adroux Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Βρήκά αυτο το dvd -hard disk recorder. Πουλιέται μόνο 138.99 στο multirama. Δεν έχει ενσωματωμένο σκληρό δίσκο, δεχεται όμως δίσκο ide. Έχει υποδοχή Usb και υποστηίζει εγγραφή σε dvd,σκληρό δίσκο και Usb. Επίσης στο site της microland υπάεχει link για νέο firmware που υποστηρίζει και ελληνικούς υπότιτλους. Εμένα μου φαίνεται καλή περίπτωση και η τιμή εξαιρετική. Με προβληματίζει μόνο η εταιρεία που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή. Εχει κάποιος το εν λόγω recorder να μας πεί αν αξίζει τα λεφτά του? Ευχαριστώ πολύ
arisangel Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Βρήκά αυτο το dvd -hard disk recorder. Πουλιέται μόνο 138.99 στο multirama. Δεν έχει ενσωματωμένο σκληρό δίσκο, δεχεται όμως δίσκο ide. Έχει υποδοχή Usb και υποστηίζει εγγραφή σε dvd,σκληρό δίσκο και Usb. Επίσης στο site της microland υπάεχει link για νέο firmware που υποστηρίζει και ελληνικούς υπότιτλους. Εμένα μου φαίνεται καλή περίπτωση και η τιμή εξαιρετική. Με προβληματίζει μόνο η εταιρεία που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή. Εχει κάποιος το εν λόγω recorder να μας πεί αν αξίζει τα λεφτά του? Ευχαριστώ πολύ Το αγόρασες τελικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.