Προς το περιεχόμενο

Αναζωογόνηση!

nickval

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερίζω την παρέα!!!

Σας παρακολουθώ εδω και καιρό και θα ήθελα τη βοήθειά σας!

Έχω ένα παλιό Pentium 4 στα 3Ghz με ΗΤ, 1 GB ram, 320GB σκληρό, Seasonic 550W, μια Gigabyte με PCI-X, και μια ATI X600. Η οθόνη μου είναι μια 17άρα και θα το συνδέω και με μια 40αρα LCD ανάλυσης 1366χ768.

Σκέφτομαι να προσωρήσω σε κάποιου είδους αναβάθμιση, αλλά δεν έχω καταλήξει...

Δεν έχω υπερβολικές απαιτήσεις σε παιχνίδια, αφού ούτε υψηλής ανάλυσης οθόνη έχω, ούτε "καίγομαι" να έχω όλα τα details στο full, 16χ ΑΑ κτλ. Βέβαια εάν προχωρήσω σε "ριζική" αναβαθμιση (M/B, cpu, ram , vga ) θέλω κάτι που να κρατήσει αρκετά!

Αφού έχω PCI-X, μια λύση θα μπορούσε να ήταν απλά να βάλω μια 8800GT ή 9600 (όχι κάτι καλύτερο λόγω bottleneck). Αυτή η κίνηση (άντε και 1 Gb ram ακόμα ) μπορεί να με κρατήσει για ένα καλό χρονικό διάστημα;

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι πως με τον P4, αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να (ξαν)αναβαθμίσεις.

Ένα σενάριο που μπορείς να ακολουθήσεις είναι να πάρεις μια 4850 (αν η διαφορά τιμής με την 8800GT είναι ~20? δε νομίζω να πειράζει το bottleneck που ούτως ή άλλως θα υπάρχει και με την 8800GT). Αν σε καλύπτει, μένεις ως έχει. Αν όχι, πας και για μητρική/επεξεργαστή. Σε κάθε περίπτωση 1GB RAM είναι απαραίτητο.

Δημοσ.

μεχρι ποσα σκοπευεις να δωσεις;

μην το σκεφτεσαι καθολου, σε αυτα τα χρηματα μονο 4850 που ειναι καλυτερη απο την 8800gt και σαφως πολυ καλυτερη απο 9600gt (50% παραπανω επιδοσεις και βαλε) Εγω προτεινω πληρη αναβαθμιση (mobo,cpu,ram,gpu)

Δημοσ.

Γνωρίζω πως κάποια στιγμή πρέπει να γίνει ριζική αναβάθμιση. Απλά σκέφτομαι πως από τη στιγμή που δεν παίζω σε αναλύσεις πάνω από 1377*768 και δεν έχω "μανία" για το άν τα fps στο crysis θα είναι 26 ή 27,77 ίσως δεν χρειάζομαι ριζική αναβαθμιση. Γνωρίζω πού κινείται η αγορά. Το budget μου δεν είναι "απόλυτο". Θα δώσω όσα χρειάζεται για να ικανοποιήσω τις ανάγκες μου, όχι περισσότερα. Το να πάρω ενα Q9300 με μια ASUS striker και να βάλω πανάκριβα set Ram και 2χ4870 για να παίζω στα 1280*720 είναι ανούσιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...