runner1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα σε όλους!!! Θα ήθελα να ρωτήσω εδώ μήπως έχετε καμιά ιδέα για το πρόβλημά μου! Γυρνώντας από την παραλία με το αμάξι σήμερα είμασταν στον Βύρωνα και είχα μπροστά μου ένα αμάξι HONDA HRV.Δυστυχώς ο μπροστινός του σταμάτησε απότομα (δεν κατάλαβα γιατί),εκείνος πρόλαβε να σταματήσει και εγώ ενώ πάτησα φρένο γλύστρισε το αμάξι (και δεν πήγαινα γρήγορα αλλά ήταν κατηφορικός ο δρόμος και γενικά εκεί γλυστράει) και τον ακούμπησα ελάχιστα στον προφυλακτήρα.Εκείνου δεν βγήκε το χρώμα αλλά αν πας από πολύ κοντά βλέπεις κάτι λίγο.Εγώ αντιθέτως δεν είχα ούτε μια γρατζουνιά.Το πολύ 5εκ. περίπου να είναι εκείνο το σημείο.Του έδωσα το κινητό μου και το όνομά μου (λογικότατο βέβαια αφού εγώ τον χτύπησα) και μου είπε ότι θα το κοιτάξει μόνος του και μόνο αν χρειαστεί θα με πάρει να μου πει.Και φύγαμε!Ευγενικότατος και πολύ ομιλητικός. Θα ήθελα να ρωτήσω αν θελήσει να το φτιάξει πόσο θα πάει?Δεν φαντάζομαι να χρειαστεί ολόκληρο βάψιμο ο προφυλακτήρας για κάτι τόσο μικρό που φαίνεται λίγο μόνο από κοντά.Στην χειρότερη θα το πληρώσω απλώς θέλω να ξέρω περίπου πόσο πάει!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα σε όλους!!! Θα ήθελα να ρωτήσω εδώ μήπως έχετε καμιά ιδέα για το πρόβλημά μου! Γυρνώντας από την παραλία με το αμάξι σήμερα είμασταν στον Βύρωνα και είχα μπροστά μου ένα αμάξι HONDA HRV.Δυστυχώς ο μπροστινός του σταμάτησε απότομα (δεν κατάλαβα γιατί),εκείνος πρόλαβε να σταματήσει και εγώ ενώ πάτησα φρένο γλύστρισε το αμάξι (και δεν πήγαινα γρήγορα αλλά ήταν κατηφορικός ο δρόμος και γενικά εκεί γλυστράει) και τον ακούμπησα ελάχιστα στον προφυλακτήρα.Εκείνου δεν βγήκε το χρώμα αλλά αν πας από πολύ κοντά βλέπεις κάτι λίγο.Εγώ αντιθέτως δεν είχα ούτε μια γρατζουνιά.Το πολύ 5εκ. περίπου να είναι εκείνο το σημείο.Του έδωσα το κινητό μου και το όνομά μου (λογικότατο βέβαια αφού εγώ τον χτύπησα) και μου είπε ότι θα το κοιτάξει μόνος του και μόνο αν χρειαστεί θα με πάρει να μου πει.Και φύγαμε!Ευγενικότατος και πολύ ομιλητικός. Θα ήθελα να ρωτήσω αν θελήσει να το φτιάξει πόσο θα πάει?Δεν φαντάζομαι να χρειαστεί ολόκληρο βάψιμο ο προφυλακτήρας για κάτι τόσο μικρό που φαίνεται λίγο μόνο από κοντά.Στην χειρότερη θα το πληρώσω απλώς θέλω να ξέρω περίπου πόσο πάει! Αν αποφασισει να τον φτιαξει για βαψιμο θα παει, δεν νομιζω να κανει χαμοδουλειες απτη στιγμη που δεν τα πληρωνει απτην τσεπη του. Σε τζιπακι δε ξερω ποσο παει το βαψιμο προφυλακτηρα αλλα σε συμβατικα ΙΧ τυπου Ford, Seat κλπ ενα βαψιμο προφυλακτηρα παει γυρω στα 150 ευρω. Σε τζιπακι υποθετω παραπανω γιατι ειναι μεγαλυτερος και πιο ογκωδης.
