bomberb17 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Έχω ένα PC desktop που έχει οnboard κάρτα. Αν του βάλω μια δεύτερη κάρτα (έχει ελεύθερο slot) θα μπορώ να έχω desktop σε 2 οθόνες (ξεχωριστό);
antonl Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δε θυμάμαι/ξέρω αν αυτό που ρωτάς γίνεται. Πάντως η πλειοψηφία των σύγχρονων καρτών έχει 2 εξόδους (dvi/d-sub), οπότε κατά πάσα πιθανότητα δε θα χρειαστείς την onboard.
bomberb17 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Γίνεται δλδ να έχω Output σε 2 οθόνες από την κάρτα; (η 1 μέσω dvi+adaptor)
antonl Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Ναι γίνεται να χεις εικόνα σε δύο οθόνες από μία κάρτα. Νομίζω πως και η Ati και η nVidia σου δίνουν τη δυνατότητα είτε να χεις την ίδια εικόνα και στις δύο (mirror/clone) είτε να τις συνδιάσεις ώστε να "φαρδύνεις" το desktop σου (πχ να βλέπεις ταινία στη μία και στην άλλη να σερφάρεις στο internet).
antonl Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Ναι αμέ. Τουλάχιστον με μια Ati που είχα δούλευε και με τους δύο τρόπους που ανέφερα. Έβγαζε δύο dvi η κάρτα και στη μια είχα d-sub αντάπτορα.
gherudos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Εγώ το έχω δοκιμάσει.Επειδή το monitor μου είναι HD widescreen τα avi με μικρή ανάλυση πχ 500χ500 τα δείχνει με μαύρες μπάρες αριστερά και δεξιά.Έτσι σύνδεσα μια τηλεόραση και εγώ βλέπω τις SD ταινίες στην τηλεόραση καθώς η κοπέλα μου σερφάρει στο ίντερνετ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.