LL_NEO Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2001 Coilworks βασικά ο Tolkien είχε πειραματιστεί πριν απο το Hobbit και με άλλα διηγήματα και ποιήματα τα οποία είχαν χαλαρή εως και ανύπαρκτη σχέση με το LOTR. Tώρα εντάξει όσον αφορά το Μπόμπαντιλ αυτά είναι γούστα, αλλά στα περισσότερα pols που έχω δει αυτή η παράλλειψη συγκεντρώνει τις περισσότερες ενστάσεις. Γμτ ο Μπόμπαντιλ ήταν και γαμώ τα άτομα(αν και στη σημερινή εποχή οι περισσότεροι θα νόμιζαν οτι είναι χρόνιος χρήστης κόκας εφόσον ήταν συνέχεια high). Και επειδή μιλάω μόνο για την πάρτη μου για 2 λόγους είχα αγωνία να δω το LOTR. Για τον Τομ και για το Μπαλρογκ. Το δεύτερο με άφησε πλήρως ικανοποιημένο γιατι ήταν σαν να υλοποιήθηκε η φαντασία μου, αλλά για το πρώτο τι να πω; Εμείνα με την τσαπού στο χέρι. Επόμενο βήμα μου να διαβάσω τις ατέλειωτες ιστορίες που όπως μου είπαν υπάρχουν αναφιρές στον Τομ. Πάντως τώρα που το σκέπτομαι θα είχε μεγάλη πλάκα να δούμε σε κινηματογραφική υλοποιήση το Σιλμαρίλλιον, αν και δεν ξέρω αν όλος ο σύλλογος ηθοποιών του Χόλυγουντ θα μπορούσε να καλύψει το cast.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2001 fantazomai 8a exete vrei to soundtrack gia osous den to exoun vrei einai EDW<p>kana ftp yparxei na anevasw kai to HOBBIT se pdf? (einai to prwto vivlio oxi omws ths trilogias)
wilmott Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2001 Είτε ο Coby είναι φιλομαθής και θέλει να μάθει τα πάντα για τον Τόλκιν είτε είναι κoυφαλίτσα (με την καλή έννοια) και θέλει έτοιμη την απάντηση για τον σχετικό διαγωνισμό του Pc Master.........
coby Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by NiKant: <strong>fantazomai 8a exete vrei to soundtrack gia osous den to exoun vrei einai EDW<p>kana ftp yparxei na anevasw kai to HOBBIT se pdf? (einai to prwto vivlio oxi omws ths trilogias)</strong><hr></blockquote><p>Posa mb einai?An einai ligotero apo 30mb boris na to anebaseis sto yahoo.briefcase.com<p>~wilmott apla mou arese poli h tenia...kai ithela perissotera!Hdi exo parei ta 3 biblia tou Lord Of the Rings EPISHS pira kai to pcmaster molis diabasa to post sou!! Mallon tha steilo ston diagonismo <p>Kales Giortes se olous!
LL_NEO Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2001 Ρε παίδες ξέρει κανείς πως έχει πάει εισπαρακτικά η ταινιά? Κανα καλό site για το box office θα ήταν ευπροσδεκτο.
epote Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2002 nai re paidia entaksi mia xara htan h tainia alla leo ego tora (please mhn barate) den leipane ligaki ermhnies ligo h skhnothesia ligoulaki. ayto to lets hunt some orc sto telos mou thn barese asxhma nai pame na polemisoume ta kaka koumounia.<p>h ksero go ekeinos o uruk hai pou eixan balei pou htan teleios peritos kai yphrxe mono kai mono gia na mporoun oi blakes na dosoun ena prosopo ston exthro
privateer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by LL_NEO: <strong>Ρε παίδες ξέρει κανείς πως έχει πάει εισπαρακτικά η ταινιά? Κανα καλό site για το box office θα ήταν ευπροσδεκτο.</strong><hr></blockquote><p>USA Weekend Box-Office Summary 12/28-01/01 Rank Title Weekend Total Gross 1 Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, The (2001) 56.9m 174.1m 2 Ocean's Eleven (2001) 26.1m 136.9m 3 Jimmy Neutron: Boy Genius (2001) 22.2m 49.4m 4 Ali (2001) 20.0m 40.0m 5 Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001) 16.9m 291.9m 6 Vanilla Sky (2001) 16.3m 71.3m 7 Kate & Leopold (2001) 14.5m 22.1m 8 Beautiful Mind, A (2001) 12.6m 18.5m 9 Monsters, Inc. (2001) 9.4m 239.9m 10 Majestic, The (2001) 8.7m 18.9m <p>http://us.imdb.com/Charts/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.