Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση pc με τηλεόραση

titv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, χρειάζομαι επειγόντως μια βοήθεια. Θέλω να συνδέσω ένα pc που διαθέτει αυτή τη μητρική και δεν ξέρω ποια τηλεόραση να αγοράσω. Υπόψιν πως δεν υπάρχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών ή ήχου, ότι έχει η μητρική. Σκέφτομαι αυτή ή αυτή την τηλεόραση. Τη σύνδεση τη θέλω κατά κύριο λόγο για να βλέπω ταινίες από τον υπολογιστή στην τηλεόραση (divx κυρίως). Επίσης σκέφτομαι να συνδέσω και αυτό το home cinema μαζί με τα προηγούμενα (για τον ήχο). Τι λέτε μπορεί να γίνει με αυτά τα εργαλεία; Θα υπάρχει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Η σύνδεση γίνεται με ένα απλό καλώδιο hdmi. Από τηλεοράσεις θα σου πρότεινα να πάρεις κάτι σε samsung. Όσο για τον ήχο, σίγουρα συνδέεται κανονικά το home cinema στο συστημά σου με τη χρήση των ανάλογων καλωδίων.

Δημοσ.

Φίλε μου v-tidus σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. :-) Θα μπόρουσες όμως να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος σε ότι αφορά τα καλώδια; Τι θα μου πρότεινες; Και κάτι ακόμη. Μπορεί να συνδεθεί το home cinema με το pc μέσω της usb θύρας; Δηλ. να το βλέπει σαν μια συσκευή και να μην χρειαστούν επιπλέον καλώδια για τον ήχο; Αυτό που θέλω είναι να βλέπω ταινίες από το pc στην lcd και να χρησιμοποιούνται τα ηχεία του home cinema. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Είχα και γω κάτι παρόμοιο στο μυαλό μου αλλά η LCD θα είναι μακριά απο το PC

Πόσα μέτρα μπορούν να φτάσουν τα HDMI καλώδια ?

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ :-) όλους για τις απαντήσεις σας και οποιαδήποτε επιπλέον βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Στην παραπάνω απορία μου αν δηλαδή μπορεί να συνδεθεί το pc με το home cinema μέσω usb για να χρησιμοποιούνται τα ηχεία του home cinema μήπως γνωρίζει κάποιος την απάντηση;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αυτό το καλώδιο είναι πιο ακριβό απο την τηλεόραση

Καλώδιο με δόσεις ωραίο !!!!

Καλύτερα να πάρω ένα καινούργιο laptop και να το βάλω δίπλα στην TV

Τι πουλάνε οι άνθρωποι ...

Δημοσ.

Αυτο το συγκεκριμενο καλωδιο ειναι 55 μετρα μηκος! :D

Ενα καλο HDMI καλωδιο των 5 μετρων εχει περιπου 50 ευρω. Υπαρχουν HDMI απο 1 μετρο μεχρι... απειρο οπως βρηκες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...