Προς το περιεχόμενο

[Άλλη μια κακοποίηση σκύλου στην Ελλάδα]

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγω θα πω να κουλαρουν λιγο οι φιλοζωοι γιατι την εχουν δει καπως και να μην τρελενοντε τοσο, γιατι μαλλων , πιθανων να μην φταινε τα σκυλια αλλα οι βλαμμενοι ιδιοκτητες του που μου αραδιαζει καθε βραδυ 01 00 ωρα το κυνηγοσκυλο μεσα στη πολη και του εχει κρεμασει και κουδουνι για πες μου εσυ ρε φιλε αν ξυπνας τωρα 4,30 το πρωι για να πας στη δουλια σου το πετας μια φολα τον σκυλο η δε τον πετας? εγω ακομα δε τον πεταξα αλλα ετσι οπως παει δε την γλυτωνει μου φαινετε απο κανα γειτονα .

πιθανον και εσυ που το παιζεις φιλοζωος να εχεις καποιο σκυλο που να ενοχλει τους συναθρωπους σου , και αμα ειχατε τοσο στοργη και καλοσυνη για κανα συναθρωπο σας οσο τα κοπροσκυλα πιστευω να ηταν μια σταλα καλυτερος αυτος ο κοσμος , δε ξερω ρε παιδια σορρυ κιολας αλλα τρελενομε να βλεπω γριες με μια σακουλα κονσερβες να τις ανοιγουν για αδεσποτες γατες ενω καποιος ανθρωπος εχει να φαει 2 μερες..

Μήπως είσαι αυτός που ανοίγει θέματα κατά καιρούς για τον γέρο και το σκύλο του??? :lol:

Το ότι σε ενοχλεί ο σκύλος που αναφέρεις, έχει να κάνει με το αφεντικό του και όχι με το σκύλο! Εκτός και αν περιμένεις να καταλάβει ο σκύλος ότι εκείνη την ώρα εσύ κοιμάσαι...

Αν κρίνω βέβαια από τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς, υποθέτω πως δεν έχει νόημα να στα λέω όλα αυτά μιας και έχεις βγάλει τα δικά σου συμπεράσματα!

... Όλα είναι θέμα παιδείας και μόνο!

B)

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
πριν να βρεις τον τυπο που 8α σου φολαρει το σκυλο αμα γαυγιζει οτι ωρα του κ@υλωσει και του γαμισεις οτι εχει αγαμητο προσεχε μη βρεθει κανενας αλλος μαγκας και σε πεταξει σε κανα γρεμο και σενα και το κοπρο σου , κατι τετοιους παπαρες ιδιοκτητες εχουν τα καημενα τα σκυλακια και τα δηλητιριαζουν , ρε βλακαμα οταν εχεις σκυλο δε τον αφηνεις να βλεπει κοσμο και να γαυγιζει και τις ωρες κοινις ησυχιας αν ξερεις τι ειναι αυτο , να κοψεις το κ@λο σου και να το βουλωσει ο σκυλος σου , βαλτου φιμωτρο δε με ενδιαφερει αμα δε σε νοιαζει τιποτα τοτε και μενα πρωσοπικα δε με νοιαζει και του πεταω και ενα κεφτε με γυψο και εχν ησυχια μου ... το θεμα ειναι οτι δε καταλαβαινεις οτι γ@μας την ψυχικη ηρεμια καποιου γειτονα . και το οτι του πεταω και μια φολα δε φταιω εγω αλλα το κολο κρατος που δε κανει απολυτος τιποτα . και να μην παρεξηγηθω δε εχω πεταξει ακομα φολα αν και η ηρεμια μου εχει παει περιπατω γιαυτο μη μου το πεζεται περισσοτερο φιλοζωοι .

τι λες ρε μεγαλε εχεις σκυλο που γαυγιζει οτι ωρα του καυλωσει και το λες και χαιρεσε ετσι? η ωρα της φολας πλησιαζει μεγαλε !!

Ω Ναι! Εσύ είσαι με τον γέρο και τον σκύλο! :lol:

Για την ώρα βάλε έναν κιοφτέ με γύψο στο στόμα σου!

