livewire Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Ουφ! Αααα... That's a wild one! madsc, ανυπομονώ να το ξανακάνουμε)
Drikst Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 ????Εγω πήγα καλοκαιρι 2007 με αμαξι και φίλους 10 Ευρω δεν πληρώσαμε.... 7 κατι σύνολο.Ούτε ακριβό ήταν το νησί ''για πλουσιους'' δεν ξερω αν είναι κάποιου είδους εσκεμένη παραπληροφόρηση αλλα αν κάποιος κανει κάτι τέτοιο θα είναι μόνο και μόνο για να μείνουν λίγοι και καλοί-γιατι το μέρος είναι κορυφαίο!!!(Στο είδος του πάντα,μικρό-ήρεμο-για σύντομες διακοπές). Μα ειναι λογικο να πληρωνεις 10 ευρω για 10 λεπτα ταξιδι την στιγμη που απο νεαπολη για κυθηρα πληρωνεις 30 ??
grigas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 είχα πάει και εγώ πέρσι στην ελαφόνησο (όχι σε camping) και μπορώ να πω ότι συμφωνώ με τον madsc. πολύ ωραίο νησάκι, καλό φαγητό, καθαρές παραλίες, φτηνό αλκοόλ. να συμπληρώσω τα απίστευτα γλυκά τις παντελίνας (ακολουθείστε την μυρωδιά του βούτυρου στα σοκάκια και θα την βρείτε) το μοναδικό πράγμα που με χάλασε ήταν ότι φύσαγε πάρα πολύ, σε μια παραλία με χοντρή άμμο αισθάνθηκα ότι με κάναν αμμοβολή, αλλά οκ....η θάλασσα ήταν τόσο τέλεια που δεν ήθελες να βγεις. και κάτι άλλο...πηγαίνοντας για φαγητό στα νησιά της παναγιάς, περνάς από μια βιλάρα με ελικοδρόμιο. μπας και ξέρει κανείς τίνος είναι?
Mithrantir Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Η Ελαφόνησος είναι πολύ ωραίο νησί, και οι παραλίες είναι όντως πανέμορφες. Πείτε με ρομαντικό αλλά νομίζω οτι πλέον έχει χαλάσει η παραλία του Σίμου (που ειναι η μικρή εκ των δυο που βρίσκονται στην ανατολικη πλευρά του νησιού). Εγώ εκεί πήγα πρώτη φορά την δεκαετία του 80 (η μάνα μου κατάγεται από Νεάπολη, έχουμε σπιτί δλδ) και τότε πήγαινες μόνο με καϊκι εκεί, δεν υπήρχε καν σχέδιο για δρόμο. Μιλάμε για 2 παραλίες που ζήτημα είναι να είχαν 30 άτομα συνολικά. Διεσπαρμένοι και στο Σίμο και στο Σαρακηνικό. Τότε η καντίνα που ήταν στη βάση του ακρωτηρίου, ήταν το μόνο που υπήρχε. Πήγαινες κάμπινγκ και καταλάβαινες επιτέλους τι πάει να πει ηρεμία και ομορφιά στη φύση. Με το που άνοιξε ο δρόμος και το κάμπινγκ άρχισε να γίνεται πανικός δυστυχώς. Άσε που όταν πήγα τελευταία φορά και είδα οτι ο Σίμος είχε καταληφθεί από ομπρέλες και ξαπλώστρες, μου γύρισε λίγο το μάτι. Από εκεί και μετά οι τιμές δεν μου είχαν φανεί τσιμπημένες τότε, και δεν έχω ακούσει κάτι που να υποστηρίζει το αντίθετο. Το κάμπινγκ επίσης είναι από τα καλύτερα που έχω δει με πολύ καλό επίπεδο καθαριότητας. Το κακό είναι οτι η παραλία έγινε trendy και την τελευταία φορά που ήμουν εκεί (έμενα στο καμπινγκ), είδα πολλά άτομα που έφερναν πολλά αχρείαστα πράγματα. Χειρότερο όλων, ένα βράδυ βλέπουμε ένα Χ5 να καταφτάνει φουριόζικο, βγαίνουν κάτι άτομα έξω και αρχίζουν να ξεφορτώνουν λες και δεν υπήρχε αύριο. Οπότε ξαφνικά ακούμε έναν να φωνάζει "Το έβγαλες το playstation?". Ήμαρτον
nikoskon Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Να πάτε... Απλά τέλεια, ειδικά η παραλία του Σίμου... Μερίδες φαγητό υπολογίστε 6,5-8,5? εκτός θαλασσινών. Αν παίζει αφραγκία, έχει και πιτόγυρα με 2?. Το camping είναι κορυφή, οργανωμένο, καθαρό, ήσυχο τις ώρες κοινής ησυχίας και φθηνό...
