Προς το περιεχόμενο

[Άλλη μια κακοποίηση σκύλου στην Ελλάδα]

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ νομίζω πως το παρατραβάμε λίγο με τα δικαιώματα των ζώων. Προφανώς και έχουν το δικαίωμα στη ζωή και κανένας δεν μπορεί να τους το αφαιρέσει, αλλά να ευχόμαστε και αφανισμό της ανθρωπότητας εξαιτίας ενός ψυχοπαθή είναι λίγο βλακώδες.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με πολυ βαρια καρδια θα προτεινα ευθανασια του ζωου αφου πρωτα εσβηνε καθε ελπιδα για επιβιωση του (γιατι η σαρκα θρεφει)

Αλλωστε βρισκω πολυ ευγενικο το να προσπαθει-ουν καποιοι να το σωσουν με προσωπικες θυσιες ...

Επεισης να ΤΟΝΙΣΩ την αναγκαιοτητα ΕΥΡΕΣΗΣ του επικινδυνου ΖΩΟΥ που προεβη σε αυτη την ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ πραξη υποσκελιζοντας την εννοια του ΑΝΘΡΩΠΟΥ και να υπαρξει η καταλληλη ΤΙΜΩΡΙΑ του (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ)

διοτι δεν πιστευω τα περι διαταραγμενης προσωπικοτητας τετοιες πραξεις γινονται συνηθως ''συνηδειτα''

Και να ΤΟΝΙΣΩ πως τα λεγομενα περι αφανισμου του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ κρινονται ''αστεια''

Δημοσ.
[...] να υπαρξει η καταλληλη ΤΙΜΩΡΙΑ του (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ)[...]

Κατανοώ ότι τα έχεις πάρει στο κρανίο αλλά υπερβάλεις νομίζω. Εντάξει ούτε στο Ιράν δεν παίζουν τέτοιες ποινές.

Δημοσ.
Κατανοώ ότι τα έχεις πάρει στο κρανίο αλλά υπερβάλεις νομίζω. Εντάξει ούτε στο Ιράν δεν παίζουν τέτοιες ποινές.

Συμφωνω αλλα το ατομο αυτο δεν επραξε ασυνηδητα αλλα συνηδητα ....

και σιγουρα δεν ηταν παιδακι ....:mad:

Αν τον εβλεπα θα τον πηγαινα μεχρι το ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΛΟΤΣΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ...:mad:

και μετα θα τον υποχρεωνα να πληρωσει τα εξοδα νοσηλειας του καθως

και τα οποια δικαστικα εξοδα καθως βεβαιως και καταναγκαστικη εργασια για ενα ετος σε μαντρα σκυλιων !!!!:mad::devil:

ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ (οποια μορφη κι αν εχει) :-)

Δημοσ.

χαχαχ! και που σε ακομα αντονη..οταν μιλαγαμε για επιδειξιομανεις και ζωοδεις "φιλοζωους" σε λιγο θα καταφτασει και ο αλλος αυτοι πανε 2-2 σαν τους χιωτες :lol: ειναι μια παρεα 3-4 ατομων κατα τα αλλα διασκεδαστικη και εκπαιδευτικη για το που μπορει να φτασει το ανθρωπινο μυαλο οταν διακατεχεται απο καποια "μανια"

Δημοσ.
Συμφωνω αλλα το ατομο αυτο δεν επραξε ασυνηδητα αλλα συνηδητα ....

και σιγουρα δεν ηταν παιδακι ....:mad:

Αν τον εβλεπα θα τον πηγαινα μεχρι το ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΛΟΤΣΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ...:mad:

και μετα θα τον υποχρεωνα να πληρωσει τα εξοδα νοσηλειας του καθως

και τα οποια δικαστικα εξοδα καθως βεβαιως και καταναγκαστικη εργασια για ενα ετος σε μαντρα σκυλιων !!!!:mad::devil:

ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ (οποια μορφη κι αν εχει) :-)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: τα σπας μεγαλε νοου κομεντ

Δημοσ.

Ξαναφέρτα να τα αρμέξουμε κατάσταση...

Μπήκε στο κοτέτσι της μάνας μου πριν μερικές μέρες μια αλεπού....

Στραγγάλισε 6 κότες κ 1 κόκκορα και έφαγε μόνο τη μία... Απο τις άλλες έβγαλε τα πόδια...

Είναι προφανές οτι πρόκειται περι ψυχοπαθούς αλεπούς που τη βρίσκει στραγγαλίζοντας κότες και δεν το έκανε για βιοποριστικούς λόγους...

Καλούνται οι αστυνομικές να βρούνε την αλεπού και να τη στραγγαλίσουν... Επίσης να πληρωθεί ψυχική οδύνη στη μάνα μου που αντίκρυσε αυτό το αποτρόπαιο θέαμα... (πραγματική ιστορία)

Πού βαδίζουμε;

P.s: Όσοι φανφαρολόγοι κρίνετε τους ανθρώπους απο μερικές περιπτώσεις βίας κατά κατοικιδίων κάπου έχετε χάσει κάποια στροφή... Εδώ ο Σεχίδης έφαγε τη μάνα του και τη γιαγιά του και τόσος ντόρος δεν έγινε... Αλλα όταν βρίσκουμε βασανισμένο ένα κατα τα άλλα συμπαθέστατο τετράποδο ζαλίζουμε 0|2χ31$.

Κρίμα... Οκ... Μλκεια και μλκας αυτός που το έκανε και όντως αν ήμουν φιλόζωος θα του πατούσα 2-3 κλωτσιές να τον έβλεπα και καλά θα έκανα.. Τέλος...