B)

Δημοσ.
Σαθρή και τετριμμένη θέση που ουσιαστικά δε λέει τίποτα. Αν το ψάξεις, θα δεις ότι για κάθε φλέγον ζήτημα υπάρχουν ομάδες ανθρώπων ή μεμονωμένοι άνθρωποι που δείχνουν ευαισθησία. Από 'κει και πέρα, το αν θα ασχοληθεί κανείς, το τι θα θεωρήσει προτεραιότητα και γιατί, είναι άλλη ιστορία.

Το πρόβλημα που έχουμε γενικά σαν κόσμος είναι οτι κάποιες προτεραιότητες δεν είναι δεδομένες...

Δημοσ.
έχω κι εγώ σκύλο που γαυγίζει στις 1 και στις 2 και στις 4 και στις 6 και ποτέ κανένας γείτονας δεν ενοχλήθηκε γιατί ξέρουν ότι ο σκύλος με αυτό τον τρόπο τους προστατεύει...και στην τελική αν βρω κανέναν μαλάκα που θα τον δηλητηριάσει θα του @@@ ότι έχει αγάμητο! και να σου το θέσω και αλλιώς (με σκεπτικό που δεν μου αρέσει), αυτόν τον σκύλο τον μεγάλωσα και τον τάισα εγώ από την αρχή της ζωής του και δεν θα ανεχτώ κανένα αρχίδι να του κάνει κακό!

ρωτησες ποτε τους γειτονες η ετσι αραδιαζεις οτι σου καπνιζει? ποσο θα ηθελα να σε εχω γειτονα..να τον ακουω να γαυγιζει και να τρανταζει το κοσμο να δεις μετα τι εστι αρμαγεδων...και στα αυτα μου αν τον ταισες εσυ και τον ποτισες και τον ξεχεσες...αντε σεβαστειτε λιγο και αυτους που δεν ειναι φιλοζωοι και δεν μισουν ουτε βγαζουν την αρρωστεια τους πανω στα ζωα..απλα δεν γουσταρουν να εχουν κατοικιδιο για τον ιδιο λογο που θα γουσταρατε εσεις...

μπιλακο πρασινο παιδακι καιρος να παρεις προαγωγη σε μπογιας μια ιδεα σου πεταω θα σου παει πολυ η στολη

παλιοτερα ειχαμε γειτονα απο πανω που του μπηκε στο μυαλο να παρει ενα σκυλο..και οχι ενα σκυλο διο σκυλια ειχαμε απο πανω...στην αρχη ηρθε ενα τσιουαουα...γαβγιζε διπλα σου ο κακομοιρης δεν ακουγονταν τσιμουδια...μετα απο 3 μηνες ηρθε και το γερμανικο ποιμενικο...τι γαβγισματα μεσα στη νυχτα ειδικα πανσεληνο , τι να ακους τα νυχια του οταν τρεχει και ξυνει κατω το πατωμα τι γκτουμπ μπαμ και τα λοιπα...την πρωτη φορα του ειπαμε με το καλο τιποτα αυτος..δευτερη φορα τα ιδια

την τριτη φορα πηραμε την αστυνομια και παλι συνεχιζε εκεινος το βιολι του..εκλεισε ο μ#$@#κας το σκυλι στο διαμερισμα και το επαιζε κατα τα αλλα φιλοζωος...ε στο τελος ενα πρωι δεν μπορεσαμε να κοιμηθουμε ολο το βραδι..ο πατερας μου αρρωστος δεν ηθελα πολυ να χτυπησω το κουδουνι και βγαινει ο ντερεκας με ενα υφακι εφαγε το κροσε του δεν ξερω μετα αν μπηκε σε κανα φορουμ να το παιξει μαγκας αλλα εφαγε το δεξι του και σε 2 μερες ο σκυλος μετακομισε σε μονοκατοικια των γονιων του...και εκεινος τον ταιζε και τον ποτιζε αλλα αν ειναι βλακας ο ιδιοκτητης δεν φταιει σε τιποτα το ζωο

Δημοσ.
Το πρόβλημα που έχουμε γενικά σαν κόσμος είναι οτι κάποιες προτεραιότητες δεν είναι δεδομένες...

