poscaman Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 καλημερες! ηθελα να ρωτησω αν το εχετε αγορασει,κι αν ναι ποιες ειναι οι εντυπωσεις σας. ευχαριστω
30fill Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα φιλε! Είναι αψογο. Δεν χρειάζεται καμία εγκατάσταση και έχει ένδειξη μπαταρίας επάνω στο iphone! Το μὀνο κακό ειναι πως εάν το χρησιμοποιείς τελειώνει αρκετά πιο γρήγορα η μπαταρία του κινητού!
poscaman Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 απο αυτονομια μπαταριας του ιδιου του headset πως τα παει το δικο σας;
esykas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Έχετε υπόψη ότι το κατέβασε στα 100 ευρώ πλέον και ότι μαζί με το dock station που έχει θα φορτίζετε και το νέο iPhone 3G που δεν το έχει πλέον στην συσκευασία του.Εγώ το έχω κανονικά και στο 3G και συνδέετε με το που το ακουμπήσεις στο καλώδιο που συνδέει ταυτόχρονα τηλέφωνο και ΒΤ. Καλή αγορά θα το ευχαριστηθείς
poscaman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 ρε αδερφια το εχω παρει,αλλα το ρημαδι εχει πολλα προβληματα. καταρχην τελειωνει πολυ γρηγορα η μπαταρια.δευτερη μερα αν κρατησει,κανω παρτυ δευτερον,αποσυνδεεται με το παραμικρο.εχει τυχει να εχω το headset στο αυτι και το iphone στην τσεπη του παντελονιου στο υψος του γονατου,και να αποσυνδεεται. να το εχω στην τσεπη το κινητο και να κανει τρελα παρασιτα το ακουστικο... τι να κανω δεν ξερω.μου χει σπασει τα νευρα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 ρε αδερφια το εχω παρει,αλλα το ρημαδι εχει πολλα προβληματα. καταρχην τελειωνει πολυ γρηγορα η μπαταρια.δευτερη μερα αν κρατησει,κανω παρτυ δευτερον,αποσυνδεεται με το παραμικρο.εχει τυχει να εχω το headset στο αυτι και το iphone στην τσεπη του παντελονιου στο υψος του γονατου,και να αποσυνδεεται. να το εχω στην τσεπη το κινητο και να κανει τρελα παρασιτα το ακουστικο... τι να κανω δεν ξερω.μου χει σπασει τα νευρα. Όντως η εμβέλειά του είναι απογοητευτική! Με άλλο τηλέφωνο όμως (εκτός iphone) φαινόταν να έχει πολύ καλύτερη λήψη!
iced Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ το έχω κανονικά και στο 3G και συνδέετε με το που το ακουμπήσεις στο καλώδιο που συνδέει ταυτόχρονα τηλέφωνο και ΒΤ. Φιλε δεν το καταλαβα αυτο... Παιδια θελω να το αντικαταστησω και εγω το itech v clip με αυτο αλλα με αυτα που βλεπω για εμβελεια με απογοητευουν. 70Ε+ ειναι αυτα
kpartsi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατί το itech τόσο μάπα είναι;;; Εγώ θέλω να πάρω ακουστικό bluetooth με καλωδιάκι και το μόνο που βρίσκω σίγουρης συμβατότητας είναι το itech στη Vodafone με 40 ευρώ.
iced Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Οχι δεν ειναι χαλια, εχουν περασει 3 itech απο τα χερια μου και χαλασαν απο φυσικη φθορα και ταλαιπωρια αλλα ελεγα να παω σε κατι αλλο
mindtrapper Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Για το πρόβλημα εμβέλειας ευθύνεται το iPhone ή το headset; Δηλαδή με άλλα headset πιάνει καλύτερα;
kpartsi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Απ' ότι κατάλαβα μάλλον το iphone γιατί το headset με άλλα κινητά δεν παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα. Όντως η εμβέλειά του είναι απογοητευτική! Με άλλο τηλέφωνο όμως (εκτός iphone) φαινόταν να έχει πολύ καλύτερη λήψη!
iced Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Καμια #@$^%#$# διαχειρηση ενεργειας θα ειναι για την μπαταρια
Laiacher Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Ξέρει κανείς αν και πώς μπορούν να λυθούν τα παράσιτα στύλ ''ραδιοφώνου'' στο ακουστικό του bluetooth?
poscaman Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 ναι. να αλλαξεις headset.πραγματικα ειναι μια μαλακια και μιση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.