Προς το περιεχόμενο

[Άλλη μια κακοποίηση σκύλου στην Ελλάδα]

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά... αν πιάσετε αυτόν που το έκανε.. τιμωρήστε τον παραδειγματικά με βιτριόλι κ κάψιμο στις πατούσες...

Δήθεν..

εδιτ: τα πόστ στο μπλα-μπλα δεν μετριούνται

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@washcloud:

*..ρε συ antonl, το θέμα είναι δηλαδή "αν αυτός που φέρεται έτσι σ' ένα ζώο, ΘΑ φερθεί έτσι και σε άνθρωπο" ; Οκ και σου λέω εγώ ότι ΔΕΝ θα φερθεί για έναν από διάφορους από καμμιά ντουζίνα λόγους. Κατά τα άλλα αν εσύ έβλεπες αυτόν που έκανε ό,τι έκανε να το κάνει, θα ήσουν cool ;

Αυτά που αναφέρεις ότι είπα, είναι απάντηση/σχολιασμός σ' αυτό:

[...]

Τι ακριβως θα εμποδισει καποιον που κακοποιει ζωα, τους ριχνει φολα επειδη τον εκνευριζουν κτλ, να κανει κατι αντιστοιχο σε εναν συνανθρωπο του?

Ποσο απεχει αυτος που τη βρισκει να βασανιζει εναν ανυπερασπιστο σκυλο, απο το να του ανοιξει η ορεξη για ενα ανυπερασπιστο παιδακι?

[...]

Για το θέμα γενικότερα εξέφρασα την άποψη μου στην πρώτη μου πρόταση:

Άτομα που κάνουν τέτοιες ενέργειες θα πρέπει να πάρουν τη (φυσική) θέση τους σε ψυχιατρικές ή σοφρωνιστικές μονάδες. [...]

Πού διαφωνούμε; :)

Δημοσ.

οταν ημουν 14 ενας γερος εριξε φολα σε ενα αδεσποτο, εγω δεν μπορουσα να κανω τιποτα αλλα το ειπα στον πατερα μου. Οταν πηγε και τον βουτηξε απο τον γιακα ο τυπος τραυλιζε, απο τοτε δεν ξαναβαλε φολες.

Αν ξαναδω κατι τετοιο δεν προκειτε να το πω στον πατερα μου, μπορω να παω ο ιδιος απο εκει, ουτως ή αλλως θρασυδειλοι ειναι αυτοι που τα κανουν και με την ανοχη των δειλων, σταρχιδιστων και κυνικων.

Δημοσ.
μα καλα, γιατι μπερδευομαστε ετσι? εξισωνουμε τους ανθρωπους με τα ζωα αν θεωρουμε εξισου διαταραγμενο εναν μαλακα που βασανιζει ανθρωπους με εναν μαλακα που βασανιζει ζωα? το κοινο τους στοιχειο ειναι η διαστροφη του να τη βρισκουν με τον πονο που προκαλουν. και μετα, τι κακο εκαναν εκεινοι που εβγαλαν την φωτογραφια του ζωου στο νετ? μηπως θα του δημιουργησουν ψυχικο τραυμα απο τη δημοσιοτητα? για εξηγηστε λιγο ποιον ενοχλει το να παιρνουν δημοσιοτητα πραξεις σαν αυτη. τελος, το αν πρεπει να γινει ευθανασια ή οχι δε θα ηταν σκοπιμο να το αποφασιζε ενας κτηνιατρος?

μηπως υπερβαλετε μερικοι αντιπαθωντας τις υπερβολες καποιων αλλων? δεν νομιζετε οτι σε καποια πραγματα καλο ειναι να δεχτουμε οτι συμφωνουμε? πχ πως ατομα που δε μπορουν να δεχτουν πως δεν πρεπει να κακομεταχειριζονται τα ζωα δε μπορουν να ζουν ελευθερα αναμεσα μας?

λεμε τωρα ...

φραντσεσκα συμφωνος ειμαι με το θεμα αλλα να κραταμε και ενα επιπεδο τη συζητηση διοτι παντα μα ΠΑΝΤΑ δεν κρατατε μια εγκρατεια..εγω ενοχληθηκα πολυ ασχημα με το σκυλακο και το μπασταρδο που το εκανε αλλα πιο πολυ ενοχληθηκα απο τα σχολια ορισμενων εδω μεσα...καταλαβες τωρα?

Δημοσ.