κάτσε ρε klain, άμα εσύ βλέπεις τις τάδε φωτό και λες "that's life", ενώ του αλλουνού του απαυτώνεται η ψυχή που νιώθει τον πόνο αυτού του ζωντανού (και μην πας να "δικαιολογήσεις" κάτι, ακόμα και να τον ενοχλούσε ο κοπριτάκος, έστω να τον καθάριζε...Όχι όμως ΑΥΤΟ που έκανε) , και τρελλαίνεται με το ΖΩΟ για δίποδο, ΔΕΝ τον "καταλαβαίνεις" που ξεφεύγει και λέει διάφορα ; Άλλωστε και συ μόνος σου είπες ότι θα τον πλάκωνες στις κλωτσιές (εκτός κι αν δεν το εννοείς). Για ποιές "προτεραιότητες" μιλάς δηλαδή ; Την ανθρώπινή του φύση, που του δίνει το "δικαίωμα" να βιτριολιάζει τ' αδέσποτα, οι γύρω να μην κάνουν τίποτα, ο νόμος να κάνει το κορόιδο, και να την περνάει μια χαρά αυτό το ΖΩΟ ; Επειδή βιολογικά σου μοιάζει ;

Και επιτέλους ξεκόλλα να μπερδεύεις τον όποιον βλαμμένο δεν δίνει σημασία στους ανθρώπους, αλλά μόνο στα τεράποδα, με την για παράδειγμα συγκεκριμένη περίπτωση. Το ίδιο σκατά είναι όποιος δεν του καίγεται καρφί για τους ανθρώπους, με αυτόν που δεν του καίγεται για τα ζώα. Αλλά ΤΙ το μπερδεύεις με το ΖΩΟ που βιτριόλιασε τον σκύλο ;

Εκτός κι αν "προτεραιότητες" για 'σενα σημαίνει "ας βιτριολιάσει/φολιάσει όποιος θέλει, ό,τι αδέσποτο θέλει". Τότε να το "καταλάβω". Έλα όμως που δεν το βλέπω να το βλέπεις έτσι....

*antonl , στην επισήμανση της προηγούμενης σελίδας σου δίνω δίκιο. Όντως σ' αυτό που επισήμανες, δε διαφωνούμε.

Δημοσ.
...

Οι προτεραιότητες πήγαιναν εντελώς αλλού... Σε κάτι που είπε κάποιος παραπάνω οτι:

"Δεν μπορώ να βλέπω γιαγιάδες να ταίζουν κονσέρβες τα σκυλιά στο δρόμο όταν λίγο παρακάτω υπάρχουν παιδιά που πεινάνε" (παράφραση)

Στο θέμα, το είπα και πρίν... μλκας όποιος το έκανε και χρειάζεται μάλλον και ένα χέρι ξύλο επειδή είναι προφανές απο την περιγραφή οτι το έκανε είτε απο μίσος είτε απο βλακεία... Χωρίς τις υπερβολικές αερολογίες των αρχικών πόστ όμως.. Λογικό να λυπάσαι όταν βλέπεις κάτι τέτοιο.. Προσωπικά δεν είδα κάν τις φωτό.. Έχω ήδη αρκετά πράγματα να μου γ@μ@νε το μυαλό..

• Super Moderators
Δημοσ.
ρωτησες ποτε τους γειτονες η ετσι αραδιαζεις οτι σου καπνιζει? ποσο θα ηθελα να σε εχω γειτονα..να τον ακουω να γαυγιζει και να τρανταζει το κοσμο να δεις μετα τι εστι αρμαγεδων...και στα αυτα μου αν τον ταισες εσυ και τον ποτισες και τον ξεχεσες...αντε σεβαστειτε λιγο και αυτους που δεν ειναι φιλοζωοι και δεν μισουν ουτε βγαζουν την αρρωστεια τους πανω στα ζωα..απλα δεν γουσταρουν να εχουν κατοικιδιο για τον ιδιο λογο που θα γουσταρατε εσεις...

