gherudos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ το αγόρασα Asian/English Version σε bluray. Σιγά που θα έδινα τα ίδια και περισσότερα λεφτά για να το κατεβάσω από το PSN.Εσείς τι θα κάνετε;Θα το κατεβάσετε από το PSN;Το Asian/English έχει τα πάντα στα Αγγλικά.
vfragos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Εντυπώσεις ; Εάν αποφάσιζα να το αγοράσω, μέσω psn, το παιχνίδι ανα πάσα στιγμή διαθέσιμο χωρίς βάλε βγάλε δισκάκι.
gherudos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 ναι ρε συ αλλά αν το βαρεθείς πως θα το πουλήσεις η ανταλλάξεις;ή αν θέλεις να το δανείσεις σε κανένα φιλαράκι σου;
chill Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Θα βγει αυτή την πέμπτη gherudos? Δεν είχαν πει πως θα βγαίνει σε επεισόδια? Πως το αγόρασες σε retail μορφή εσύ? Ξέρουμε τιμή στο psn? Ελπίζω το παιχνιδάκι να είναι τζιτζί και οικονομικό. Αν διαπιστώσω καμιά παπαρία του στιλ fatar inertia - πάλι καλά που βγάλανε και demo και διαπίστωσα την "ποιότητα" του τίτλου - η οποία ζητάει και 20 ευρώ α0χα0χ00αχ0α0χ0αχ0α για αγορά ε θα ποθάνω :>
gherudos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Το αγόρασα από ebay.Θα κοστίζει 39.99Ε στο PSN ως full game και υπολόγιζε 9.99Ε για κάθε επεισόδιο που αποτελείται από 3 chapters.Καλύτερα να το έχω σε δισκάκι!!!!Εγώ το αγόρασα 37Ε με έξοδα αποστολής πληρωμένα.Και πίστεψέ με το παιχνίδι ΕΙΝΑΙ ποιότητα.Έχω τερματίσει το 1 και το 2 και είναι το πιο ανατριχιαστικό και τρομακτικό παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ μου.Τέτοια ατμόσφαιρα δεν κατάφερε ποτέ να μου δημιουργήσει ούτε το Silent Hill αλλά ούτε και το Resident Evil.Θα κυκλοφορήσει σε 2 ημέρες στο PSN.
chill Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Αυτό που πήρες εσύ έχει όλα τα επεισόδια εξ'αρχής δηλαδή? Ή έχει τα πρώτα και τα επόμενα θα τα πάρεις από το psn? Γιατί αν είναι έτσι θα μας πιάσουν τον κώλο με την τελική τιμή....Υπάρχει σχέδιο για κυκλοφορία του παιχνιδιού σε br στην ευρωπαϊκή αγορά όταν ολοκληρωθεί το episodic gaming από το psn? Καλά τα όσα λες για τον τίτλο αλλά λίγο το μεγάλο τελικό κόστος - αν το κατάλαβα σωστά - και λίγο ο μεγάλος χώρος που θα καταλμβάνει στον σκληρό - σε περίπτωση κατεβάσματος από το psn - με κάνουν να κρατιέμαι για την ώρα. Εξάλλου ακόμα δεν έχω αγγίξει καν το MGS και έχω πολύ θέμα επιπλέον να τελειώσω στο ps3 - το οποίο δεν έχει παιχνίδια όπως λένε μερικοί xaxa -. Έρχεται και το Soul Calibur 4 σε λίγες μέρες, άντε να δούμε και τα 3d b(.)Y(.)bies της Sophitia να παλαυόσουμε !!!! Σίγουρα είναι προτιμότερο το blu ray, ο σκληρός μου είναι γεμάτος πια και στα games που αγοράζω κοιτάω αν απαιτούν install :/ (αν απαιτούν και μάλιστα μεγάλο μειώνεται και η πιθανότητα απόκτησης τους)
gherudos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Το bluray θα έχει όλα τα επεισόδια συγκεντρωμένα σε ένα δισκάκι και μάλιστα θα έχει Japanese/English γλώσσα ομιλίας/υπότιτλους/manual κτλπ.Στην Ευρώπη και αμερική δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει σε bluray παρά μόνο ως download content απο το PSN.
chill Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 30 ευρώπουλα στο psn μας ή 9,99 το κάθε chapter (4 το σύνολο και άρα 40 ευρώ). Αν ξέρει κανένας το μέγεθος plx ας μας το πει, με έψησε ο gherudos αλλά όπως έχω πει επανειλημμένως έχω πρόβλημα χώρου .
gherudos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 9GB είναι το PSN DLC και κάθε ημέρα σου ξεκλειδώνει κι ένα επεισόδιο.Καλύτερα να προτιμήσεις το bluray που έχει και συλλεκτικό OST μέσα.
chill Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 9 gb? /cry....θα δω αν μπορεί να γίνει κάτι από πλευράς σκληρού αν και δεν το βλέπω. Το θέμα είναι ότι δεν κυκλοφορεί Ευρώπη και δεν πρόκειται να ψαχτώ σε κατάστημα της ανατολής για αγορά του ούτε και στο ebay :/. Αν και κάπου πήρε το μάτι μου στα ps3forums ότι ενδέχεται κυκλοφορία του σε br disc και στην ευρωπαϊκή αγορά το φθινόπωρο....
gherudos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 9 gb? /cry....θα δω αν μπορεί να γίνει κάτι από πλευράς σκληρού αν και δεν το βλέπω. Το θέμα είναι ότι δεν κυκλοφορεί Ευρώπη και δεν πρόκειται να ψαχτώ σε κατάστημα της ανατολής για αγορά του ούτε και στο ebay :/. Αν και κάπου πήρε το μάτι μου στα ps3forums ότι ενδέχεται κυκλοφορία του σε br disc και στην ευρωπαϊκή αγορά το φθινόπωρο.... Δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει σε bluray στην Ευρώπη.Γι αυτό το πήρα απ έξω.Βασικά αν ήξερα ότι μπορούσες να το περάσεις σε 5 ps3 το παιχνίδι θα κανόνιζα να βάλουμε από 6Ε ο καθένας και να το κάναμε sharre σε ένα temp account.
gherudos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Κυκλοφόρησε στο ελληνικό PS store για 29.99Ε. Όσοι δεν το πάρετε σε bluray βάλτε από 6Ε και κατεβάστε το από το PSN μιας και σας αφήνει να το κάνετε install σε 5 διαφορετικά PS3s.
vfragos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Κυκλοφόρησε στο ελληνικό PS store για 29.99Ε.Όσοι δεν το πάρετε σε bluray βάλτε από 6Ε και κατεβάστε το από το PSN μιας και σας αφήνει να το κάνετε install σε 5 διαφορετικά PS3s. Αυτό, πως γίνεται ακριβώς ; Απλά το κατεβάζει κάποιος και μετά το μοιράζει μέσω usb stick ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.