Οτιδήποτε άλλο δείχνει στην καλύτερη των περιπτώσεων άγνοια...

Μετά πάμε σε π@π@ρολογία και υποκρισία...

Και μετά το χάος..

Δημοσ.

Ρε παιδες εδω το ζωντανο το καταντησε σαν τον ΔΙΠΡΟΣΩΠΟ στο ΜΠΑΤΜΑΝ Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ

Εσεις δεν θα αγανακτουσατε με τετοια υποκειμενα ???

Ενταξει τα παραπανω σχολια μου ειναι αυθορμητα και πανω στην αγανακτηση μου αλλα ΕΛΕΟΣ βρε παιδια δεν ειναι πραγματα αυτα που γινονται στη σημερον εποχη του 2008

Για σκεφτειτε λιγο τον πονο του συμπαθεστατου τετραποδου και αναλογιστειτε το οτι δεν μπορει να μιλησει ....

Και μετα βαλτε στην θεση του εναν ανθρωπο ....

Ειπαμε ΣΕΒΑΣΜΟΣ στην οποια μορφη ζωης ... ολα εχουν τον σκοπο τους

Δημοσ.

φιλε τοτε πρεπει να εισαι μονιμα αγανακτησμενος διοτι αν δεν με απατα η μνημη μου στο προηγουμενο νημα που ειχαμε αναλυσει ειχες παθει μια καταθλιπτικη εμμονη με την παρτι μου εσυ και 2-3 παιδακια ακομα...σας ειχα πει και τοτε και τωρα πηγαιντε σε κανενα ψυχολογο και μην το παιζετε φιλοζωοι..δεν σας παει...δινετε κακο ονομα στους φιλοζωους..αυτο με τα κλωτσιδια,καψιμο μπλα μπλα δειχνει ποσο πειραγμενοι ειστε συναισθηματικα δλδ με λιγα λογια οπως λενε στο χωριο μου "δεν στεκετε καθολου"

ο ιδιος λες οπου ζωο βαλτε ενα ανθρωπο..εσυ ετσι κανεις τους ανθρωπους ρε φιλε? :lol: γιαυτο ειπα νοου κομεντ διοτι βαζετε αυτογκολ μοναχοι σας :lol: για πες μας την αποψη σου? ακομα περιμενω εσενα και το φιλαρακο σου να μου δωσετε ενα μαθημα...αν θυμασαι ;)

Δημοσ.

οταν το ειχα πρωτοδει σε αλλη σελιδα ειχα σκεφτει να το κανω ποστ εδω, τελικα αποφασισα να μην το κανω. Διαβαζοντας τωρα τις απαντησεις ορισμενων καταλαβαινω οτι ειχα δικιο...

Δημοσ.

Να μη πολυλογώ, αν έβλεπα το σκυλί στη κατάσταση που είπε στην αρχή ο topic starter θα το θανάτωνα.

Δημοσ.
Διάβασα μόνο τον τίτλο και την πρώτη γραμμή αλλά αμα πιστεύεις ότι ο άνθρωπως πρέπει να εκλείψει πήγαινε να αυτοκτονήσεις.

Eκεί down under, σκέφτεστε με τα πόδια γενικώς ;

*..ρε συ antonl, το θέμα είναι δηλαδή "αν αυτός που φέρεται έτσι σ' ένα ζώο, ΘΑ φερθεί έτσι και σε άνθρωπο" ; Οκ και σου λέω εγώ ότι ΔΕΝ θα φερθεί για έναν από διάφορους από καμμιά ντουζίνα λόγους. Κατά τα άλλα αν εσύ έβλεπες αυτόν που έκανε ό,τι έκανε να το κάνει, θα ήσουν cool ;

*...και δηλαδή ρε klainmaingr, αφού έχουμε το δεδικασμένο Σεχίδη, ας μην κάνουμε τόσο ντόρο με τον επόμενο Σεχίδη ; (συμβαδίζοντας με τη λογική σου)

*...όσο για το βλήμα, ας ξαναδιαβάσει, αφού έμεινε με λάθος εντύπωση.

Δημοσ.

μα καλα, γιατι μπερδευομαστε ετσι? εξισωνουμε τους ανθρωπους με τα ζωα αν θεωρουμε εξισου διαταραγμενο εναν μαλακα που βασανιζει ανθρωπους με εναν μαλακα που βασανιζει ζωα? το κοινο τους στοιχειο ειναι η διαστροφη του να τη βρισκουν με τον πονο που προκαλουν. και μετα, τι κακο εκαναν εκεινοι που εβγαλαν την φωτογραφια του ζωου στο νετ? μηπως θα του δημιουργησουν ψυχικο τραυμα απο τη δημοσιοτητα? για εξηγηστε λιγο ποιον ενοχλει το να παιρνουν δημοσιοτητα πραξεις σαν αυτη. τελος, το αν πρεπει να γινει ευθανασια ή οχι δε θα ηταν σκοπιμο να το αποφασιζε ενας κτηνιατρος?

μηπως υπερβαλετε μερικοι αντιπαθωντας τις υπερβολες καποιων αλλων? δεν νομιζετε οτι σε καποια πραγματα καλο ειναι να δεχτουμε οτι συμφωνουμε? πχ πως ατομα που δε μπορουν να δεχτουν πως δεν πρεπει να κακομεταχειριζονται τα ζωα δε μπορουν να ζουν ελευθερα αναμεσα μας?

λεμε τωρα ...

Δημοσ.

+1 στην ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ. To πιο λογικό Post που έιδα στο θέμα. Μερικοί ειστε τραγικά απαράδεκτοι. Καλύτερα να μασάτε παρά να ποστάρετε για να ανεβάσετε το counter post

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...