G_Zisis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 το budget θα ελεγα ειναι 1000-1200 max . τωρα δεν πιστευω οτι καποια εταιρια ειναι καλη και καποια αλλη κακη . ολες εχουν καλα και λιγοτερο καλα μοντελα . εγω για την ωρα κοιταζω τα χαρακτηριστικα . Είναι σωστό αυτό που λες.Όλες οι εταιρίες έχουν βγάλει και καλά και όχι καλά μοντέλα.Όμως μερικές εταιρίες βγάζουν περισσότερα καλά μοντέλα και κάποιες άλλες βγάζουν πολύ λιγότερα καλά μοντέλα.Εκεί υπάρχει διαφορά στις εταιρίες κι έτσι μπορείς να χαρακτηρίσεις μια εταιρία καλή και μια άλλη όχι και τόσο καλή. Μεγάλο λάθος να κοιτάς τα χαρακτηριστικά.Μερικά είναι ψεύτικα!Το μόνο καλό που έχεις να κάνεις είναι να πας σε μαγαζιά και να δεις τι εικόνα έχει η κάθε τηλεόραση για την οποία ενδιαφέρεσαι. Παρατήρησα ότι κοιτάς πιο πολύ προς τις Philips (μπορεί να κάνω και λάθος).Νομίζω ότι μια Philips τηλεόραση αξίζει μόνο αν θες ambilight,αλλιώς το πληρώνεις τζάμπα.Αυτήν που πρότεινε ο ThReSh είναι πολύ καλή!
G_Zisis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Καλορίζικη!Πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά που διέθετες,κατά τη γνώμη μου!
mandipl Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 περιμενα το επιχειρημα γιατι να μην παω σε σονυ αλλα δεν ηρθε ποτε . και εγω γενικα εχω εδω και χρονια μια απεχθεια σε ολα τα προιοντα σονυ αλλα με πεισατε πως αξιζει και εδω και σε πολλα ξενα φορουμ
xetasa Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Καλορίζικη. Απο τηλεόραση μόνο Sony. Απλά οι καλύτερες. Αυτό το είδες: http://www.net-electric.gr/catalog/sony-kdl40v4000-lcd-tv-p-2613.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.