lef50 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δεν μας τα λεει καλα η κυρα intel ειναι και η ιστορια με τα errata. Ηθελα να παρω σταθερο τωρα στραβωσα ας αρχισω να διαβαζω για τους amd πειτε μου εναν μη ενεργοβορο αθορυβο για linux φυσικα.
antonl Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνει τόσο εντύπωση η τιμή (χονδρικής) του συγκεκριμένου επεξεργαστή. Πάντα κάπου εκεί δεν κοστολογούταν το κορυφαίο μοντέλο τη στιγμή της κυκλοφορίας του; Οκ, ίσως συνήθως να ήταν στα 1000$ αλλά αν λάβουμε υπόψη την πτώση του δολλαρίου μια απ' τα ίδια είναι
xolloth Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Ελα χριστέ και παναγία.Ποιος θα δώσει ένα μισθό για επεξεργαστή? ξερειs πολλουs να παιρνουν 1500 ευρω μηνιατικο; οι περισσοτεροι ειναι κατω απο τα 1000 ευρω.
antonl Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 ξερειs πολλουs να παιρνουν 1500 ευρω μηνιατικο;οι περισσοτεροι ειναι κατω απο τα 1000 ευρω. 1.500 $ ~= 946 ? :>
xolloth Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 1.500 $ ~= 946 ? :> OK λαθοs δικο μου,νομιζα ευρω. η τιμη τοτε ειναι σαν την τιμη που ειχε ο core2duo 6800 μολιs βγηκε.
mihalakis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 εγω παλι πριν κανω αναβαθμιση πριν λιγεs μερεs,ειχα φτιαξει το pc πριν 2 χρονια και ειχα σκασει 4000 ευρω τοτε π.χ ο core2duo 2,67 που ειχα βαλει ειχε 540 ευρω ενω τωρα δεν πιανει πανω απο 100 ευρω,πραγμα που σημαινει οτι η αξια του pc ειχε πεσει μεσα σε 2 χρονια στα 1000 ευρω αν το πουλουσα κομπλε οπωs ηταν ο πυργοs,ξεφτιλα δηλαδη και ασυμφορο.ετσι εκανα αναβαθμιση προχτεs σε μητρικη,γραφικα,τροφοδοτικο ,κουτι μεγαλο ,απο προσφορεs του plaisio και ειμαι ευχαριστημενοs γιατι μου στοιχισε ολη η ιστορια 500 ευρω. ετσι θα κανω παντα απο δω και μπροs,και σφαιρατο μηχανημα και λογικα λεφτα. δεν το ηξερες φίλε μου οτι οταν δινεις λεφτα για υπολογιστη, από την πρώτη στιγμή τα έχεις χάσει; Ποτε δεν αξίζει να πληρώνεις τρελα ποσά για τέτοια πράγματα....
FarCry Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Last week, Intel announced their second quarter results, and weʼre quite sure theyʼre proud of themselves. Intelʼs net income rose by 25% compared to Q2 2007, and 11% compared to Q1 2008. At the same time their revenue totaled at $9.5 billion, which is 9% up compared to Q1 07, but 2% less compared to Q1 2008. Q2 is seasonaly a slower quarter, but Intel said that it was selling better than expected while Nvidia told its investors that Q2 was bad for computers. Intel also posted the net income of $1.6 billion, up an impressive 25 per cent compared to Q2 2007 and 11 percent compared to Q1 2008. This is an exceptionally good score and making more money in Q2 compared to Q1 is an impressive task. Intel said that these numbers are coming from impressive mobile CPU and chipset sale, higher than expected overall CPU sale. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8471&Itemid=1 Ετσιιιιιιιι (ειμαι intel-fan boy τι να κανουμε...)
jimarass Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Βασικά τα λεφτά φεύγουν πολλά την πρώτη φορά. Μετά σου μένει η οθόνη, οπότε αγοράζεις ένα μέτριο πύργο, φθηνό , ο οποίος εσένα θα σου φανεί τεράστεια αναβάθμιση, αν και για την εποχή θα είναι το μέτριο, αλλά θα κάνεις τη δουλειά σου σφαίρα.
