Προς το περιεχόμενο

PS3 και USB δισκος

freak27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις αν και ποιοι USB δισκοι ειναι συμβατοι με το PS3? Και αν συνδεσω την USB απαιτειται καποια αλλη ενεργεια, ή τον διαβαζει κατευθείαν τον δίσκο και μπορώ να αποθηκεύσω τα παντα?

Δημοσ.

Mπορείς να αποθηκέυσεις τα πάντα αλλά αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχεις σε φάκελο με όνομα...

Tα video σε φάκελο που να λέγετε video οι φωτογραφίες σε φάκελο foto και τα τραγούδια σε mp3.

Δημοσ.

όχι τα βλέπει από παντού χωρίς να είναι σε ειδικούς φάκελλους.Ο δίσκος πρέπει να είναι διαμορφωμένος σε FAt16 ή FAT32 για να τον δει.

Δημοσ.
Πως τον διαμορφωνω σε FAT32? Αυτο με τα ονοματα το εχω ακουσει και εγω....

Σχεδόν όλοι οι δίσκοι έρχονται διαμορφωμένοι σε FAT32. Αν τον έχεις ήδη και τον έχεις κάνει NTFS θα χρειαστείς κάποιο ειδικό πρόγραμμα το οποίο δεν ξέρω, sorry. Τα XP πάντως δεν το κάνουν, ίσως το partition magic.

Η δημιουργία φακέλλων με συγκεκριμένα ονόματα προτείνεται για να σου εμφανίζει το PS3 τα σχετικά αρχεία κατευθείαν στο μενού. Αν δεν φτιάξεις τέτοια folders μπορείς να δεις τα περιεχόμενα του δίσκου πατώντας triangle και επιλέγοντας display all.

Δημοσ.

τα install των games και ta saves θα μπορω να τα βαζω στον δισκο? Βασικα τα install με νοιαζουν γιατι αν βγουν 10 games με 5gb install οπως του Metal gear 4 θα γεμισει. Και κατι αλλο, χανω την εγγυηση του PS3 αν αλλαξω δισκο?

Δημοσ.
τα install των games και ta saves θα μπορω να τα βαζω στον δισκο? Βασικα τα install με νοιαζουν γιατι αν βγουν 10 games με 5gb install οπως του Metal gear 4 θα γεμισει.

Όχι, installs, demos, παιχνίδια από το store και saves πάνε στον εσωτερικό μόνο. Καλύτερα να αλλάξεις εκείνον, είναι πανεύκολο.

Και κατι αλλο, χανω την εγγυηση του PS3 αν αλλαξω δισκο?

Όχι. Ακόμα και στο manual δίνουν οδηγίες πως να το κάνεις αν θέλεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...