Προς το περιεχόμενο

Κάρτα γραφικών σε διπλή οθόνη

bomberb17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα PC desktop που έχει οnboard κάρτα. Αν του βάλω μια δεύτερη κάρτα (έχει ελεύθερο slot) θα μπορώ να έχω desktop σε 2 οθόνες (ξεχωριστό);

Δημοσ.

Δε θυμάμαι/ξέρω αν αυτό που ρωτάς γίνεται. Πάντως η πλειοψηφία των σύγχρονων καρτών έχει 2 εξόδους (dvi/d-sub), οπότε κατά πάσα πιθανότητα δε θα χρειαστείς την onboard.

Δημοσ.

Ναι γίνεται να χεις εικόνα σε δύο οθόνες από μία κάρτα. Νομίζω πως και η Ati και η nVidia σου δίνουν τη δυνατότητα είτε να χεις την ίδια εικόνα και στις δύο (mirror/clone) είτε να τις συνδιάσεις ώστε να "φαρδύνεις" το desktop σου (πχ να βλέπεις ταινία στη μία και στην άλλη να σερφάρεις στο internet).

Δημοσ.

Ναι αμέ. Τουλάχιστον με μια Ati που είχα δούλευε και με τους δύο τρόπους που ανέφερα. Έβγαζε δύο dvi η κάρτα και στη μια είχα d-sub αντάπτορα.

Δημοσ.

Εγώ το έχω δοκιμάσει.Επειδή το monitor μου είναι HD widescreen τα avi με μικρή ανάλυση πχ 500χ500 τα δείχνει με μαύρες μπάρες αριστερά και δεξιά.Έτσι σύνδεσα μια τηλεόραση και εγώ βλέπω τις SD ταινίες στην τηλεόραση καθώς η κοπέλα μου σερφάρει στο ίντερνετ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...