Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μητρική ASUS Κ8Ν4!

Alexandrosc2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημλέρα σε όλους πριν λίγες μέρες έβγαλα την κάρτα ήχου της creative που είχα από την pci-slot για να βάλω μια κάρτα σε διπλανή pci θύρα. Όταν ξαναέβαλα την κάρτα ήχου στο ίδιο slot και άνοιξα το pc παρατήρησα ότι δεν έχω ήχο... Προσπάθησα να παίξω ένα μουσικό κομμάτι και τότε μου έβγαλε ένα σφάλμα με περιγραφή "Bad direct sound driver..." κάπως έτσι. Αποφάσησα να κάνω uninstall τους drivers και να τους ξαναπεράσω. Στο 54% λοιπόν του uninstall μου έσβηνε το μηχάνημα. Αφού τα πήρα άσχημα, διότι η συγκεκριμένη κάρτα όλο προβήματα ήταν, την έβγαλα τελείως από το pc και ως δια μαγείας το uninstall έγινε κανονικά! Ύστερα δοκίμασα να πάρω ήχο άπο την on-board κάρτα της mobo. Και πάλι το ίδιο σφάλμα. Μετά από διάφορες προσπάθειες με τους drives για AC-97 το σφάλμα εξακολούθησε. Επείτα έκανα και format στο partition με το Windows XP. Αλλά το σφάλμα καλά κρατεί. Είμαι σε απόγνωση. Καμιά ιδέα για το τι να κάνω;;; :cry:

Δημοσ.

Λοιπόν, για να μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια (:P) να σας πω ότι το λύσαμε το πρόβλημα. Πριν από πολλές χιλιετίες, όταν είχαμε βάλει την sound blaster, είχαμε απενεργοποιήσει την onboard κάρτα ήχου απ'το bios και τώρα ξεχάσαμε να την ξαναενεργοποιήσουμε :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...