Evgenios1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 μου λετε μια μεθοδο για να κανω αναζητηση συγκεκριμενου κελιου. εχω τη ταδε: > ... try { ... while((d=MyDataReader.Read().ToString())!=null) { if ( d=="Αυτο που ψαχνω") { return d; } else{return null;} } } .... Ως sql command εχω "select table0 from myDB" αλλα λογου του While διαβαζει το πρωτο μονο . εχει ο DataReader <System.Data.SqlClinet.Datareader> καμια μεθοδο για αναζητηση?
QueLastima Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μήπως αυτό που λείπει από τον κωδικά σου είναι μόνο ένα loop στο τέλος ώστε να μην σου διαβάζει μόνο το πρώτο.
Evgenios1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μήπως αυτό που λείπει από τον κωδικά σου είναι μόνο ένα loop στο τέλος ώστε να μην σου διαβάζει μόνο το πρώτο. ολλη η μεθοδος ειναι σε loop αλλα παλι διαβαζει μονο το πρωτο
ippo00 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Βασικά άμα κάνεις return θα σου βγεί από την υπορουτίνα...
ippo00 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Χωρίς να ξέρω C# υποθέτω ότι αυτό που ψάχνεις είναι... > ... try { while(d=MyDataReader.Read().ToString()) if ( d=="Αυτο που ψαχνω") return d; return null; } .... Αν και επίσης αμφιβάλλω άν αυτό που θες είναι toString μάλλον GetString είναι αυτό που ψάχνεις.
ippo00 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Και κάτι άλλο. Για να συγκρίνεις δυο strings πρέπει να κάνεις > if(d.equals("afto pou psaxneis")
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.