ntontos23 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να με ενημερώσει αν αξίζει να πας διακοπές στην Ελαφόνησο, από ότι είδα έχει πολύ ωραίες παραλίες...Κάτι άλλο γνωρίζει κανείς που ίσως έχει πάει κιόλας; ειμαι απο ελαφονησο.αξιζει και με το παραπανο
karmaCode Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 εγω μου καταγομαι απο την νεαπολη και πηγαινω καθε χρονο νεαπολη-ελαφονησο και τα γυρω μερη εχω μαθει κατι: οταν παμε στην ελαφονησο παμε στα Νησια Της Παναγιας και οτι εχουμε μαζι μας απο φαγητο μεχρι και καφεδες τα εχουμε παρει απο τη νεαπολη..στην ελαφονησο παιζει μεγαλη αισχροκερδια .. Οι παραλιες ειναι ωραιες αλλα σκεψου πως πριν απο 10 χρονια ηταν παραδεισος .. για μονοημερη εκδρομη ειναι μια χαρα αλλα οχι για παραπανω γιατι εχει καταντησει το εναλλακτικο της μυκονου σε αρκετα πραγματα
Evgenios1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Η αλήθεια είναι ότι η ελαφόνησος όντως καταστράφηκε εν μέρει από το camping και εν μέρει από τον κόσμο που την επισκέπτεται. Την πρώτη φορά που είχα πάει (2003) όλα ήταν παραμυθένια. Ο κόσμος δεν ενοχλούσε, στην παραλία ήταν μια παρέα ανά 10 μέτρα, με ποτά, μουσική, φωτιές, δεν ξέρω γω τί άλλο, αλλά και δεν ενοχλούσε κανένας, αλλά -το σημαντικότερο- την άλλη μέρα το πρωί δεν μαρτυρούσε τίποτα ότι χθες υπήρχε κόσμος στην παραλία. Πλην των καρβουνιασμένων ξύλων δεν έβλεπες τίποτα άλλο.. Ή ελαφονησος? Ή ο σιμος? Το camping ειναι 500μ φευγα απο τη θαλασσα ΣΥΝ οτι ειναι στο Μεγαλο σιμο, δλδ εκει που κανουν γυμνισμο. Αν πας στο σιμο θα πας στο μικρο σιμο, εκει ειναι και αυτη η περιεργη θαλασσα με γαλαζοπρασινα νερα. Υγ: μικρος σιμος -> ποστ21 εικ.3 (δεν ειμαι σιγουρος) μεγαλος σιμος -> μοστ21 εικ.2
Chrisad Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ελαφόνησος – εμπειρίες από ένα προορισμό που σίγουρα πρέπει να επισκεφτείς.. όσο ακόμα προλαβαίνεις. Μιας και τελείωσαν μόλις οι καλοκαιρινές διακοπές για εμάς είπα να σας γράψω την εμπειρία μου για την Ελαφόνησο , την οποία επισκέφτηκα για 3 χρονιά φέτος. Το ότι πήγα 3 φορά ομολογεί ότι πραγματικά αντιπροσωπεύει τους όρους «διακοπές» και «ξεκούραση» όπως τους αντιλαμβάνομαι εγώ. Φανταστικές παραλίες με άμμο και γαλαζοπράσινα νερά, ηρεμία και χαλαρότητα:! Τη πρώτη χρονιά 1998 που επισκέφτηκα την ελαφόνησο ήταν μάλλον ένας άγνωστος προορισμός για τους περισσότερους, ελάχιστα καταλύματα λιγοστός κόσμος και ο δρόμος για τη καταπληκτική παραλία του ΣΙΜΟΥ χωματόδρομος 4,5 χιλιομέτρων… μας έκανε εντύπωση τότε γιατί το «ατού» του νησιού είναι αυτή η παραλία και όπως ήταν φυσικό περιμέναμε τουλάχιστόν ο δρόμος να ήταν ασφαλτικός. Η παραλία μαγευτική και αναξιοποίητη. Ειλικρινά δεν θυμάμαι αν υπήρχε το camping και σε τι κατάσταση μιας και δε το επισκέφτηκα τότε. Είχαμε βρει ένα σπιτάκι στο