Προς το περιεχόμενο

Toshiba Satellite P300-133

pankou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά 32bit είναι τα vista του P300

Αυριο θα το παραγγείλω από το http://www.mysystems.gr ή από το http://www.AVoulet.gr, δεν έχω αποφασίσει ακόμη, εχουν τις καλύτερες τιμές. Η γνώμη σας για αυτά τα e-shop είναι απαραίτητη. Φυσικά απαραίτητες είναι και η κριτικές σας για το σύστημα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Και 'γώ σκέφτομαι να αγοράσω τον συγκεκριμένο (πάντως δέν βλέπω πουθενα να αναφέρεται οτι έχει θύρα HDMI) ή μήπως αυτόν που τον έχει το πλαίσιο σε φοβερή έκπτωση ;;

Περιμένω περισσότερες εμπειρίες και γνώμες..

Δημοσ.
Αυριο θα το παραγγείλω από το www.mysystems.gr ή από το www.AVoulet.gr, δεν έχω αποφασίσει ακόμη, εχουν τις καλύτερες τιμές. Η γνώμη σας για αυτά τα e-shop είναι απαραίτητη.

Δεν έχω καμία εμπειρία με το avoulet.gr (το link επίσης δεν λειτουργούσε) αλλά από msystems έχω καλή άποψη. Από τα καλύτερα "μικρά" καταστήματα των Αθηνών.

Φυσικά απαραίτητες είναι και η κριτικές σας για το σύστημα.

Παίζει να έχω κουράσει προτίνοντάς τα συνέχεια (δεν πρόκειται να σταμτήσω μέχρι να το καταλάβουν όλοι..) αλλά σε αυτά τα χρήματα πρώτη επιλογή είναι τα επαγγελματικά μοντέλα HP Compaq και μετά τα υπόλοιπα και συγκεκριμένα για την περίπτωσή σου το 8710 με κωδικό KE183EA. Skorutzαρέ το(όταν επανέλθει ο skroutz) και θα δεις που υπάρχει. Το Toshiba είναι η αμέσως επόμενη επιλογή πάντως.

Δημοσ.
Παίζει να έχω κουράσει προτίνοντάς τα συνέχεια (δεν πρόκειται να σταμτήσω μέχρι να το καταλάβουν όλοι..) αλλά σε αυτά τα χρήματα πρώτη επιλογή είναι τα επαγγελματικά μοντέλα HP Compaq και μετά τα υπόλοιπα και συγκεκριμένα για την περίπτωσή σου το 8710 με κωδικό KE183EA. Skorutzαρέ το(όταν επανέλθει ο skroutz) και θα δεις που υπάρχει. Το Toshiba είναι η αμέσως επόμενη επιλογή πάντως.

Φίλε αγόρασα τελικα τον P300 πριν περίπου 3ης εβδομάδες, μέχρι τώρα είμαι απόλυτα ευχαριστημενος. Τον αγόρασα από το Image computers, είχε τότε την καλύτερη προσφορά 1185?, πήρα και την επέκταση εγγύησης απο 2 σε 4 χρόνια από το πλαίσιο που την έχει σε προσφορά 69?.

Προτίμησα Toshiba λόγω της επωνυμίας και της αξιοπιστίας.

Δεν λέω μπορεί το HP να είναι καλύτερο, αν και μικρές οι διαφορές, αλλά βάλε ότι στο βασικό πακέτο δίνει 1 χρόνο εγγύηση επίσης ότι γύρο μου έχω ακούσει αρκετούς με προβλήματα σε HP laptops και μάλίστα με τη λήξη της εγγύησης.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Πριν από περίπου μία εβδομάδα αγόρασα το συγκεκριμένο μοντέλο και μέχρις στιγμής είμαι ευχαριστημένος (νωρίς είναι βέβαια ακόμα). Έχω κάποιες απορίες όσον αφορά την τροφοδοσία και την μπαταρία που θα ήθελα να με βοηθήσετε.

1. Το εγχειρίδιο χρήσης στην αρχή αναφέρει ότι «Για να διακόψετε την παροχή ρεύματος στον υπολογιστή, αφαιρέστε την μπαταρία και κατόπιν βγάλτε το τροφοδοτικό από την πρίζα». Δηλαδή θα πρέπει κάθε φορά που το αποσυνδέω από το ρεύμα για να το μεταφέρω (με την μπαταρία πάνω) από το ένα μέρος στο άλλο να βγάζω και την μπαταρία;

2. Πώς είναι καλύτερα να δουλεύω το pc στο σπίτι όταν το έχω στο ρεύμα, με ή χωρίς την μπαταρία;

3. Όταν εκφορτίσει η μπαταρία θα ήταν μήπως καλύτερο να αφήσω τον υπολογιστή εκτός λειτουργίας μέχρι να φορτίσει και μετά να τον ενεργοποιήσω;

Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το λειτουργικό που υπάρχει από τον κατασκευαστή. Αν το αφαιρέσω χάνω την εγγύηση; Μπορώ τουλάχιστον να φορτώσω μαζί με το υπάρχον κάποιο άλλο; Φαντάζομαι πως ναι.

Ευχαριστώ πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...