mihalakis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Ετσιιιιιιιι (ειμαι intel-fan boy τι να κανουμε...) Δλδ χαίρεσαι που η ιντελ ξεπατωνεται στο ταληρο και μας κοπαναει στις τιμες; Εσύ πως οφελείσαι απο αυτό;Αν η αμδ ήταν πιο ανταγωνιστική τότε η ιντελ θα πουλούσε έτσι ακριβά, ή απλά νιώθεις περήφανος να πληρώνεις καπέλο οταν αγοράζεις κάτι επειδή απλά είσαι παιδί ανεμιστήρας(fanboy?) ; ΥΓ αν απλά το ύφος σου στο προηγούμενο ποστ ήταν ειρωνικό και δεν το έπιασα αναιρώ την παραπάνω ρήση μου
xolloth Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 δεν το ηξερες φίλε μου οτι οταν δινεις λεφτα για υπολογιστη, από την πρώτη στιγμή τα έχεις χάσει; Ποτε δεν αξίζει να πληρώνεις τρελα ποσά για τέτοια πράγματα.... ειπα κατα την γνωμη μου ειναι να κυνηγαs προσφορεs απο επωνυμα μαγαζια,ωστε παντα ν εχειs ενα πολυ καλο pc.
jimarass Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Αυτό που κάνει η intel είναι τραγικό λάθος και θα το πληρώσει. Θα έρθει η μέρα που το R & D θα κάνει κοιλιά και η amd θα χτυπήσει πάλι. Αντί λοιπόν να δίνει επεξεργαστές σε ίδιες τιμές με amd και να τη θάψει για πάντα, το παίζει κορώνα γράμματα για να φάει χρήμα!! Οπότε πάλι πίσω σε amd και ας έχω 10 -20% χειρότερες επιδόσεις. Κρίμα γιατί ο core 2 duo ήταν πολύ respect σε επιδόσεις και κατανάλωση και θερμοκρασία!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 sorry αλλά δεν αναφέρθηκε το πιο σημαντικό... Ε8500=150 περίπου από 200 και κάτι ψιλά... Ε8400=130 κάτι από 150 περίπου επίσης κυκλοφορεί ο Ε8600 στα 200-220 euro...
21century Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Mονο που οι τιμές ειναι πανακριβες και η ετιαρεία αγνωστο γιατί, δεν έριξε όπως συνηθίζει τις τιμές για παλιότερους επεξεργαστές...
antonl Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Mονο που οι τιμές ειναι πανακριβες και η ετιαρεία αγνωστο γιατί, δεν έριξε όπως συνηθίζει τις τιμές για παλιότερους επεξεργαστές... Πάντα εύστοχος στις επισημάνσεις
A_gamer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δεν μας τα λεει καλα η κυρα intel ειναι και η ιστορια με τα errata. Ηθελα να παρω σταθερο τωρα στραβωσα ας αρχισω να διαβαζω για τους amd πειτε μου εναν μη ενεργοβορο αθορυβο για linux φυσικα. 4850E. Mονο που οι τιμές ειναι πανακριβες και η ετιαρεία αγνωστο γιατί, δεν έριξε όπως συνηθίζει τις τιμές για παλιότερους επεξεργαστές... Ε, δεν τους είχε και σε τόσο χάλια τιμές τους υπάρχοντες Conroe. Και δεν καταλαβαίνω τι έχουν οι τιμές της Intel γενικά, εκτός από τους ακριβότερους Quad. εκτος και αν χρεωνει τοσο πολυ τον ξεκλειδωμενο πολλαπλασιαστηΕννοείται! Επειδή οι τρελοί overclockers ξεζουμίζουν και το τελευταίο MHz των επεξεργαστών τους, οι τιμές για τους (e)X(treme) της Intel έχουν σκοπό να ξεζουμίσουν αυτούς. Α, και κάτι άλλο: κάτι είχε πάρει το μάτι μου για επερχόμενη μείωση στους Q9xxx κατά τις αρχές-μέσα Αυγούστου, ακούσατε τίποτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα