Lighter122 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 οκ φιλαρα αντε πανε για τσαι με τον σκυλακι σου μπας και ριξεις καμια γκομενα.. γιατι απο αυτους πρεπει να εισαι .. Δηλαδις? Ποιοι ειναι αυτοι?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 οκ φιλαρα αντε πανε για τσαι με τον σκυλακι σου μπας και ριξεις καμια γκομενα.. γιατι απο αυτους πρεπει να εισαι .. ή συνεχισε να κανεις ασχετα ποστ μπας και ανεβασεις το νουμερο μυνηματων σου ,ασχολησου εσυ εγω πεταγομαι μεχρι την θαλάσσα. Εσύ το λες για πλάκα αλλά ξέρεις πόσες "γνωριμίες" έκανα στο πάρκο με αφορμή το σκύλο???
washcloud Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Οι προτεραιότητες πήγαιναν εντελώς αλλού... Σε κάτι που είπε κάποιος παραπάνω οτι:"Δεν μπορώ να βλέπω γιαγιάδες να ταίζουν κονσέρβες τα σκυλιά στο δρόμο όταν λίγο παρακάτω υπάρχουν παιδιά που πεινάνε" (παράφραση) Στο θέμα, το είπα και πρίν... μλκας όποιος το έκανε και χρειάζεται μάλλον και ένα χέρι ξύλο επειδή είναι προφανές απο την περιγραφή οτι το έκανε είτε απο μίσος είτε απο βλακεία... Χωρίς τις υπερβολικές αερολογίες των αρχικών πόστ όμως.. Λογικό να λυπάσαι όταν βλέπεις κάτι τέτοιο.. Προσωπικά δεν είδα κάν τις φωτό.. Έχω ήδη αρκετά πράγματα να μου γ@μ@νε το μυαλό.. ...'ντάξει ρε συ, σε καταλαβαίνω, εγώ να δεις πόσο τρελλαίνομαι όταν βλέπω κάτι σκυλιά μικρότερα από γάτα να είναι μεσ' το λούσο, και η δίποδες γκόμενες που σέρνουν μαζί τους να είναι τα ίδια και χειρότερα (μου θυμίζουν τα χρυσάφια των παπάδων), ή κάτι άλλα χαϊβάνια να γουστάρουν με πιτ-μπουλ και δε συμμαζεύεται, αλλά τώρα ΤΙ σκατά να κάνει η γιαγιά παρά να ανοίξει μια κονσέρβα για τ' αδέσποτα ; Ούτε το "Χαμόγελο Του Παιδιού" θα σώσει τ' αδέσποτα, ούτε οι φιλοζωικές τα ορφανά, κι ο καθένας ας κάνει αυτό που μπορεί να κάνει, είτε για τα ζώα, είτε για τους ανθρώπους. Η δυστυχία είναι δυστυχία και δεν μπορείς να κοιτάξεις ούτε το ένα κομμάτι μόνο, ως σύνολο, ούτε το άλλο. Όσον αφορά τις μονάδες, καθ' εις εφ' ω ετάχθει. Δεν μπορώ να κακοχαρακτηρίσω κάποιον που δίνει τη ζωή του για τα ορφανά, και δεν αφιερώνει λίγη από αυτή και στα ζώα. Θα το ΚΑΝΩ όμως, όταν θα τον δω να προσπερνάει ένα άρρωστο, χτυπημένο κλπ κλπ γατόσκυλο που υποφέρει. Γι 'μενα αυτή η φάρα κοιτάει μόνο τη ράτσα της και δεν με νοιάζει. Το αυτό και για το ανάποδο. Αν κάποιος είναι ΕΙΤΕ "φιλόζωος" ΕΙΤΕ φιλόζωος, αλλά δεν δίνει δεκάρα τσακιστή όταν του παρουσιαστεί η ευκαιρία να συντρέξει έναν άνρθωπο, στα ίδια κατάστιχα τον γράφω. ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΜΩΣ, αυτοί που νοιάζονται "έτσι απλά" για ένα ζωντανό (πχ αυτό που μεταφέρθηκε από το αρχικό πόστερ προφανώς από κάποιο blog), ΔΕΝ είναι μισάνθρωποι. Επίσης, τα αδέσποτα βρίσκονται σε πολύ χειρότερη μοίρα (ως σύνολο) από τον άνθρωπο. Το βάσανο του να συμβιώνουν στις αρρωστημένες πλέον πόλεις μας είναι τραγικά μεγάλο.