Προς το περιεχόμενο

βιταμινες???

xarhs133

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα το βρεις δεν υπαρχει περιπτωση...αφου και γω απο φαρμακειο το παιρνω...και σε αλλα που ειχα ρωτησει μου ειπαν οτι φερνουν....

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν δεν προλαβαίνεται να πάτε σε κάποιο γυναστήριο και όσοι λέτε ότι δεν ξέρετε τι παίζει σε αυτά ίσως πρέπει να σκεφτείται και τη λύση ενός διαιτολόγου.

Οι πρωτείνες πρέπει και είναι βασικό τμήμα της διατροφής μας αλλά δεν μπορούμε να τρώμε και όσο θέλουμε. Υπάρχει συγκεκριμένη συνιστώμενη ποσότητα και διαφέρει για κάθε τύπο ανθρώπου(αθλητή, άρρωστο, κτλ).

Πιστεύω ότι με μια διατροφή που περιλαμβάνει κόκκινο κρέας, γαλακτοκομικά, αυγά, κτλ πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με αυτά τα σκευάσματα.

Αυτό που λέω είναι ότι ακόμα και αν θέλετε να γυμναστείτε σπίτι, πάρετε κάποιο πρόγραμμα από ειδικό, διατροφής και άσκησης.

Σημειώνω ότι είμαι άσχετος από συμπληρώματα αυτού του είδους αλλά έγραψα εδώ αυτά που έχω ακούσει από φίλο φαρμακοποιό.

Δημοσ.

Φίλε μου Χάρη ας αναλύσουμε την πολυπόθητη απάντηση.

1)Καταρχήν ξέχνα την γυμναστική στο σπίτι (δεν με ενδιαφέρει και το λέω μια και έξω τι θα πει κάποιο άλλο μέλος,είμαι αθλητής(με διακρίσεις) και μπορώ να αποδείξω ότι οποιοςδήποτε δεν μπορεί να γυμναστεί σε εσωτερικό χώρο αν δεν είναι κατάλληλα οργανωμένος-εξοπλισμένος).

2)Ας μην γελάμε τον εαυτό μας! 4 με 5 ώρες την εβδομάδα είναι αρκετές και σίγουρα μπορείς να τις βρεις για κάτι που σε τελική φάση θα ωφελήσει κάθε τομέα της ζωής σου.

3)Ξέχνα την σκόνη πρωτεϊνης και κάθε είδους συμπλήρωμα τουλάχιστον σε αρχικό στάδιο.Μιλώντας από προσωπική εμπειρία το γαλακτικό οξύ μετά από πολλές επαναλήψεις με βάρη είναι αρκετό για να σου δώσει τον επιθυμητό όγκο και πρήξιμο που θες.Χωρίς να γίνεσαι μανιακός τήρησε μια υγειινή διατροφή και μια φορά κάθε 2 εβδομάδες (1 μόνο!:devil:) ξέφευγε... Τέλος να ξέρεις ότι υπάρχει και τίμημα.. (παρενέργειες) πίσω από κάθε συμπλήρωμα, το μόνο παρόλα αυτά που θα σου πρότεινα είναι καθαρή πρωτεϊνη (σκέτη χωρίς τίποτα άλλο) όταν εξοικοιωθείς με την άρση βαρών που στην τελική την πρωτεϊνη την παίρνουν αυτοί που δεν έχουν χρόνο για να μαγειρέψουν αλλά δεν εγκαταλείπουν το φαγητό και ΠΟΤΕ υπερβολικές δόσεις.Δεν υπάρχει ανάγκη για ακριβές μάρκες (η σκέτη, καθαρή πρωτεΪνη βγαίνει σε τεράστιους κουβάδες και είναι σχετικά φθηνή).

Δημοσ.

μ προτεινεις σκευασμα καθαρης πρωτεινης μιας και ξερεις πολλα γιατι εγω ειμαι ασχετος :D..και κατι αλλο..το γαλακτικο οξυ τι ειναι?

Δημοσ.

1)Το γαλακτικό οξύ είναι το υγρό που ρέει στο σώμα σου και σου φέρνει αυτή την ωραία αίσθηση της εξάντλησης-πόνου :devil:. Πιο απλά,κρεμάσου από ένα μονόζυγο και κάνε όσες περισσότερες επαναλήψεις μπορείς.Μετά ξεκουράσου για 15 δευτερόλεπτα και ξανακάνε όσες μπορείς, μόλις τελειώσεις αυτή η αίσθηση που θα έχεις σε όλο σου το σώμα προκαλείται από το γαλακτικό οξύ.

2)Σου είπα ΔΕΝ προτείνω να πάρεις για αρχή κανένα σκεύασμα, απλώς προγραμμάτισε τον χρόνο σου για να τρέχεις και να σηκώνεις βάρη.Μετά από ένα χρόνο - 6 μήνες το ελάχιστο πάρε σκεύασμα καθαρής πρωτεϊνης (όπως σου είπα δεν υπάρχει ανάγκη για ακριβές μάρκες,δεν έχει ουσιαστική σημασία η μάρκα αλλά αυτό που περιέχει).Αν πεις στον υπεύθυνο ενός σχετικού καταστήματος ότι θέλεις σκεύασμα απλής,καθαρής πρωτεϊνης χωρίς τίποτα άλλο θα σου δείξει μάρκες.

Δημοσ.

ok ευχαριστω πολυ!Για το μονο π υπαρχει προβλημα ειναι οτι δν εχω γυμναστηριο κοντα μ και ελαχιστο χρονο ελευθερο :S..αλλα κατι θα κανω :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...