μπιλακο πρασινο παιδακι καιρος να παρεις προαγωγη σε μπογιας μια ιδεα σου πεταω θα σου παει πολυ η στολη

παλιοτερα ειχαμε γειτονα απο πανω που του μπηκε στο μυαλο να παρει ενα σκυλο..και οχι ενα σκυλο διο σκυλια ειχαμε απο πανω...στην αρχη ηρθε ενα τσιουαουα...γαβγιζε διπλα σου ο κακομοιρης δεν ακουγονταν τσιμουδια...μετα απο 3 μηνες ηρθε και το γερμανικο ποιμενικο...τι γαβγισματα μεσα στη νυχτα ειδικα πανσεληνο , τι να ακους τα νυχια του οταν τρεχει και ξυνει κατω το πατωμα τι γκτουμπ μπαμ και τα λοιπα...την πρωτη φορα του ειπαμε με το καλο τιποτα αυτος..δευτερη φορα τα ιδια

την τριτη φορα πηραμε την αστυνομια και παλι συνεχιζε εκεινος το βιολι του..εκλεισε ο μ#$@#κας το σκυλι στο διαμερισμα και το επαιζε κατα τα αλλα φιλοζωος...ε στο τελος ενα πρωι δεν μπορεσαμε να κοιμηθουμε ολο το βραδι..ο πατερας μου αρρωστος δεν ηθελα πολυ να χτυπησω το κουδουνι και βγαινει ο ντερεκας με ενα υφακι εφαγε το κροσε του δεν ξερω μετα αν μπηκε σε κανα φορουμ να το παιξει μαγκας αλλα εφαγε το δεξι του και σε 2 μερες ο σκυλος μετακομισε σε μονοκατοικια των γονιων του...και εκεινος τον ταιζε και τον ποτιζε αλλα αν ειναι βλακας ο ιδιοκτητης δεν φταιει σε τιποτα το ζωο

Πω πω βάρυνε το φόρουμ από τα μεγάλα @@!

Ρε σεις χαλαρώστε και λίγο! Κάντε καμιά βουτιά, πάρτε και τα λεξοτανιλ σας και Cool!

B)

Δημοσ.
ναι ρε μεγαλε ενω εσυ που αρχιζεις τα βρισιδια, πριβε εχεις μεγαλυτερα @@

πετεινοι...γαιδαροι...μεγαλα κεφαλια... κτλ :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
μαλλων θελεις ακομα ενα κεφτεδακι εσυ ε?

Pffff get a real life επιτέλους! Τι στο καλό επιδημία mlkias βάρεσε τελευταία τα ανήλικα (και όχι μόνο)?

B)

Δημοσ.

bill , δε ειμαι ανηλικος και παιζει να ειμαι και πολυ μεγαλυτερος σου , και παψε να υποκρινεσε σε αθωα λουλου στο fora και να διχνεις ποσο κομπλεξικος και μικροψυχος εισαι ρε φιλε που με βριζεις και με ειρωνευεσε σαν κανενας φλωρος στα pm , στα τοσα χρονια δε εχω κραξει κανεναν εδω μεσα αλλα εσυ παλλικαρι μου εισαι για μπατσες...

• Super Moderators
Δημοσ.
bill , δε ειμαι ανηλικος και παιζει να ειμαι και πολυ μεγαλυτερος σου , και παψε να υποκρινεσε σε αθωα λουλου στο fora και να διχνεις ποσο κομπλεξικος και μικροψυχος εισαι ρε φιλε που με βριζεις και με ειρωνευεσε σαν κανενας φλωρος στα pm , στα τοσα χρονια δε εχω κραξει κανεναν εδω μεσα αλλα εσυ παλλικαρι μου εισαι για μπατσες...

Αν δεν είσαι ανήλικος τότε το πρόβλημα είναι ακόμη μεγαλύτερο! :shock:

Βασικά τα PM's είναι για πιο "ιδιαίτερες" στιγμές μεταξύ των μελών που δεν υπάρχει λόγος να τις παρακολουθούν και οι υπόλοιποι!

B)

Δημοσ.
Αν δεν είσαι ανήλικος τότε το πρόβλημα είναι ακόμη μεγαλύτερο! :shock:

Βασικά τα PM's είναι για πιο "ιδιαίτερες" στιγμές μεταξύ των μελών που δεν υπάρχει λόγος να τις παρακολουθούν και οι υπόλοιποι!

B)

οκ φιλαρα αντε πανε για τσαι με τον σκυλακι σου μπας και ριξεις καμια γκομενα.. γιατι απο αυτους πρεπει να εισαι .. ή συνεχισε να κανεις ασχετα ποστ μπας και ανεβασεις το νουμερο μυνηματων σου ,ασχολησου εσυ εγω πεταγομαι μεχρι την θαλάσσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...