και εγω ενοχλουμαι οταν διαβαζω πραγματα χωρις νοημα αλλα τι να γινει? δε μπορει να συμφωνουμε σε ολα, αρκει να υπαρχει σεβασμος σε καποια βασικα θεματα. δε νομιζω κανεις μας να θελει να ζησει σε μια κοινωνια που θα δεχεται την κακομεταχειρηση ζωων. απο κει και περα ο καθενας μας ας κανει ο,τι κρινει σωστο. αλλα το λαθος, ανηθικο, αρρωστο και παρανομο παραμενει, ειτε μας ενοχλει περισσοτερο ειτε λιγοτερο ειτε καθολου.

Δημοσ.

Εγω θα πω να κουλαρουν λιγο οι φιλοζωοι γιατι την εχουν δει καπως και να μην τρελενοντε τοσο, γιατι μαλλων , πιθανων να μην φταινε τα σκυλια αλλα οι βλαμμενοι ιδιοκτητες του που μου αραδιαζει καθε βραδυ 01 00 ωρα το κυνηγοσκυλο μεσα στη πολη και του εχει κρεμασει και κουδουνι για πες μου εσυ ρε φιλε αν ξυπνας τωρα 4,30 το πρωι για να πας στη δουλια σου το πετας μια φολα τον σκυλο η δε τον πετας? εγω ακομα δε τον πεταξα αλλα ετσι οπως παει δε την γλυτωνει μου φαινετε απο κανα γειτονα .

πιθανον και εσυ που το παιζεις φιλοζωος να εχεις καποιο σκυλο που να ενοχλει τους συναθρωπους σου , και αμα ειχατε τοσο στοργη και καλοσυνη για κανα συναθρωπο σας οσο τα κοπροσκυλα πιστευω να ηταν μια σταλα καλυτερος αυτος ο κοσμος , δε ξερω ρε παιδια σορρυ κιολας αλλα τρελενομε να βλεπω γριες με μια σακουλα κονσερβες να τις ανοιγουν για αδεσποτες γατες ενω καποιος ανθρωπος εχει να φαει 2 μερες..

Δημοσ.
πιθανων να μην φταινε τα σκυλια αλλα οι βλαμμενοι ιδιοκτητες του
το πετας μια φολα τον σκυλο η δε τον πετας?
οχι, δεν τον πετας. πας στον ιδιοκτητη και μιλας.

Απειλεις και με μηνυση αμα ειναι.

Δημοσ.

οταν προσπαθισεις να κανεις κατι τετοιο , γιατι εγω τα εχω δοκιμασει και μεχρι και στη υγ. υπηρεσια πηγα το μονο πραγμα που μπορεις να κανεις ειναι καταγγελεια και απλα την κανουν παρατηριση ,δηλαδη κλαιν μαιν φιλε ασε που αμα κανεις καταγγελεια και το ριξει κανας αλλος καμια φολλα θα στρεψεις και υποψιες ..

κλασσικα φταιει το κρατος αλλα και οι ιδιοκτητες οταν αφηνουν τα σκυλια να βλεπουν κοσμο, οταν τα εχουν σε μπαλκονια ταρατσες μεχρι κυνηγοσκυλα και λυκοσκυλα , τι να σου πω εδω κοντεψε ενα λυκοσκυλο να φαει την μητερα μου μεσα στη πολη η γυναικα επαθε σοκ αρχισε να κλαιει αλλα οτι και να πουμε οι φιλωζωοι ειστε καμμενα μυαλα οπως και οι οικολογοι κτλ , δε συμφωνω με τον βασανισμο των ζωον αλλα ουτε δεχομαι να με ενοχλει ενας σκυλος ελεος...

Δημοσ.

δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες αλλά ένα έχω να πω. σε όποιον δεν αρέσουν τα ζώα ή δεν τα πάει για τους δικούς του λόγους ας τα αφήσει στην ησυχία τους...όχι να τα κακοποιεί και να τα βασανίζει!αν τον ενοχλούσε ο σκύλος ας τον έδιωχνε!κι εμένα με εκευρίζει ο σκύλος μου και ο σκύλος της διπλανής όταν γαυγίζουν αλλά δεν τα σαπίζω στο ξύλο ή να τα σκοτώσω! με εκνευρίζει και η γειτόνισσα γιατί φωνάζει όταν κάνει σεξ αλλά δεν την σκότωσα! έλεος πλέον με τον κάθε ψιχανώμαλο πλέον!!!

κι εγώ δεν πάω τις γάτες αλλά δεν σκότωσα καμία ποτέ μου! ουτε καν έχω κλωτσήσει!

