Mik-1-s Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό με τα παράσιτα είναι όντως εκνευριστικό. Ήταν να πάρω ένα 2 βδομάδων μεταχειρισμένο 50 euro και με το που το συνδέω άκουγα τα παράσιτα και ξενέρωσα.. Βέβαια, παίζει να έπεσες στην περίπτωση ελαττωματικού.
Razor911 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδια ξερετε μηπως που μπορω να το βρω? γιατι το ψαχνω και δεν το βρισκω (και ποσο περιπου κοστιζει?) Ευχαριστω
Razor911 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 χαχαχα Οκ Μηπως ξερετε καποιο αλλο καλο bluetooth για το iphone ? Διοτι εχω ηδη ενα Nokia ΒΗ-104 αλλα δεν ειναι συμβατο
poscaman Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Εχω περίπου 1,5 χρόνο το Samsung WEP 300. Έχει φάει άπειρα πεσίματα, κοπανήματα κλπ, δεν έχει καταλάβει τίποτα. Με το iPhone συνδέεται μια χαρά, πανεύκολα και πολύ γρήγορα, και μπορείς να μιλήσεις άνετα, σε ανοιχτό χώρο πάντα, από απόσταση περ. 3-4 μέτρα. (αναφέρομαι στην απόσταση headset-iPhone)
daniel's_saving_grace Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Εγώ με ένα Sony Ericsson όλα ΟΚ, πλήρης συμβατότητα και απροβλημάτιστη λειτουργία.
Mercyful_Fate Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Και εγώ χρησιμοποιώ εδώ και (αν δεν κάνω λάθος) πάνω από ένα χρόνο ένα Motorola (κάπου 20 ευρώ τότε, από Γερμανό) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Καλός ήχος, καλή αυτονομία, κανένα πρόβλημα τεχνικό. Γενικά, όποιο επώνυμο bluetooth ακουστικό και να πάρει κανείς, δε νομίζω ότι μπορεί εύκολα να απογοητευτεί.
cmak Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Εγώ χρησιμοποιώ το MW600 της sony και είναι καταπληκτικό. Συνεργάζεται άψογα με το iphone, έχει τρελή μπαταρία (5 ημέρες), πλήρη αναγνώριση κλήσης με όνομα και ραδιόφωνο. Τι άλλο θέλεις? Α, και καλή τιμούλα , στα 45 ευρώ
cmak Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Εγώ χρησιμοποιώ το MW600 της sony και είναι καταπληκτικό. Συνεργάζεται άψογα με το iphone, έχει τρελή μπαταρία (5 ημέρες), πλήρη αναγνώριση κλήσης με όνομα και ραδιόφωνο. Τι άλλο θέλεις? Α, και καλή τιμούλα , στα 45 ευρώ
tsak4 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Εγώ χρησιμοποιώ το MW600 της sony και είναι καταπληκτικό. Συνεργάζεται άψογα με το iphone, έχει τρελή μπαταρία (5 ημέρες), πλήρη αναγνώριση κλήσης με όνομα και ραδιόφωνο. Τι άλλο θέλεις? Α, και καλή τιμούλα , στα 45 ευρώ Ένα έχω να πω, Μου έφτιαξες την μέρα....
daniel's_saving_grace Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Με μπρίζωσες και μένα και το πήρα! Την πρώτη μέρα μου έκανε κάτι κουλά (σταμάταγε να παίζει μουσική) αλλά θα δω αν ήταν κάτι τυχαίο. Πάντως είναι πραγματικά ιδανική λύση!
cons1985 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά όντως το MW600 είναι πολύ καλό, το χρησιμοποιεί ένας φίλος στο galaxy s. Σημερα το δοκίμασα στο iphone 3g και δεν το εντόπιζε με τίποτα. Έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο το οποίο να είναι συμβατό με το 3g και να έχει και ραδιόφωνο? Γράφω εδώ για να μην ανοίξω καινούριο θέμα. Επίσης έχω στο κινητό το ios 3.1.3.
tsak4 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Όσοι έχετε το MW600 έχετε συναντήσει κανένα πρόβλημα;; Όταν έχω συνδεδεμένο το iPhone 3GS δεν μπορώ να συνδέσω άλλο τηλέφωνο ταυτόχρονα.. Κάπου διάβασα ότι το παθαίνει όταν κάνεις pair το iPhone, ενώ με άλλα κινητά είναι μια χαρά..
cmak Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Τώρα θα γελασεις εγώ είχα συνδεδεμένα ένα 4 και ένα 3GS. Δοκίμασε να ξανακανεις τη σύζευξη
arxaggelos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά το Sony Ericsson MW600 είναι πάρα πολύ καλό για δύο συσκευές, από κάθε άποψη. Μόνη παραφωνία ο έλεγχος ήχου (touch slide) που θέλει να το συνηθίσεις. Κατά τα άλλα, με την τρέχουσα έκπτωση της Wind (30% στα αξεσουάρ) βγαίνει 35 ευρώ :mrgreen: Δεν έχω iP οπότε δεν θα μπορούσα να πώ τίποτε για τη χρήση του με αυτό, αλλά αφού τα παιδιά πιό πάνω λένε ότι δουλεύει, σε αυτά τα λ7 απλά είναι εξαιρετική επιλογη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.