Καλοκαιριάτικα ούτε νερό δεν βρίσκουν εύκολα να πιούν. Και τέλος πάντων δεν είναι το θέμα να σου τη δίνει που πετάει ο άλλος μια μεγαλοστομία του τύπου "ο άνθρωπος είναι που πρέπει να εκλείψει", ή "αυτός που θα φολιάσει ένα ζώο θα το κάνει και σε άνθρωπο". Εντάξει, πάνω στην αγανάκτησή του το λέει, και οι μεν πρώτοι είμαι σίγουρος ότι και πατερομαναδοσυζυγοπαιδιά έχουνε, και φίλους με τους οποίους κάνανε ό,τι ενέργειες κάνανε για το ζωντανό, και δεν έχουν ορκιστεί να εξαφανίσουν τους ανθρώπους από προσώπου γης. Για την άλλη περίπτωση, εδώ στο φόρουμ κι όλας, ε εννοείται πως δεν είναι το θέμα μην βιτριολιάσει ο άλλος και ΄κανα παιδί. Πολλούς λόγους έχει που δε θα το κάνει. Με τον κυριότερο ότι τέτοια σιχάματα είναι κατά βάση θρασύδειλα, και την αηδία τους την βγάζουν μόνο στα ζώα. Ένα μικρότερο μόνο ποσοστό είναι που είναι τελείως ανισσόροποι, και ότι κινδυνεύουν και άνθρωποι από τις συμπεριφορές τους. Αλλά το θέμα ΔΕΝ είναι αν κινδυνεύουν οι άνθρωποι οι όχι από αυτούς. Αυτό με τ' αδέσποτο και μόνο αρκεί. Κι ένα τελευταίο που έλεγε κι ένας φίλος, "ό,τι περπατάει και μιλάει δεν είναι απαραίτητα κι άνθρωπος. ΑΛΛΟ τα δίποδα, ΑΛΛΟ οι άνθρωποι". Για να μην ξεχνιόμαστε κι όλας.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς μαζί σου (από τους λογικούς τουλάχιστον). Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι πως κανένας σκύλος δεν "τη βρίσκει" να γαυγίζει συνεχώς, να είναι επιθετικός κλπ κλπ κλπ! Όλα έχουν να κάνουν με το αφεντικό του ο οποίος πήρε το σκύλο είτε για να σταματήσει το μικρό του να κλαίει, είτε για να κάνει εντύπωση στους άλλους! Όταν αγνοούν τα πάντα σχετικά με την εκπαίδευση του ζώου, είναι λογικό να υπάρχουν προβλήματα συμπεριφοράς σε αυτό! Προσωπικά πολύ απλά, αδυνατώ να δεχτώ λύσεις του τύπου "θα ρίξω φόλα στο σκύλο" για να σταματήσει να με ενοχλεί! Αυτό δείχνει ότι είτε δεν έχουν τα κότσια να αντιμετωπίσουν τον ιδιοκτήτη (και χτυπούν τον εύκολο στόχο), είτε γενικότερα δεν έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν μαζί του σαν πολιτισμένοι άνθρωποι!
ZELDA Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 σοβαρα τωρα περα απο την πλακα οκ? ζω 18 χρονια σε ενα σπιτι που απεναντι εχω 2 κανις που γαυγιζουν ολημερης μονο μπουνιες δε παιξαμε και δε τα φολιασα , μπορεις να βαλεις το μυαλο σου να σκεφτει γιατι αν οντως αγαπας τοσο τα σκυλια φιλε τοτε δε μπορεις να καταλαβεις ουτε εσυ ουτε κανενας ποσο ενοχλητικο ειναι ,εκτος απο αυτα τα απεναντι στη μουρη μου εχω αλλα 2 κυνηγοσκυλα ναι καλα ακουσατε μεσα στη πολη κυνηγοσκυλα και σα να μην εφτανε αυτο ο ενας το εχει κρεμασει και κουδουνακι σα προβατινα και το αφηνει 01 00 με 05 00 το πρωι παρακαλω οκ ? εκτος αυτου η μανα μου η καημενη εχει φριξει με τα σκυλια και με τα ζωα ιδιοκτητες τους πλεων αγορασαν ενα σπιτακι προς την θαλασσα και εχω να τους δω κανενα 2 μηνο οχι οτι μου λειπουν αλλα οκ ας ηρεμισουν λιγο ειδικα η μανα μου εχει παθει ταρακουλο ολα αυτα τα χρονια απο παρατηρισεις πιστεψε με απειρες - απειρα βρισιδια αλλα δε νιωθουν μανα και κορη χωρισμενες δε νιωθουν ρε φιλε... τι να κανω την περνω τηλ και μου το κλινει στα μουτρα η γρια , παω στην αστυνομια μου λεει κανε ασφαλιστικα μετρα.. ειναι σοβαροι? παω στο υγηνομικο μου λενε πρεπει να κανεις καταγγελεια και απλα μια παρατηριση πεσ μου ΕΓΩ τι πρεπει να κανω να αλλαξω σπιτι? να