Προς το περιεχόμενο

βιταμινες???

xarhs133

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

προπονησεις ξεκινησα στα 17 μου, πρωτεινη ξεκινησα να παιρνω στα 21-22 μου..τωρα ειμαι 23 και κατι...αποτελεσματα ειδα αλλα ειναι συνδιασμος πραγματων..απο μονη της η πρωτεινη δε κανει τιποτα....

Δημοσ.

γυμναζομαι μονος στο σπιτι(εχω μπαρα και μικρα βαρακια,κανω κοιλιακους)γιατι δν εχω χρονο για γυμναστηριο,προσπαθω να τρωω οσο ποιο υγειινα μπορω και φαγητα με πρωτεινες και θελω και την πρωτεινη σε σκονη για ποιο γρηγορο αποτελεσμα..

Δημοσ.

εισαι σε καλο δρομο....και γω εχω μπαρα και αλτηρες σπιτι αλλα με το γυμναστηριο δε συγκρινεται...

Δημοσ.

εχει μεγαλη διαφορα το γυμναστηριο ε? γμτ..δν εχω πολυ χρονο ελευθερο και δν θελω να γραφτω αδικα και να πηγαινω 2 φορεσ την εβδομαδα :S

Δημοσ.

μηπως θα μπορουσε καποιος να μ προτεινη μια συγκεκριμενη πρωτεινη γτ δν ξερω να ψαξω και πρεπει να την αγορασω συντομα? :S

Δημοσ.

ειμαι π ειμαι ασχετος απο αυτα υπαρχουν και τοσες μαρκες τα εχω ψιλοχασει για αυτο οποιος μπορει ασ μ προτεινει μια να την παρω να τελιωνω με αυτο το θεμα και να κατσω να δω τι ελευθερες ωρες εχω μηπως παω γυμναστηριο(αλλα θελω να εχω τελιωσει με το θεμα της σκονης):o:-D

Δημοσ.

πανε σε φαρμακειο..λογικα μονο με παραγγελια δε νομιζω να χουν ετοιμοπαραδοτα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...