και να κρυώνει το άλλο. και βασικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κρυώνει το δωμάτιό μου χωρίς να με ξεπαραδιάζει.

Δημοσ.

Να στο πω αλλιώς, δε γίνεται να βάλεις ένα ψυγείο μέσα σε ένα κλειστό δωμάτιο, να ανοίξεις την πόρτα του και να περιμένεις να παγώσει το δωμάτιο.

Δημοσ.

Το σκεπτικό σου είναι λάθος. Το σώμα του aircondition ΜΟΝΟ βάζει κρύο στο χώρο, δε βγάζει θερμότητα. Και το ψυγελιο δε θα μπορούσε να ψύξει ένα δωμάτιο γιατί δεν έχει την απαραίτητη δύναμη, τα BTU ας πούμε, και όχι επειδή όση ψύξη προσφέρει την ισοβαθμίζει με τη ζέστη που εκλείει. Αλλά αυτά είναι ψιλοάσχετα, το θέμα είναι

και βασικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κρυώνει το δωμάτιό μου χωρίς να με ξεπαραδιάζει.
Δημοσ.

Nα σου πω την αληθεια , εγω θα προτιμουσα την ραβε-ξηλωνε επιχειρηση.Εχω την αισθηση οτι στα ιδια λεφτα ενα επιτοιχιο (η οπως αλλιως λεγεται )πρεπει να ειναι καλυτερο και πιο αξιοπιστο.Και οταν με το καλο πας σε δικο σου σπιτι το ξηλωνεις και τελος.Μια αποφαση ειναι.

Παντως καλη η οικονομια αλλα επειδη το εχουμε ολη μερα σπιτι και αναπνεουμε απο αυτα..μην προτιμησεις καμμια ελλεινη μαρκα με εκαψες..καλυτερα λιγο ακριβοτερο και να εισαι οκ.

Δημοσ.
Εντάξει, δεν επιμένω, αφού δε θες να ενημερωθείς.

Εσύ θα τα σκάσεις τα φράγκα.

Εχει σωληνα (η και..)..

Αυτόματη απομάκρυνση του ζεστού αέρα μέσω του σωλήνα, λειτουργία ιδιαίτερα χρήσιμη κατά τις νυχτερινές ώρες και την υπερπλήρωση του ντεπόζιτου (με νερό) όταν σταματάει και η λειτουργία του κλιματισμού.

(απο το συγκεκριμενο παντα που εχει το link)

Δημοσ.
Nα σου πω την αληθεια , εγω θα προτιμουσα την ραβε-ξηλωνε επιχειρηση.Εχω την αισθηση οτι στα ιδια λεφτα ενα επιτοιχιο (η οπως αλλιως λεγεται )πρεπει να ειναι καλυτερο και πιο αξιοπιστο.Και οταν με το καλο πας σε δικο σου σπιτι το ξηλωνεις και τελος.Μια αποφαση ειναι.

Αν και αν θα φύγω από αυτό, πάλι σε ενοίκιο θα πάω, νομίζω πως αυτό θα κάνω. Σαν να έχεις δίκιο μου φαίνεται. Σάμπως πόσα σπίτια θα αλλάξω? Άντε βαριά καναδυο ακόμα. Να δώσω και 160 ευρώ παραπάνω και μετά θα το βάλω οριστικά στο σπίτι μου. Βοήθησες πολύ. Σε ευχαριστώ.

Εντάξει, δεν επιμένω, αφού δε θες να ενημερωθείς.

Εσύ θα τα σκάσεις τα φράγκα.

Βρε, μη στραβώνεις, μιλάμε. Και τι σου είπα, αφού νομίζω ότι δεν ισχύει αυτό που λες. Όπως και να έχει σε ευχαριστώ. :-)

ΥΓ. Τελικά όπως μας είπε bluesattack, έχουν και σωλήνα. ;)

Δημοσ.

με τον ιδιοκτητη το εχεις συζητησει για το αν θελει να ανοιξεις τρυπα στο τοιχο?

οταν με το καλο μετακομισεις να το αναφερεις και στον νεο ιδιοκτητη για να μη μεινεις με το AC στο χερι,εφοσων επιλεξεις σταθερο.δεν νομιζω να εχεις προβλημα εκτος και αν ειναι κανενας γεροπαραξενος.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις που να βγάλεις την σωλήνα μπορείς να κάνεις πατέντα με τον σωλήνα του απορροφητήρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...