παρω ωτοασπιδες? να τα φολιασω , να πηδηξω μεσα στην αυλη και να τις κανω τουμπανο και τις 2. εκτος αυτου εαν σε πιασουν να φολιασεις σκυλο την γ@μησες λες και σκωτονεις ανθρωπο δηλαδη και δεν ειμαι το χειροτερο παραδειγμα εχω δει λυκοσκυλα σε μπαλκονια να γαυγιζουν ολη μα ολη την μερα.. πως αντεχουν ρε παιδια ??? δηλ σε τετοιες φασεις γαμώ και τα σκυλιά και τα γατιά και το καθε ηλιθιο και ας το ξερω δε μου φταινε τα σκυλια αλλα δε θα τρελαθω κιολλας! με το παρντον
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 σοβαρα τωρα περα απο την πλακα οκ? ζω 18 χρονια σε ενα σπιτι που απεναντι εχω 2 κανις που γαυγιζουν ολημερης μονο μπουνιες δε παιξαμε και δε τα φολιασα , μπορεις να βαλεις το μυαλο σου να σκεφτει γιατι αν οντως αγαπας τοσο τα σκυλια φιλε τοτε δε μπορεις να καταλαβεις ουτε εσυ ουτε κανενας ποσο ενοχλητικο ειναι ,εκτος απο αυτα τα απεναντι στη μουρη μου εχω αλλα 2 κυνηγοσκυλα ναι καλα ακουσατε μεσα στη πολη κυνηγοσκυλα και σα να μην εφτανε αυτο ο ενας το εχει κρεμασει και κουδουνακι σα προβατινα και το αφηνει 01 00 με 05 00 το πρωι παρακαλω οκ ? εκτος αυτου η μανα μου η καημενη εχει φριξει με τα σκυλια και με τα ζωα ιδιοκτητες τους πλεων αγορασαν ενα σπιτακι προς την θαλασσα και εχω να τους δω κανενα 2 μηνο οχι οτι μου λειπουν αλλα οκ ας ηρεμισουν λιγο ειδικα η μανα μου εχει παθει ταρακουλο ολα αυτα τα χρονια απο παρατηρισεις πιστεψε με απειρες - απειρα βρισιδια αλλα δε νιωθουν μανα και κορη χωρισμενες δε νιωθουν ρε φιλε... τι να κανω την περνω τηλ και μου το κλινει στα μουτρα η γρια , παω στην αστυνομια μου λεει κανε ασφαλιστικα μετρα.. ειναι σοβαροι? παω στο υγηνομικο μου λενε πρεπει να κανεις καταγγελεια και απλα μια παρατηριση πεσ μου ΕΓΩ τι πρεπει να κανω να αλλαξω σπιτι? να παρω ωτοασπιδες? να τα φολιασω , να πηδηξω μεσα στην αυλη και να τις κανω τουμπανο και τις 2. εκτος αυτου εαν σε πιασουν να φολιασεις σκυλο την γ@μησες λες και σκωτονεις ανθρωπο δηλαδη και δεν ειμαι το χειροτερο παραδειγμα εχω δει λυκοσκυλα σε μπαλκονια να γαυγιζουν ολη μα ολη την μερα.. πως αντεχουν ρε παιδια ??? δηλ σε τετοιες φασεις γαμώ και τα σκυλιά και τα γατιά και το καθε ηλιθιο και ας το ξερω δε μου φταινε τα σκυλια αλλα δε θα τρελαθω κιολλας! με το παρντον εσύ έχεις το πρόβλημα που νομίζεις πως επειδή αγαπάμε τα ζώα, ακούμε το γαύγισμά τους ως μελωδία! Φυσικά ρε φίλε και φρικάρω και βρίζω αν ξυπνήσω το μεσημέρι η τα χαράματα απο γαυγίσματα ή από θόρυβο γενικότερα! Δεν θα πάω να σκοτώσω όμως το ζώο (εξάλλου ξέρεις από οτι βλέπω πως αν σε πιάσουν να το κάνεις την ...βούρτσισες!). Σε ενημέρωσαν επισήμως - ακόμη και οι αρχές - για τις ενέργειες που πρέπει να κάνεις για το πρόβλημά σου, αλλά εσύ προτιμάς να έχεις τους δικούς σου νόμους και κανόνες! Το γαύγισμα ενός σκύλου δεν έχει να κάνει με το μέγεθος και τη ράτσα του, αλλά αποκλειστικά με το πως του συμπεριφέρεται ο ιδιοκτήτης του. Λύσεις πάντα υπάρχουν αλλά δε νομίζω πως είσαι σε θέση να τις δεχτείς! Αυτα! PS: Τελικά θα μας πεις αν εσύ άνοιξες και τα προηγούμενα θέματα με το σκύλο και το γέρο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.