Προς το περιεχόμενο

ASP Hosting

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω για ASP + MSSQL + MySql + php hosting.

Εχετε να προτεινετε τιποτα καλο ελληνικο η να προτιμησω τα ξενα sites λογω ισοτιμιας δολαριου?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει (και ας με συγχωρήσουν τα μέλη του insomnia που δίνουν τέτοιες υπηρεσίες) τι περισσότερο προσφέρει η παρουσία ενός server στην Ελλάδα.

Ούτε ασφάλεια σε φυσικό επίπεδο μιας και οι κτιριακές υποδομές, τα συστήματα ασφαλείας, οι ντιζελογενίτριες και όλα τα υπόλοιπα που έχουν τα ξένα datacenter δεν υπάρχουν στην καημένη την Ελλαδίτσα (μη μου πείτε ότι υπάρχουν datacenter με καλές προδιαγραφές, το ξέρω αναφέρομαι συγκριτικά με τα ξένα)

Ούτε ασφάλεια σε νομικό επίπεδο υπάρχει

Ως γνωστόν εδώ πρώτα σου κατεβάζουν και παίρνουν τον server σου χωρίς εξακρίβωση και χωρίς να ακολουθούνται οι σωστές διαδικασίες

Ούτε σε ταχύτητα κερδίζεις, δεν είναι διαφορά τα ms που γίνεται resolve το DNS

Ούτε σε τιμή μιας από ότι είπες είναι πιο φθηνά τώρα λόγω της διαφοράς USD και Euro

Το μόνο που σου προσφέρει η τοπική παρουσία είναι να πηγαίνεις εκεί και να χαιρετάς τον server σου, αντε να πίνεις και κανα καφεδάκι μαζί του και να συζητάτε τα παλιά !!!

Όλα αυτά βέβαια σε επίπεδο server γιατί σε shared hosting δεν έχει ούτε καφεδάκι

Οταν βλέπω πάροχο να λέει και μερικές φορές να κορδώνεται ότι οι server είναι στην Ελλάδα (οι περισσότεροι στην ΟΤΕνετ) τον κάνω ban απο τη λίστα μου, και δεν τον προτείνω ούτε σε φίλους και γνωστούς !!!

Δημοσ.

Αυτα που λες ειναι παααααρα πολυ ψιλα γραμματα για μια χωρα που ειναι 100η στον κοσμο στην ευκολια να επενδυσει καποιος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...