Προς το περιεχόμενο

Fable 2

p3tran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορει να μου λυσει καποιος μια απορια...ο χαρακτηρας μου ειναι ασπρος το ιδιο και η γυναικα μου αλλα πως γινεται το παιδι μου στο fable να βγει μαυρακι :-D ???

Φαινεται οσο ελειπα για τα quest καποιος εκανε παρτυ σπιτι μου...

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μην περιμενετε το απιστευτο παιχνιδι, για να μην φαμε την νιλα που φαγαμε με το fable 1:-(

φαινεται ενα καλο παιχνιδακι για ενα δυο σαββατοκυριακα παντως. σιγουρη αγορα ;)

μεγάλε πλάκα μας κάνεις.....νίλα ;;;;;;:X:X:X:X

Δημοσ.

Μόλις γύρισα απ' τη δουλειά και βάζω κατευθείαν να λιώσω. Έφτασα στην πρώτη πόλη και πήρα μια ιδέα για το βάθος του παιχνιδιού (αγορά βιβλίων/εμπορευμάτων/ολόκληρων μαγαζιών, ανέβασμα blacksmith skills κλπ). Μόνο ένα χρηματιστήριο του λείπει!

Δημοσ.

Τελος το Main quest,αρκετα μικρο μου φανηκε ρε παιδια το main story.

Μεχρι στιγμης το παιχνιδι σαν gameplay ειναι πιο καλο απο το πρωτο αλλα το κυριως story του 1ου fable μου αρεσε καλυτερα.

Τωρα σειρα εχουν μερικα side quests που εχω αφησει...

ps μου αρεσε παρα πολυ ο τροπος που δειχνει τα credits στο τελος!

Δημοσ.

ερωτηξεις : πως στο καλο κοιμασαι σε ενα inn? μιλαω σε κατι μπαρμεν αλλα μονο μπυρα μπορω να αγορασω..

απο οτι καταλαβα οι φρουροι στις πολεις δεν σκοτωνονται??προσπαθησα αλλα δεν πεφτανε με τιποτα...

και...που μπορω να βρω σεξ επι πληρωμη....δεν αντεχουν τα οικονομικα μου για γυναικες και παιδια και δεν θελω να αφησω και παρθενο το χαρακτηρα μου :)

Δημοσ.
ερωτηξεις : πως στο καλο κοιμασαι σε ενα inn? μιλαω σε κατι μπαρμεν αλλα μονο μπυρα μπορω να αγορασω..

απο οτι καταλαβα οι φρουροι στις πολεις δεν σκοτωνονται??προσπαθησα αλλα δεν πεφτανε με τιποτα...

και...που μπορω να βρω σεξ επι πληρωμη....δεν αντεχουν τα οικονομικα μου για γυναικες και παιδια και δεν θελω να αφησω και παρθενο το χαρακτηρα μου :)

βασικά απλά πας....και κοιμάσαι σε ένα άδειο κρεβάτι,δεν πληρώνεις κάπου,όσο για το ...σεξ και γω ακόμα το ψάχνω..

Δημοσ.

Σέξ έχει στο bowerstone και στο bloodstone και μάλιστα όχι απαραίτητα με 2 μόνο παρευρισκομένους :P

Οι φρουροί πέφτουν στην ξεφτίλα λίγο μετά στο παιχνίδι.

Και τέλος όποιος έδωσε 10/10 στο eurogamer πήρε πολλά ναρκωτικά..

Δημοσ.

MyCheats discovers a way to make quick cash in Fable 2 using the internal clock glitch. First, buy a property like a house, or a food stand. Something that will accrue you money every five minutes, even when you're not playing the game. Quit the game to the dashboard, and then set your Xbox 360's internal clock forward as many days/weeks/months you desire. Start Fable 2 and you will have gained a ton of money to spend on weapons, clothes, and whatever else you want.

Δημοσ.
MyCheats discovers a way to make quick cash in Fable 2 using the internal clock glitch. First, buy a property like a house, or a food stand. Something that will accrue you money every five minutes, even when you're not playing the game. Quit the game to the dashboard, and then set your Xbox 360's internal clock forward as many days/weeks/months you desire. Start Fable 2 and you will have gained a ton of money to spend on weapons, clothes, and whatever else you want.

Βλακείες. Μπήκα χθές ενώ έχω αγοράσει το μισό bowerstone και δεν μου έδωσε τίποτα παραπάνω απο τις offline ώρες. Μόνο όσο παίζεις. Θα δοκιμάσω να το κάνω αυτό μήπως και με το "while not playing the game" εννοεί να έχεις όμως ανοιχτό το 360. Να πάρουμε και το property achvmnt επιτέλους.

Δημοσ.

Παιδιά το τερμάτισα το παιχνιδάκι. Κρίμα ήταν πολύ μικρό και ξενέρωσα. Ακόμα και ο τερματισμός κουλός είναι, δεν προσφέρει καμία μαγεία...

Δημοσ.

Είναι όντως πολύ μικρό το main story.. (και βαρετό επίσης). Αλλα αν θέλεις να κάνεις τα πάντα θα σου πάρει λίγη ώρα παραπάνω. (μέρες)

Δημοσ.

Ε ναι, λογικό είναι. Τα ίδια που ισχύουν και σε μεγαλύτερα RPG του είδους με πολλά side quests (Morrowind, Oblivion κλπ).

Η μαγεία του Fable δεν είναι τόσο το main story όσο τα... υπόλοιπα που μπορείς να κάνεις. Προς το παρόν ασχολούμαι κυρίως με αυτά, οπότε έχω γράψει γύρω στις 15 ώρες gaming έχοντας κάνει λιγότερα από 10 main quests.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...