Δημοσ.

πιθανον και εσυ που το παιζεις φιλοζωος να εχεις καποιο σκυλο που να ενοχλει τους συναθρωπους σου , και αμα ειχατε τοσο στοργη και καλοσυνη για κανα συναθρωπο σας οσο τα κοπροσκυλα πιστευω να ηταν μια σταλα καλυτερος αυτος ο κοσμος , δε ξερω ρε παιδια σορρυ κιολας αλλα τρελενομε να βλεπω γριες με μια σακουλα κονσερβες να τις ανοιγουν για αδεσποτες γατες ενω καποιος ανθρωπος εχει να φαει 2 μερες..

Σαθρή και τετριμμένη θέση που ουσιαστικά δε λέει τίποτα. Αν το ψάξεις, θα δεις ότι για κάθε φλέγον ζήτημα υπάρχουν ομάδες ανθρώπων ή μεμονωμένοι άνθρωποι που δείχνουν ευαισθησία. Από 'κει και πέρα, το αν θα ασχοληθεί κανείς, το τι θα θεωρήσει προτεραιότητα και γιατί, είναι άλλη ιστορία.

Δημοσ.
Εγω θα πω να κουλαρουν λιγο οι φιλοζωοι γιατι την εχουν δει καπως και να μην τρελενοντε τοσο, γιατι μαλλων , πιθανων να μην φταινε τα σκυλια αλλα οι βλαμμενοι ιδιοκτητες του που μου αραδιαζει καθε βραδυ 01 00 ωρα το κυνηγοσκυλο μεσα στη πολη και του εχει κρεμασει και κουδουνι για πες μου εσυ ρε φιλε αν ξυπνας τωρα 4,30 το πρωι για να πας στη δουλια σου το πετας μια φολα τον σκυλο η δε τον πετας? εγω ακομα δε τον πεταξα αλλα ετσι οπως παει δε την γλυτωνει μου φαινετε απο κανα γειτονα .

έχω κι εγώ σκύλο που γαυγίζει στις 1 και στις 2 και στις 4 και στις 6 και ποτέ κανένας γείτονας δεν ενοχλήθηκε γιατί ξέρουν ότι ο σκύλος με αυτό τον τρόπο τους προστατεύει...και στην τελική αν βρω κανέναν μαλάκα που θα τον δηλητηριάσει θα του @@@ ότι έχει αγάμητο! και να σου το θέσω και αλλιώς (με σκεπτικό που δεν μου αρέσει), αυτόν τον σκύλο τον μεγάλωσα και τον τάισα εγώ από την αρχή της ζωής του και δεν θα ανεχτώ κανένα αρχίδι να του κάνει κακό!

Δημοσ.
έχω κι εγώ σκύλο που γαυγίζει στις 1 και στις 2 και στις 4 και στις 6 και ποτέ κανένας γείτονας δεν ενοχλήθηκε γιατί ξέρουν ότι ο σκύλος με αυτό τον τρόπο τους προστατεύει...και στην τελική αν βρω κανέναν μαλάκα που θα τον δηλητηριάσει θα του @@@ ότι έχει αγάμητο! και να σου το θέσω και αλλιώς (με σκεπτικό που δεν μου αρέσει), αυτόν τον σκύλο τον μεγάλωσα και τον τάισα εγώ από την αρχή της ζωής του και δεν θα ανεχτώ κανένα αρχίδι να του κάνει κακό!

Καλά χαλάρωσε λίγο. Ο δικός σου μπορεί να ναι ο φρουρός της γειτονιάς και να τον λατρεύουν όλοι. Υπάρχουν κι άλλοι που δεν είναι καθόλου έτσι.

Βασικά δε βλέπω που διαφωνούμε όλοι μας. Όλοι λέμε πως είναι απαράδεκτες τέτοιες ενέργειες, όλοι φαντάζομαι συμφωνούμε πως θα πρέπει να μην "ενοχλούμε" τα ζώα και οι ιδιοκτήτες τους θα πρέπει να φροντίζουν να μην ενοχλούν και τα ίδια και όλοι (ελπίζω) λέμε άνθρωπος > ζώο.

Δημοσ.

Οπως πιθανόν να ζήσει κάποιος ανθρωπος με τέτοια τραύματα (εγκαύματα) έτσι και ο σκύλος.

Δημοσ.

Τον καημένο το σκύλο....Τι έφταιξε ρε παιδιά και τον έκαναν έτσι...Έκλεισα την φωτο για να μην κλάψω..ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΤΗΝΗ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...