freak27 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Ξερει κανεις αν και ποιοι USB δισκοι ειναι συμβατοι με το PS3? Και αν συνδεσω την USB απαιτειται καποια αλλη ενεργεια, ή τον διαβαζει κατευθείαν τον δίσκο και μπορώ να αποθηκεύσω τα παντα?
Udontneed2know Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Αν δεν κανω λαθος τον διαβαζει κανονικα, αρκει να ειναι fat32.
dreaming123 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Mπορείς να αποθηκέυσεις τα πάντα αλλά αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχεις σε φάκελο με όνομα... Tα video σε φάκελο που να λέγετε video οι φωτογραφίες σε φάκελο foto και τα τραγούδια σε mp3.
gherudos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 όχι τα βλέπει από παντού χωρίς να είναι σε ειδικούς φάκελλους.Ο δίσκος πρέπει να είναι διαμορφωμένος σε FAt16 ή FAT32 για να τον δει.
freak27 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Πως τον διαμορφωνω σε FAT32? Αυτο με τα ονοματα το εχω ακουσει και εγω....
popdex Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Πως τον διαμορφωνω σε FAT32? Αυτο με τα ονοματα το εχω ακουσει και εγω.... Σχεδόν όλοι οι δίσκοι έρχονται διαμορφωμένοι σε FAT32. Αν τον έχεις ήδη και τον έχεις κάνει NTFS θα χρειαστείς κάποιο ειδικό πρόγραμμα το οποίο δεν ξέρω, sorry. Τα XP πάντως δεν το κάνουν, ίσως το partition magic. Η δημιουργία φακέλλων με συγκεκριμένα ονόματα προτείνεται για να σου εμφανίζει το PS3 τα σχετικά αρχεία κατευθείαν στο μενού. Αν δεν φτιάξεις τέτοια folders μπορείς να δεις τα περιεχόμενα του δίσκου πατώντας triangle και επιλέγοντας display all.
freak27 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 τα install των games και ta saves θα μπορω να τα βαζω στον δισκο? Βασικα τα install με νοιαζουν γιατι αν βγουν 10 games με 5gb install οπως του Metal gear 4 θα γεμισει. Και κατι αλλο, χανω την εγγυηση του PS3 αν αλλαξω δισκο?
popdex Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 τα install των games και ta saves θα μπορω να τα βαζω στον δισκο? Βασικα τα install με νοιαζουν γιατι αν βγουν 10 games με 5gb install οπως του Metal gear 4 θα γεμισει. Όχι, installs, demos, παιχνίδια από το store και saves πάνε στον εσωτερικό μόνο. Καλύτερα να αλλάξεις εκείνον, είναι πανεύκολο. Και κατι αλλο, χανω την εγγυηση του PS3 αν αλλαξω δισκο? Όχι. Ακόμα και στο manual δίνουν οδηγίες πως να το κάνεις αν θέλεις.
G_Zisis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Αν ο δίσκος είναι σε NTFS δε θα τον αναγνωρίσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.