κέντρο και το ενοικιάσαμε. Είχαμε πάει στη αριστερή πλευρά της παραλίας όπου και υπήρχαν αραιά και που ελεύθεροι κατασκηνωτές (για αυτό αμφιβάλω αν υπήρχε το camping) και στη πλειοψηφικά τους γυμνιστές από μεμονωμένα άτομα μέχρι και οικογένειες γυμνιστών. Με αυτή την ανάμνηση της ελαφονήσου πήρα την απόφαση να πάω και πέρσι, για 2 ημέρες!!! Σκότωμα αν υπολογίσουμε την πεντάωρη διαδρομή !!!! Αλλά δεν υπήρχε περισσότερη άδεια…πήρα το γυναικάκι και πήγα!!!!! 2009 λοιπόν και τα πράγματα εμφανώς αλλαγμένα….. παντού δωμάτια και ξενοδοχεία αρκετά μαγαζιά στο κέντρο και ο κόσμος πολύς. Ο δρόμος για τη παραλία του Σίμου ασφαλτινός πια….. φτάνοντας ακριβώς στο ίδιο σημείο αριστερά της παραλία (όλο ευθεία στο δρόμο μετά το camping) με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα την ύπαρξη ξαπλώστρων της οποίες τοποθέτησαν από το camping και πραγματικά ψηλοξενέρωσα…. Παρόλα αυτά επειδή η παραλία είναι τεράστια δε χάθηκε και τίποτα… εκτός από τους γυμνιστές που τους είχε «ντύσει» η άσφαλτος και τους ελεύθερους campers τους είχαν «απαλλοτριώσει» οι ξαπλώστρες του πολιτισμού και της άνεσης!! Περάσαμε και μια βόλτα από το camping για καφέ και φαγητό και οι εντυπώσεις μας ήταν πολύ καλές. Καθαρές τουαλέτες και γενικά όσοι χώροι είδαμε, decent φαγητό και τιμές αφού φάγαμε 2 μερίδες φαγητό, 1 σαλάτα, 1 φέτα και 2 μπύρες με 25 €. Δωμάτιο δεν είχαμε κλείσει αλλά βρήκαμε εύκολα με 45 € τη βραδιά. Καθαρό και καλαίσθητο δωμάτιο με τηλεόραση, ψυγείο και κλιματισμό. Φύγαμε και πάλι από το νησί γρήγορα μεν μετά από 2 ημέρες αλλά με εξαιρετικές εντυπώσεις για ακόμα μια φορά. Φτάνοντας στο σήμερα, 2010 και μάλλον η τελευταία φορά που πήγα μιας και έχω τόσα πολλά μέρη στο μυαλό μου σας μελλοντικούς προορισμούς , καλά να ήμαστε. Πήγαμε για 6 ημέρες , 6 διανυκτέρευσεις για την ακρίβεια. Είπαμε αυτή τη φορά να κλείσουμε από πριν τη διαμονή μας γιατί 6 ημέρες θα ήταν δύσκολο να βρούμε και δε θέλαμε να μπούμε στη διαδικασία να ψαχνόμαστε 2 εδώ και 3 εκεί κλπ. Στα πολλά τηλέφωνα που έκανε η γυναίκα μου έβρισκε μια τιμή φιξ κατά μέσω όρο γύρω στα 65 € !!! δωμάτια και ξενοδοχεία !! Σημαντική αύξηση από πέρσι περίπου 45 %!!! Αλλά μη έχοντας και άλλη επιλογή το θέσαμε σαν πλαφον και προχωρήσαμε. Τελικά κλείσαμε στο corali μας το είχαν συστήσει κάποιοι γνωστοί, στην αρχή δεν είχε διαθεσιμότητα , μετά μας είπαν να ξαναπάρουμε τηλέφωνο… και τελικά βρήκαμε το δωμάτιο φυσικά διαπραγματευόμενοι τη θέα στη θάλασσα και το οποίο κλείσαμε τηλεφωνικά στην τιμή των 65 € !!! Βάζοντας και την ανάλογη προκαταβολή. Φτάσαμε λοιπόν στο corali το οποίο ήταν όντως όπως το περιμέναμε, περιποιημένο καθαρό και το δωματιάκι μας ροζ με θέα τη θάλασσα και το κυριότερο lcd τηλεόραση 20 ιντσών!!! Όπως διαφημίζουν και στο site τους. Υπέροχα όλα! Τη θέα