Exoskeletor Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 με τρελενουν αυτα τα 10 πρωτα δευτερολεπτα αλλα δεν εχω βρει καποιο κομματι και γενικως καποιο ειδος μουσικης που να με καλυπτει, εχετε να προτεινεται κατι?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 με τρελενουν αυτα τα 10 πρωτα δευτερολεπτα αλλα δεν εχω βρει καποιο κομματι και γενικως καποιο ειδος μουσικης που να με καλυπτει, εχετε να προτεινεται κατι? Εννοεις την εισαγωγη πριν ξεκινησουν τα λογια? Αν ναι τοτε ψαξου σε trip hop, ambient.
Exoskeletor Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 ambient εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου γιατι αυτα που ξερω εγω ειναι πολυ χαλαρα. trip hop δε ξερω τι ειναι, θα το ψαξω
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 κομματι με παρομοιο bit: και αυτο επισης: Τωρα επειδη ειναι διαφορετικο στυλ δεν ξερω κατα ποσο μπορει να σου αρεσουν αυτα.
Exoskeletor Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 οχι ακριβως αυτο που ψαχνω, θελω κατι ποιο ψυχοπλακοτικο αλλα ειναι πολυ ομορφα κομματακια, give me more
Tren Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Aκουσα μονο τα δευτερολεπτα της εισαγωγης. To πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο ηταν αυτο: και η συνεχεια του
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Aκουσα μονο τα δευτερολεπτα της εισαγωγης. To πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο ηταν αυτο: και η συνεχεια του αυτο ακριβως θα του ελεγα να ψαξει τους Archive
Exoskeletor Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 αχα, now we are getting into something good και ακουγα το archive again αλλα δεν μου ειχε ερθει να ψαξω για αλλα
livewire Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Στο video του exoskeletor ακούμε smashing pumpkins. χμ. Επειδή είπε τη λέξη ψυχοπλακωτικό, νομίζω πως ψάχνει κάτι στο στυλ των τελευταίων άλμπουμ των Ulver: και άλλα θαυμαστά!
Tren Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 To δευτερο ηταν αυτο :http://www.youtube.com/watch?v=BrZTNhW44-o Χαιρομαι που το πρωτο μου post στο site επιασε τοπο. Καλη συνεχεια
Exoskeletor Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 για να σας βοηθησω μερικα απτα αγαπημενα μου κομματια Orbital - Halcyon and on and on http://youtube.com/watch?v=dYk6QXknpgg A-ha - i wish i cared hans zimmer - injection Nine inch Nails - Just like you imagined Mirwais - Disco Science http://www.youtube.com/watch?v=RTKG4WijFIA&feature=related
Cristina Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 με τρελενουν αυτα τα 10 πρωτα δευτερολεπτα αλλα δεν εχω βρει καποιο κομματι και γενικως καποιο ειδος μουσικης που να με καλυπτει, εχετε να προτεινεται κατι? Ακούγοντας την εισαγωγή, ο 1ος που μου ήρθε στο μυαλό είναι ο Craig Armstrong. Μερικά κομμάτια του: « »«Starless II» « »«Ruthless Gravity» «Ball» Επίσης, ίσως να σου αρέσει το « » των Massive Attack.
thanocaster Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Γενικά πιάσε την trip hop και ξέσκισέ την... Morcheeba, Massive Attack, Portishead, Thievery Corporation, Tricky, Air, Hooverphonic, UNKLE, Lamb, Terranova ή ακόμα πιο εύκολα, βάλε στο Last.fm τα λήμματα trip hop, ambient, acid και άρχισε να ανακαλύπτεις.
personGR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Όντως η trip-hop έχει αρκετά καλά κομμάτια. Ψάξε λίγο το Psyence Fiction των UNKLE, από τα αγαπημένα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.