Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ταχυτητα στο κατεβασμα...


klinika nekros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια ξερει κανεις αν οταν βαζω να κατεβαινουν ταυτοχρονα πολλα αρχεια στο azureus (π.χ 8 ταινιες κ 10 αλμπουμ ας πουμε!)αυτο επηρεαζει την ταχυτητα με την οποια κατεβαινουν αυτα τα αρχεια 'η δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο και απλα το καθε αρχειο κατεβαινει με το δικο του ανεξαρτητο ρυθμο αναλογα ας πουμε με τον αριθμο παρ'οχων του...επισης υπαρχει κινδυνος αυτα να ''βουλωνουν'' και να μην κατεβαινουν καθολου?αυτο βασικα ειναι μια γενικη απορια που την εχω σχετικα με ολα τα downloaders....παιρνω κατα καιρους διαφορες απαντησεις αλλα οχι σαφεις κ εχω μπερδευτει καπως....τι ισχυει τελικα?

Δημοσ.

Το άθροισμα των ταχυτήτων των αρχείων που κατεβάζεις δε μπορεί να ξεπερνά την ταχύτητα της γραμμής σου. Φυσικά μπορείς να περιορίσεις την ταχύτητα κάθε download που κάνεις αλλά υποθέτω ότι το χεις αφήσει στο (default) άπειρο.

 

Επειδή τα συγκεκριμένα πρόγραμματα ανοίγουν πολλά connections για κάθε τι που ανεβοκατεβάζεις (που "ζορίζουν" τη γραμμή) καλό είναι να μην κάνεις seed/download 20 αρχεία συγχρόνως.

Δημοσ.

Πιστευω οτι δεν επηρεαζεται η ταχυτητα downloading αν εχεις 2 η'20 αρχεια ταυτοχρονα.Αυτο που παιζει ρολο ειναι με τι ταχυτητα σου δινει ο αλλος το αρχειο.Εγω επιλεγω να κατεβαζω πολλα τορρεντς ταυτοχρονα για να εκμεταλευομαι πληρως το bandwith της γραμμης(εκει που θα κατεβαζα 1 αρχειο που θα μου το εδειναν πχ με 30 κβ/ς κατεβαζω 3 διαφορετικα τετοια με 100 κβ/ς).Το μονο αρνητικο ειναι οτι ο συνολικος χρονος που θα κατεβει και το τελευταιο θα ειναι μεγαλυτερος αν το κατεβαζα μονο του αλλα σαν αποδοση downloading ειναι μεγαλυτερη(θα εχω κατεβασει περισσοτερα κβ στον ιδιο χρονο λογω μεγαλυτερης διαθεσιμοτητας)!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...