myst77 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Καλημέρα... Τελευταία σκέφτομαι να αλλάξω το laptop μου (15,4") με αυτό το 13,3 για να έχω δηλαδή ένα φορητό-φορητό : http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=OnSaleInStores&cp_id=144899 Έχω πολύ δυνατο desktop pc και ότι βαριά πράγματα θέλω τα κάνω εκει (games κτλ) Το μόνο που με ενδιαφέρει εκτός τα βασικά είναι αν θα παίζει το laptop το World Of Warcraft σχετικά ικανοποιητικά για τις περιπτώσεις όπου θα πάω καμιά φορά σε κανέναν φίλο να αράξουμε Θα μπορούσε να απαντήσει καποιος που το δοκίμασε σε αντιστοιχη κάρτα;
xania4ever Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δε σε νοιάζει η κάρτα φίλε μου .Το wow είναι cpu intensed game.Δηλαδή το 80% παίζει ρόλο ο επεξεργαστής.Ο επεξεργαστής είναι σχετικά καλός.Δεν θα έχεις πρόβλημα.Μόνο σε τίποτα av ή σε κάνα raid μπορεί να έχεις μικρότερο framerate. Σε ποιόν server παίζεις btw?
myst77 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 ευχαριστώ για την απάντηση αν έχει και άλλος άποψη από δοκιμές ας πει ...παίζω στον Genjuros και είμαι ο θρυλικός Doxasmenos :-P
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μόνο σε intense καταστάσεις θα τα δείς λίγο σκούρα... αλλα σε βλέπω γύρω στα 15-20 fps στάνταρ... η κάρτα δε μας βοηθάει και πολύ αλλα θα ρίξουμε το βάρος στη RAM και στη CPU.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.