στη θάλασσα την αναφέρω γιατί τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε το budget μας ήταν φοβερά περιορισμένο και θέλαμε να μπορούμε να πίνουμε το καφεδάκι μας το πρωί και το απόγευμα στο μπαλκονάκι γλυτώνοντας κάποια από τα έξοδα, πράγμα που και κάναμε και τελικά μας βοήθησε πολύ. Το corali λοιπόν παρά τα 65 € δεν προσέφερε πρωινό!!! Πράγμα που μας ξένισε λίγο αλλά οκ. Ξεκινάμε για το πρώτο μας μπανάκι και πάμε που αλλού ( στο Σίμο! Οργανωμένοι όσο δεν πάει με τέντα παραλίας καρεκλάκια ξαπλώστρες και ψυγειάκι τίγκα στη μπύρα φρούτα και πάγο!!! Φτάνοντας λοιπόν βλέπω με έκπληξη ότι έχει ξεφυτρώσει ένα Buddha’s bar στη δεξιά πλευρά του λόφου ευτυχώς λέω μακριά από την παραλία… αμ δε!! Στις περσινές ξαπλώστρες που με είχαν ψιλοξενερώσει ήρθαν να προστεθούν και αυτές του Buddha’s bar οι οποίες στη κυριολεξία ισοπέδωσαν τη παραλία!!!!! Αναρίθμητες….. Πραγματικά όποιος έχει πάει παλαιοτέρα έστω και στο πρόσφατο παρελθόν θα πάθει πολιτισμικό σοκ μόλις τις αντικρίσει!!! Δεύτερη μέρα πήγαμε στη παραλία της Παναγιάς όπου η κατάσταση είναι εμφανώς καλύτερη με λίγες ξαπλώστρες (σε σχέση με την έκταση της παραλίας πάντα) αλλά εκεί ο αέρας πραγματικά μας τρέλανε…. Πολύ ξύλο! Ήταν σαν να μας έκαναν αμοβολή. Βρήκαμε καταφύγιο σε κάτι πουρνάρια που φυτρώνουν στο σημείο , το απογευματάκι που χαλάρωσε κάπως ο αέρας ήταν φοβερά πάντως και εκεί. Όποιος πάει προς τα εκεί αξίζει να επισκεφθεί και το εκκλησάκι της Παναγιάς το οποίο είναι πολύ όμορφο και γραφικό. Να πάρετε κεράκια μαζί σας γιατί δεν το εφοδιάζουν, δυο φορές πήγαμε και δεν είχε κεράκια αν και οι επισκέπτες δεν πρέπει να είναι και πολλοί. Το Βράδυ στο κέντρο το νησί βούλιαξε από τον κόσμο… πραγματικά τρομερός κόσμος, κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν το καταλαβαίνεις και τόσο γιατί στις παραλίες βλέπεις ναι μεν κόσμο αλλά είναι τεράστιες δεν το υπολογίζεις, εκτός από το parking το οποίο θυμίζει κυψέλη…. Μιλάμε για Πολύ αυτοκίνητο αδέλφια……. Σε ένα νησάκι με δρόμους φτιαγμένους για το 1/10 αυτών. το βράδυ όμως που σχεδόν όλοι βγαίνουν για φαγητό, ποτο κλπ, καταλαβαίνεις τι παίζει, όμως σε όλα τα μαγαζιά (σε όσα πήγαμε τουλάχιστον και ήταν αρκετά) το service ήταν εξαιρετικό!!! Ευγένεια και ταχύτητα και πραγματικά τους αξίζει ένα μπράβο! Επίσης παντού από φαγάδικα μέχρι ψιλικατζίδικα ΟΛΟΙ έκοβαν ΑΜΕΣΩΣ απόδειξη ΧΩΡΙΣ να το ζητήσεις!!!! Εκτός από το μαγαζί «χύμα στο κύμα» το αναφέρω γιατί ήταν ο ΜΟΝΟΣ που δεν έκοψε απόδειξη και μου έκανε αρνητική εντύπωση, αν και από service και ποιότητα ήταν σε καλά επίπεδα. Ξεκίνησα να γράψω 2 πραγματάκια αλλά ξέφυγα ….. συνοψίζοντας Για να πας : Αθήνα – Σπάρτη περίπου 3 ώρες με χαλαρή οδήγηση καλός δρόμος (120 -140 χλμ / ώρα) Διόδια : 2 χ 2,90 + 1 χ 1,40 = 7,20 Σπάρτη – Πούντα (καραβάκι) λίγο