runner1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Αν αποφασίσει ολόκληρο βάψιμο....την έκατσα! Το θέμα είναι ότι είναι πάρα πολύ μικρό και δεν φαίνεται!Για αυτό πίστευα ότι με τοπικό δεν θα φαίνεται απολύτως τίποτα γιατί δεν έει φύγει το χρώμα!Απλώς από κοντά παρατηρείς κάτι....δεν μπορώ να το εξηγήσω! Το τοπικό πόσο πάει;;;Αν μου ζητήσει για ολόκληρο....με κόβω να πηγαίνω για δηλώσεις κ.α.!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Οταν λες τοπικο βαψιμο εννοεις να παρετε μια αλοιφη απτην αντιπροσωπεια στο χρωμα του αυτοκινητου και να την βαλετε σε εκεινο το σημειο. Απλα να εχεις υποψην οτι φαινεται , δηλαδη δεν θα ειναι ατοφιος ο προφυλακτηρας του μετα. Ε αυτη η αλοιφη γυρω στα 15-20 ευρω θα εχει. Αλλου ειδους βαψιμο δεν υπαρχει, οποτε αν αποφασισει να κανει καποια επειδιορθωση μαλλον για βαψιμο απτην αρχη θα το παει. Τουλαχιστον εγω δε θα εβαζα αλοιφη γιατι φαινεται χειροτερο μετα. Απλα να ευχεσαι οτι θα βαρεθει την ιδεα του φαναρτζη και δε θα δωσει σημασια αν ειναι τοσο μικρο και αμελητεο το σημαδι.
nikos_e34 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 επρεπε εκεινη τη στιγμη να του εδινες ενα 50αρι ευρω και να τελειωνε η υποθεση αυτος παιζει να κανει διο πραγματα 1) να το γραψει στα @@ του και ουτε καν να σε παρει τηλ μπορει να το ξεχασε κιολας 2) να κανει ενα βαψιμο ολο το αμαξι και εσυ να μην μπορεις να πεις τπτ διοτι αν δεν πληρωσεις σου κανει μυνηση οτι εφυγες απο το τοπο του συμβαντος που σημαινει οτι μπορει να ησουν πιωμενος/μαστουρωμενος κλπ...αλλη φορα αστυνομια και ασφαλειες..γιαυτο τις πληρωνουμε μεγαλ¨ε
runner1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Όταν λέω τοπικό εννοώ αυτό που κάνουν συγκεκριμένα μαγαζιά που ασχολούνται κυρίως με αυτό και η δουλειά που κάνουν είναι πολύ καλή! Για το ολόκληρο βάψιμο....το αμάξι μια χαρά ήταν!Δεν πιστεύω ότι θα πάει να το βάψει όλο γιατί είναι ήδη μια χαρά!!!!Ούτε θα το τραβήξει τόσο γιατί ήταν μεγάλος άνθρωπος και φάνηκε σοβαρός και ευγενικός!Απλώς θέλω να ξέρω όλες τις εκδοχές!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Όταν λέω τοπικό εννοώ αυτό που κάνουν συγκεκριμένα μαγαζιά που ασχολούνται κυρίως με αυτό και η δουλειά που κάνουν είναι πολύ καλή! Για το ολόκληρο βάψιμο....το αμάξι μια χαρά ήταν!Δεν πιστεύω ότι θα πάει να το βάψει όλο γιατί είναι ήδη μια χαρά!!!!Ούτε θα το τραβήξει τόσο γιατί ήταν μεγάλος άνθρωπος και φάνηκε σοβαρός και ευγενικός!Απλώς θέλω να ξέρω όλες τις εκδοχές! Βασικα απτη στιγμη που δεν καλεσατε αστυνομια κλπ σημαινει οτι δεν τον πολυνοιαζει το ζητημα, γιατι τωρα μπορεις να δηλωσεις αγνοια για το περιστατικο αν σου ζητησει χρηματα. Και θα πρεπει να τρεχει για μηνυσεις κλπ, δλδ δωρον αδωρον. Οποτε μην ανησυχεις, λογικα ειδε οτι δεν εχει ζημια και δεν προκειται να ασχοληθει παραπερα. Αν τον ενδιεφερε θα σου επαιρνε στοιχεια επιτοπου θα σε εβαζε να κανετε μια φιλικη δηλωση και παιζει να φωναζε και αστυνομια. Εκτος αν ειναι ασχετος και δεν γνωριζει τη διαδικασια. Αλλα ακομα και ετσι να ειναι αν τον ενδιεφερε αυτο θα σε ζοριζε λιγο εκεινη τη στιγμη σε στυλ "φερε στοιχεια και θα σου τηλ αυριο να σου πω τι θα κανουμε" και γενικα θα σε αγχωνε λιγο. Παντως κομματακι δυσκολο το βλεπω να σε ψαχνει στα τηλεφωνα να σου ζηταει λεφτα, να το τρεχει σε φαναρτζιδικα και να μενει 3-4 μερες χωρις αμαξι για να διορθωσει μια ανεπαισθτη γρατζουνια. Ειδικα αν ειναι μεγαλος σε ηλικια... Ποτε δεν ξερεις βεβαια και σιγουρα δε μπορει κανεις να ειναι μαντης απλα κρινεις απτη συμπεριφορα του. Αν τυχαινες σε εμενα πχ που με το αμαξι μου ειμαι ψιρας, stadar θα σε ετρεχα
runner1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μακάρι φίλε μου.Ο άνθρωπος ήταν πάνω από 50,ευγενικότατος,ούτε φώναξε ούτε τίποτα.Τώρα τι να πω....θα δείξει.Αν τελικά με πάρει ή όχι τηλέφωνο θα φανεί τις επόμενες μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.