Sleepless_007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Τευλευταία, ειδικά στις καφετέριες, ακούγεται ένα πολύ ωραίο τραγούδι ρομαντικό με μια γυναικεία φωνή που λέει κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του τραγουδιού "nananannaaoohohonana hold me tight...".Μου αρέσει πάρα πολύ και το ψάχνω κάμποσες μέρες και δεν μπορώ να το βρω.ΘΥμίζω είναι χαρακτηριστικό του τραγουδιού μια γυναικεία ρομαντική φωνή που καθώς λέει nanananannanana ψηλώνει η φωνή της.Κάποιος από εσάς που το ξέρει ή έχει μια ιδέα ας μην βαρεθεί να την γράψει...
Fidelio Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Υστερα απο αυτή την περιγραφή..."nananannaaoohohonana ..." αν όντως το παραπάνω τραγούδι στο youtube ,είναι αυτό που ψάχνει ο 007 ,προτείνω να φτιάξουμε μια αίρεση με αρχηγό τον πεφωτισμένο azio. ps ..και επίσης αν όντως μπλα μπλα μπλα , τότε ρε σύ azio βρες μου λίγο αυτό αν μπορείς : Νανανναααα- ω ! ωω! -νανανανανα- love me until i die ή κάπως έτσι ...
Sleepless_007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Ευχαριστώ Azio. Όσο για εσένα Fidelio, η περιγραφή που έδωσα ήταν η καλύτερη δυνατή, με αδικείς.
red7genius Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Επισης υπαρχει θρεντ για την αναζητηση τραγουδιων...
azio Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 χαχαχαχα fidelio μηπως λες αυτο? http://www.youtube.com/watch?v=kc4srdvKn6w ποιος μπορει να μου βρει ενα καινουριο σχετικα ιταλικο τραγουδι που λεει: miiiiko komestaaaaii, kominotratsiteeee..solo questa suta luuunaaa... (δεν ξερω ιταλικα)
Freakster Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 βρείτε και το να νανα να να να να, μιας και ψάχνετε. Δεν κάνω πλάκα όμως, τραγούδι είναι, μισό να σας βγάλω απο τον κόπο
TeZaS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Mια ερώτηση, υπάρχει thread οπού ποστάσρουμε αγαπημένα video-clip?
mariav Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Παιδια εγω ψαχνω ενα άλλο.... Ενα πολυ γνωστο τραγουδι, που το τραγουδησε ενα ξενο συγκροτημα και στα βραβεια MAD. ..are you ready to play the game...ready to lose..blah...blah..blah.... Αν μπορουσατε να βοηθήσετε...ευχαριστω
Freakster Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μαρία, το σωστό είναι να ρωτήσεις εδώ γιατί πιθανότατα θα κλειδωθεί αυτό το θέμα.. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=160584&page=876 anyways, αυτό λες; tainted love kwan - google search
mariav Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Σε ευχαριστώ πολυ! Αυτο ακριβως εννοουσα! Δεν τοηξερα οτι υπηρχε τοπικ για αναζητηση... Ευχαριστω again
fagib2002 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 To just hold me ειναι τραγουδαρα. Αλλα μετα απο λιγη ωρα σε πιανει καταθλιψη. Μου το χε στειλει μια φιλη πριν 2 εβδομαδες . Παιζει να το ακουσα 30-40 φορες στα καπακια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.