πριν τη Νεάπολη 2 ώρες (πολλές στροφές μη σου τύχει φορτηγό μπροστά…60 -80 χλμ / ώρα ) Καραβάκι από Πούντα αυτοκίνητο και 2 ενήλικες 10,50 € Συνολικά 5 ώρες και περίπου 377 χιλιόμετρα για να φτάσετε στη Πούντα το καραβάκι κάνει 10-12 λεπτά να περάσει απέναντι όμως μπορεί να περιμένετε και 2 ώρες για να φύγετε από εκεί ανάλογα την ουρά των αυτοκινήτων καραβάκι έχει ανά 30 λεπτά και το οποίο παίρνει 30- 35 αυτοκίνητα περίπου. Διαμονή : Πολλές επιλογές, για 1-2 μέρες συμβουλεύω να πάτε χύμα και να βρείτε εκεί πιστεύω δε θα έχετε πρόβλημα. Για παραπάνω ημέρες καλό είναι να κλείσετε ΑΛΛΑ….. να ζητήσετε να σας αποσταλεί με fax η με email το συνολικό κόστος της διαμονής ή η τιμή ανά ημέρα, γιατί το λέω ; Γιατί η αλλοδαπή σύζυγος του Έλληνα ιδιοκτήτη του corallιου ενώ η προσυμφωνημένη τιμή ήταν 65 € όταν φεύγαμε μας ζήτησε 80 € / ανά ημέρα!!! και ξέρετε πως τη γλυτώσαμε ; καθαρά από τύχη!!! Και λέω γλυτώσαμε γιατί λες δε γαμι***εται…. Πάρτα και άντε στο καλό αφού δεν μπορείς να αποδείξεις τι είχε ειπωθεί τηλεφωνικά και παίζεις και εκτός έδρας… ‘Ελα που όμως ήμουν πανί με πανί… ταπί που λένε. Από την αρχή είχα φυλάξει τα χρήματα της διαμονής και της επιστροφής ξεχωριστά και τα υπόλοιπα τα σκίσαμε. Και αυτή ήθελε και 90 € παραπάνω….. ούτε ένα ούτε δυο. Σημειωτέων ότι το νησί ΔΕΝ ΈΧΕΙ ATM ούτε φυσικά και υποκατάστημα τραπέζης. Αλλά η Παναγία μας βοήθησε (για αυτό λέω πήγαιντε στο εκκλησάκι) όταν μαζέψαμε τα πράγματα μας να φύγουμε και κατεβήκαμε να πληρώσουμε η σύζυγος έλλειπε και ήταν μια άλλη κοπέλα η οποία καθαρίζει στη reception είπαμε ότι θέλουμε να πληρώσουμε και παρόλο που την έπαιρνε τηλέφωνο η κοπέλα στη reception εκείνη δε το σήκωνε. Εμείς όμως θέλαμε να φύγουμε και της είπαμε ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε, άλλωστε ήταν 12 παρά η ώρα. Μας λέει οκ.. και μας πετάει ένα άκυρο ποσό 840 € !!! της εξηγούμε ότι η συμφωνία που κάναμε ήταν για 65€ κλπ κλπ… τελικά πληρώνουμε για τα 65 € μας και παίρνουμε και την απόδειξη. Φτάνοντας στο καραβάκι βρήκαμε 9 αναπάντητες στο κινητό από το carali!!!! Παίρνουμε πίσω και ήταν η εγκυμονούσα σύζυγος του ιδιοκτήτη η οποία σε άσχημο ύφος μας έλεγε ότι η διαμονή μας έπρεπε να χρεωθεί 80 € και όχι 65 € ……βρε καλή μου βρε χρυσή μου αφού μιλήσαμε και μας είπες, όχι να λέει δεν μιλήσαμε ποτέ!! Με τον άντρα μου μιλήσατε!!!! Μα της λέει η γυναίκα μου μαζί μιλήσαμε 3 φορές κυρία μου και μάλιστα την 2η φορά μόλις είχες βγει από το νοσοκομείο και μου είπες οκ και την 3η φορά μου έδωσες τον αριθμό λογαριασμού !!!!!! όχι να λέει εκείνη και να φωνάζει!!! Μα πώς γνώριζα της λέει η γυναίκα μου ότι ήσουν στο νοσοκομείο την Τετάρτη τάδε του μήνα; Να μην καταλαβαίνει η να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει καλύτερα……καλή της ώρα μια και είναι ετοιμόγεννη η κοπέλα, αλλά είναι λαμόγιο….. και η συμπεριφορά της αυτή ήταν απαράδεκτη!!! Το μόνο που σκεπτόμουν ήταν σκέψου να την πετυχαίναμε εκεί την ώρα που πληρώναμε…….