Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στείλε μου ενα pm για να σου δωσω μια λιστα με websites που εχουν κορυφαια themes αλλα δεν χρειαζονται πληρωμη ;)

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

στείλε μου ενα pm για να σου δωσω μια λιστα με websites που εχουν κορυφαια themes αλλα δεν χρειαζονται πληρωμη ;)

Φιλε θα μπορουσες να μου στειλεις εμενα την ιστοσελιδα αυτη με τα φοβερα δωρεαν templates?

Ευχαριστω πολυ !!!

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
http://www.artisteer.com/

ειναι το καλυτερο που θα βρεις αλλα για μενα αν δεν κατσεις να το κοψεις μόνος σου δεν προκειτε να παρεις ποτε αρτιο αισθητικο αποτελεσμα .....

Καλά το artisteer πολύ ωραίο δε μπορώ να πω. Ωραίο όσο σχεδιάζεις μέσα στο artisteer, μετά τα κάνει όλα κώλο...

Έκανα ένα για ένα blogspot φαινόταν πολύ ωραίο, μόλις το ανέβασα άστα να πάνε...

Σε wordpress όταν ανέβασα χειρότερα...

Σε joomla απλά δε το αναγνώρισε...

Οπότε εγώ κρατώ το artisteer για κανένα απλό απλό σαιτ που δεν θέλει php, και τέτοια όπως ένα που είδα που κάνει μπαμ ότι έπεσε artisteer: http://melomakarona.gr/ (άσχετο) το οποίο πρέπει να ανέβηκε με wordpress ...

Για το joomla έχει τόσα μα τόσα free templates που πραγματικά χάνεσαι...

Για wordpress πάλι έχει αρκετό πράγμα...

Πάντως αν το artisteer διορθώσει μερικά προβλήματα πραγματικά το σχεδιαστικό κομμάτι είναι εκπληκτικό...

Αν και νομίζω ότι στην έκδοση 4 δεν θα υποστηρίζει καν joomla...

Να και αυτό που έκανα με το artisteer για κάποιον γνωστό:

http://lightlife-fotopaperart.blogspot.gr/

Όπου βόλεψε πολύ γιατί το άτομο αυτό ήθελε ακριβώς αυτό σχεδιαστικά το απλό πορτοκαλί με το αχνό πορτοκαλί μέσα και από το να πειράζω τα έτοιμα του blogger το έκανα στο artisteer...

Δημοσ.

Ετοιματζίδικα εργαλεία σαν το artisteer ή έτοιμα themes σε Joomla και παραμετροποιηση τους, καλα είναι για ερασιτέχνες. Για σοβαρές δουλειές είναι απαράδεκτα.

Δημοσ.
Ετοιματζίδικα εργαλεία σαν το artisteer ή έτοιμα themes σε Joomla και παραμετροποιηση τους, καλα είναι για ερασιτέχνες. Για σοβαρές δουλειές είναι απαράδεκτα.

σωστός!

Δημοσ.
σωστός!

Καλά συμφωνώ και εγώ. Αλλά αν βαριέσαι την ζωή σου και δεν έχεις και τις γνώσεις τότε βολεύεσαι και κάνεις στοιχειώδεις παραμετροποιήσεις...

Δημοσ.
Καλά συμφωνώ και εγώ. Αλλά αν βαριέσαι την ζωή σου και δεν έχεις και τις γνώσεις τότε βολεύεσαι και κάνεις στοιχειώδεις παραμετροποιήσεις...

αν ξέρεις html/css δεν είναι δύσκολο να μάθεις να φτιάχνεις template

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ πάλι, ξέρω ότι πολύ καλό είναι το Adobe DreamWeaver, φυσικά δεν είναι δωρεάν πρόγραμμα. Επαγγελματική δουλειά, δυστυχώς, όμως, δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, άρα δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Αλλά, θα το δοκιμάσω σύντομα ;)

Δημοσ.

Artisteer μπορείς και όλας να το βρεις απο τον θείο και τελείωσε η δουλειά έχει ένα σωρό επιλογές 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...