Προς το περιεχόμενο

Fable 2

p3tran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Περιμενω κι εγω πως και πως αυτο το game πιστευω ομως οτι στο πισι θα αξιζει πιο πολυ λογω καλυτερων γραφικων!

υπομονή μέχρι το 2010 :lol::lol:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι Έπος, όπως σωστά είπε κι ο polakis.

Φαίνεται να έχει τεράστιο βάθος και αν είναι έστω και λίγο καλύτερο από το πρώτο (που πολύ αμφιβάλλω, σίγουρα θα είναι ΠΟΛΥ ανώτερο) προβλέπω λιώσιμο για αρκετό καιρό.

Δυστυχώς βρήκα ήδη ένα bug, ο σκύλος κάπου σκάλωσε ενώ εξερευνούσαμε μια σπηλιά και δεν μπορούσε πλέον να με ακολουθήσει. Φαίνεται δεν έχουν προβλέψει error handling για τέτοιες περιπτώσεις. Αναγκάστηκα να συνεχίσω από το τελευταίο autosave point, που αποδείχθηκε ότι ήταν μισή ώρα πίσω... (πάντα έτσι δεν γίνεται?)

Δημοσ.

Ναι, είναι τρελό κόλλημα. Δεν βαριέμαι με τίποτα να εξερευνώ ακόμα και την πιο απόμακρη γωνία του δάσους. Τρελή προσθήκη ο σκύλος! (άσχετα αν μετά το χθεσινοβραδινό έχω το νου μου να μην σκαλώσει πουθενά).

Δημοσ.

Εμένα το κοπρόσκυλο μου τη δίνει... lol

Αν πάθει κάτι ο σκύλος, το παιχνίδι συνεχίζει κανονικά; Αν συνεχίζει, τότε να κανονίσω να πάθει κάποιο "ατύχημα". :-P

Άσχημη προσθήκη κατά τη γνώμη μου. Αν δηλαδή παίξει κάποιος co-op, θα έχει 2 κόπρους πάνω από το κεφάλι του;

Δημοσ.

Καλά, δε λέω. Κι εγώ θα προτιμούσα να είχα γάτα αντί για σκύλο, αλλά και έτσι έχει τη φάση του. Τώρα όμως έχω άλλες ανησυχίες. Βρήκα κάτι βέρες και εχμ... condoms και ετοιμάζομαι για "επιδρομή" στο πλησιέστερο χωριό :mrgreen: Φοβερό σημείο όταν την έπεφτα σε μια γκόμενα και σκάει ένας τύπος κι αρχίζουμε να τρωγόμαστε επειδή ήταν η γυναίκα του. Σε μια παρόμοια φάση εμφανίζεται ένα πιτσιρίκι και ρωτάει "Μαμά, τι κάνεις μ' αυτόν το κύριο?" LOL

Το ωραίο ήταν με τα κοτόπουλα, που τα πλάκωσα στα κλωτσίδια (όπως έκανα και στο Fable 1). Ήμουν όμως μπροστά σε κόσμο και με είδαν και άρχισαν να με κράζουν, hate και τέτοια. Τουλάχιστον πήρα το achievement, The Chicken Kicker!

Δημοσ.

μην περιμενετε το απιστευτο παιχνιδι, για να μην φαμε την νιλα που φαγαμε με το fable 1:-(

φαινεται ενα καλο παιχνιδακι για ενα δυο σαββατοκυριακα παντως. σιγουρη αγορα ;)

Δημοσ.

"Νίλα με το Fable 1?"

Αν δεν σου άρεσε το πρώτο, δεν νομίζω να σου αρέσει ούτε αυτό. Από την άλλη πρέπει να ανήκεις στην ελάχιστη εκείνη μειοψηφία που δεν γούσταρε το Fable 1. Τα 90άρια που είχε μαζέψει το πρώτο, από όλα σχεδόν τα review sites, ελάχιστα άλλα games τα έχουν πάρει.

Δεν μπορώ να σκεφτώ πάνω από 2-3 παιχνίδια αυτού του στυλ που να έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία 20 χρόνια (μην ακούσω χαζομάρες για Zelda και τα συναφή).

Δημοσ.

fable 2 το απόλυτο παραμύθι!

δεν μπορώ να περιμένω να το πιάσω στα χέρια μου.

το πρώτο ήταν καταπληκτικό παρά τα όποια προβληματάκια του, το δεύτερο θα τα σαρώσει όλα.

Δημοσ.

Μα τι PC. Αφού το PC gaming είναι long since dead (έλα, που είναι ο chill να πει ότι δεν είναι? άσχετα αν μόνο το WoW έχει μείνει, άντε και το manager)

Δημοσ.
Μα τι PC. Αφού το PC gaming είναι long since dead

XAXAXAXAXAXAXA.

Τέσπα, μην ξεκινήσουμε flame.. Απλά είναι δικαίωμά σου το να θεωρείς gaming τα racing/platform/low-depth rpgs που κυκλοφορούν στις κονσόλες.. Εδώ θεωρείς gaming το WoW...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...