θα γινόμασταν ρόμπα!!! Anyway….. Διατροφή : Οι τιμές είναι όπως παντού, και φθηνά μπορείς να φας και ακριβά.. αν θέλεις ψάρι θα το πληρώσεις και λογικό, στα αρνητικά είναι ότι φέτος που περάσαμε πάλι από το camping για μεσημεριανό φαγητό οι τιμές ήταν σαν να τρως σε παραθαλάσσιο μαγαζί με τη μόνη διαφορά ότι το camping ΔΕΝ είναι παραθαλάσσιο και ότι είναι serf service… !!! δεν βλέπω λοιπόν το λόγω να πληρώσω 12 € μια μερίδα φαγητό serf service και μάλιστα μακριά από τη θάλλασα.. Η ποιότητα του φαγητού καλή αλλά όχι η τιμή…. Στα + ότι το νεράκι το είχαν σχεδόν παντού 0,80 € το λίτρο. Τέλος τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους δεν έχουν πάει (όσοι έχετε πάει καλύτερα να μείνετε με την παλιά ρομαντική εικόνα). Μπράβο ξανά στους ντόπιους που είναι ευγενέστατοι και εξυπηρετικοί! Μπράβο στη κοινότητα που παρά τη φοβερή προσέλευση του κόσμου, παραλίες και δρόμοι είναι πεντακάθαροι!!!! Ps) Βάλτε ένα atm ρε παιδιά αξίζει…. Ps1) Ανοίξτε και κανένα hondo μπας και μείνει και καμιά Ελληνίδα εκεί γιατί με τις Βουλγάρες που παντρεύονται οι ντόπιοι μη έχοντας και άλλη επιλογή τα δωμάτια ακριβαίνουν σε έξι νύχτες…
ntontos23 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 φιλε μου εχεις δικιο σε ολα τα παραπανο που ειπες!!!απο ελαφονησο ειμαι και ζω εδω χειμονα καλοκαιρι!!!απλα να ξερεις το νησι το καταστρεφουν ατομα τα οποια δεν ειναι απο εδω,ειναι απο αθηνα τριπολη καλαματα κτλ.οι οποιοι μυριστικαν το χρημα και θελουν να ποιασουν την καλη καταστρεφοντας τα παντα εδω περα.
παπι Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 φιλε μου εχεις δικιο σε ολα τα παραπανο που ειπες!!!απο ελαφονησο ειμαι και ζω εδω χειμονα καλοκαιρι!!!απλα να ξερεις το νησι το καταστρεφουν ατομα τα οποια δεν ειναι απο εδω,ειναι απο αθηνα τριπολη καλαματα κτλ.οι οποιοι μυριστικαν το χρημα και θελουν να ποιασουν την καλη καταστρεφοντας τα παντα εδω περα. Καλα η μεγαλυτερη μαλακια εγινε με το camping... Να ρωτησω, την χωματερη τη μεταφεραν; BTW: Να πατε! Δεν θα χασετε! Και αν δεν εχετε λεφτα, παρτε μια σκηνη και αραχτε στο σιμο. 100% θα περασετε καλα.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 φιλε μου εχεις δικιο σε ολα τα παραπανο που ειπες!!!απο ελαφονησο ειμαι και ζω εδω χειμονα καλοκαιρι!!!απλα να ξερεις το νησι το καταστρεφουν ατομα τα οποια δεν ειναι απο εδω,ειναι απο αθηνα τριπολη καλαματα κτλ.οι οποιοι μυριστικαν το χρημα και θελουν να ποιασουν την καλη καταστρεφοντας τα παντα εδω περα. στο τέλος θα μας φταίνει οι αλλοδαποί ακόμα και για τα σχολεία που ΔΕΝ έχουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.