vitapeis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα σε όλους τους τους insomniacs!Παιδιά,θέλω πληροφορίες. Είχα παραγγείλει ένα παιχνίδι από Play.com και είκοσι μέρες μετά δεν ήρθε τίποτα.Έστειλα μήνυμα στο Play και μου έστειλαν καινούριο κομμάτι. Στο site γράφει ''your order has been posted''Έχουν περάσει 5 μέρες από τότε...Από ποιον να περιμένω ειδοποίηση?Ταχυδρομείο,κούριερ,τι?
gherudos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Στο αφήνουν στο γραμματοκιβώτιό σου.Βέβαια αν έχεις παράουρο ταχυδρόμο σαν την δική μας που τα αφήνει στη μέση του δρόμου και φεύγει τι να πω.Κάθε μέρα κάνω καταγγελία,έχουμε γραμματοκιβώτιο και αυτή τα αφήνει έξω από την πόρτα πάνω στο πεζοδρόμιο όπου περνάνε πολλά παιδιά και γείτονες.
opts Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Στο αφήνουν στο γραμματοκιβώτιό σου.Βέβαια αν έχεις παράουρο ταχυδρόμο σαν την δική μας που τα αφήνει στη μέση του δρόμου και φεύγει τι να πω.Κάθε μέρα κάνω καταγγελία,έχουμε γραμματοκιβώτιο και αυτή τα αφήνει έξω από την πόρτα πάνω στο πεζοδρόμιο όπου περνάνε πολλά παιδιά και γείτονες. Τώρα το καλοκαίρι να δεις τι θα χαθεί που προσλαβάνουν εποχιακούς ταχυδρόμους για να πάνε οι άλλοι διακοπές
vitapeis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Λέτε να το βούτηξε κανένας???Θα στήσω παγίδες στην είσοδο της πολυκατοικίας μου φαίνεται..Τι να κάνω που δουλεύω τα πρωινά?Θα περιμένω μια εβδομάδα ακόμη(και πολύ λέω) και μετά θα πάω στο ταχυδρομείο να ζητήσω τα ρέστα..
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Γενικά, μέχρι την προτελευταία μου παραγγελία από το play.com, είχα άριστες εντυπώσεις. 5-6 εργάσιμες, βαριά, και το πακέτο ήταν στο σπίτι. Πρόβλημα δημιουργείται όταν δεν υπάρχει χώρος για περιοδικά, εφημερίδες κτλ. κάτω/ πάνω από τα γραμματοκιβώτια ή αν πέσεις σε κάποιον τελείως ανεύθυνο. Πράγματι, το καλοκαίρι η κατάσταση επιδεινώνεται (μας έχουν φλομώσει στα έντυπα με τελείως λάθος Τ.Κ. σαν να μην τα ελέγχουν καν). Τέλος πάντων, στην προτελευταία παραγγελία το πακέτο εμφανίστηκε την ημέρα που το σύστημα του play.com έδινε τη δυνατότητα να δηλώσω μη παράδοση της παραγγελίας (21 ημέρες νομίζω, τρεις εβδομάδες από την ημερομηνία αποστολής). Οπότε, δες σε πόσες ημέρες σου επιτρέπει το σύστημα να δηλώσεις μη παράδοση, κι εφόσον δεν έρθει, μπορείς να ζητήσεις να σου στείλουν άλλο ή επιστροφή χρημάτων.
opts Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 και μην πεις στο play πως δουλεύουν οι ταχυδρόμοι στην Ελλάδα γιατί θα την κάνουν ban απο τις χώρες αποστολής
newlynx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Τώρα το καλοκαίρι να δεις τι θα χαθεί που προσλαβάνουν εποχιακούς ταχυδρόμους για να πάνε οι άλλοι διακοπές Και εγώ είχα πρόβλημα με ταχυδρόμο (εποχιακό) που παρατούσε το δέμα στα κάγκελα γιατί δεν χωρούσε το κουτί!!!! Επίσης τα ταχυδρομεία έχουν έλλειψη διανομέων και για αυτό αργούν πολύ τα δέματα. Έχω πάρει γραμμα/δέμα και 35 μέρες μετά την αποστολή του.
antonl Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 και μην πεις στο play πως δουλεύουν οι ταχυδρόμοι στην Ελλάδα γιατί θα την κάνουν ban απο τις χώρες αποστολής Δε νομίζω να μην το ξέρουν. Γι' αυτό κι επειδή είμαστε "έξυπνοι" δε μπορεί να γίνει παραγγελία για προϊόν >50? από Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.