work4urmoney Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 "Η Stripteasers είναι μια νέα υπηρεσία, αμερικανικού-στυλ, όπου μπορείτε να διαλέξετε έναν από τους υπέροχους άντρες χορευτές μας και να τον καλέσετε στο χώρο σας για μια μοναδική και εορταστική εμπειρία. Πρόκειται για γενέθλια; Bachelorette; Ονομαστική γιορτή; Εταιρικό πάρτι; Μια απλή συγκέντρωση με φίλες; Οι Stripteasers παρέχουν ένα καθαρό και διασκεδαστικό show με παιχνίδια και χορό που εγγυάται να κάνει κάθε πάρτι αξέχαστο." http://www.stt.gr
klainmaingr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Πραγματικά; Σε τεχνολογικό κατα τα άλλα φόρουμ με 80% ψ0λ@ρι@ διαφημίζεις άντρες χορευτές stripease; Ούτε κάν μία περίπτωση γυναίκας χορεύτριας; Catchy...
antonl Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Πραγματικά;Σε τεχνολογικό κατα τα άλλα φόρουμ με 80% ψ0λ@ρι@ διαφημίζεις άντρες χορευτές stripease; Ούτε κάν μία περίπτωση γυναίκας χορεύτριας; Catchy... Μπορεί να ήθελε να το βάλει σαν αγγελία πρόσληψης προσωπικού. Απλά δεν έχει αρκετά posts να το postάρει στο σωστό section.
nikos_e34 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 εδω βασικα ειναι @δοκαμπος μαλλον θελουν παιδια για προσληψη... εγω κανω ?
antonl Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 [...]εγω κανω ? Όχι. Δεν προσλαμβάνει καπνιστές.
klainmaingr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Αν και είμαι και γω ακόλουθος της... Αρχίζει να με κουράζει η IBTL μόδα.. :|
nikos_e34 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 καλα ρε γμτ!κανενας δεν ειπε τιποτα για το μυστακιο μου παω να ξυριστω
pappous_soulis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 klainmain κοίτα να δεις,σε συμμερίζομαι,αλλά το φαινόμενο όσο περνάνε τα χρόνια θα εντείνεται,λόγω παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας. Αυτό που λέμε σφίγγουν οι ζέστες
klainmaingr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Σωστά... άλλωστε τι να κάνει κανείς όταν τα αγγούρια έχουν 30-40 λεπτά το ένα; Άσχημη λεσβία ή γυναικωτός nerd? Your choice..
klainmaingr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Η ερώτηση πάει στο origin της παραπάνω φωτό... Δεν είναι cosmo thread...
bluesattack Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Kαι εγω εδω !! Δεν θελω να γινω παραλογος ουτε υπερβολικα απαιτητικος αλλα θα προτιμουσα εναν striper που να εχει ωραιο ατριχο κωλ@ρακι (ξερω..δεν αποτελει ενδειξη ) , ωραια μεγαλα στητα βυζ@κια (ξερω ..ξερω)...και να μη του κρεμονται διαφορα (ξερω..ξερω ..ζουμε σε καιρους υπουλους). Ειμαι της παλιας σχολης..τι να κανω !! :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.