titv Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Παιδιά καλησπέρα, χρειάζομαι επειγόντως μια βοήθεια. Θέλω να συνδέσω ένα pc που διαθέτει αυτή τη μητρική και δεν ξέρω ποια τηλεόραση να αγοράσω. Υπόψιν πως δεν υπάρχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών ή ήχου, ότι έχει η μητρική. Σκέφτομαι αυτή ή αυτή την τηλεόραση. Τη σύνδεση τη θέλω κατά κύριο λόγο για να βλέπω ταινίες από τον υπολογιστή στην τηλεόραση (divx κυρίως). Επίσης σκέφτομαι να συνδέσω και αυτό το home cinema μαζί με τα προηγούμενα (για τον ήχο). Τι λέτε μπορεί να γίνει με αυτά τα εργαλεία; Θα υπάρχει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
titv Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Παιδιά κάποιος που μπορεί να βοηθήσει; Τίποτε;
v-tidus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Η σύνδεση γίνεται με ένα απλό καλώδιο hdmi. Από τηλεοράσεις θα σου πρότεινα να πάρεις κάτι σε samsung. Όσο για τον ήχο, σίγουρα συνδέεται κανονικά το home cinema στο συστημά σου με τη χρήση των ανάλογων καλωδίων.
titv Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Φίλε μου v-tidus σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα μπόρουσες όμως να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος σε ότι αφορά τα καλώδια; Τι θα μου πρότεινες; Και κάτι ακόμη. Μπορεί να συνδεθεί το home cinema με το pc μέσω της usb θύρας; Δηλ. να το βλέπει σαν μια συσκευή και να μην χρειαστούν επιπλέον καλώδια για τον ήχο; Αυτό που θέλω είναι να βλέπω ταινίες από το pc στην lcd και να χρησιμοποιούνται τα ηχεία του home cinema. Ευχαριστώ.
gherudos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Καλύτερα να δώσεις 219Ε και να πάρεις το άλλο Home Cinema Samsung το οποίο έχει και optical in και hdmi in.
XLV Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Για κοίτα και αυτά http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702767 και http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702813 αν δέχονται hdmi ή optical in ( δεν μπορώ κι εγώ να βρω παραπάνω στοιχεία για τα χαρακτηριστικά τους )
opts Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Είχα και γω κάτι παρόμοιο στο μυαλό μου αλλά η LCD θα είναι μακριά απο το PC Πόσα μέτρα μπορούν να φτάσουν τα HDMI καλώδια ?
titv Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και οποιαδήποτε επιπλέον βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Στην παραπάνω απορία μου αν δηλαδή μπορεί να συνδεθεί το pc με το home cinema μέσω usb για να χρησιμοποιούνται τα ηχεία του home cinema μήπως γνωρίζει κάποιος την απάντηση; Ευχαριστώ
titv Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Φίλε Opts βρήκα αυτό το οποίο όπως βλέπεις είναι πανάκριβο
opts Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Αυτό το καλώδιο είναι πιο ακριβό απο την τηλεόραση Καλώδιο με δόσεις ωραίο !!!! Καλύτερα να πάρω ένα καινούργιο laptop και να το βάλω δίπλα στην TV Τι πουλάνε οι άνθρωποι ...
SupaCoopa Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Αυτο το συγκεκριμενο καλωδιο ειναι 55 μετρα μηκος! Ενα καλο HDMI καλωδιο των 5 μετρων εχει περιπου 50 ευρω. Υπαρχουν HDMI απο 1 μετρο μεχρι... απειρο οπως βρηκες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.