xarhs133 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 δυστηχως δν παω γημναστηριο..κανω μονος μ...αν μαθω καποιες ασκησεισ κανω δουλεια η πρεπει να παω γυμναστηριο?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 δυστηχως δν παω γημναστηριο..κανω μονος μ...αν μαθω καποιες ασκησεισ κανω δουλεια η πρεπει να παω γυμναστηριο? με συγκεκριμενες ασκησεις φυσικα κανεις.. Με βαρακια υπαρχουν πολλων ειδων ασκησεις για τα χερια. Site συγκεκριμενο δεν ξερω ομως..
xarhs133 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 ok ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες..αλλα αν ξερει καποιος κανα site για ασκησεις με βαρακια ας μ το πει γιατι πρεπει να δουλεψω πολυ τωρα π εμαθα και κατι παραπανω
xarhs133 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 κατι π ξεχασα..παιζει ρολο καθε ποτε κανω γυμναστικη? επειδη εχω πολυ πιεσμενο προγγραμα προλαβαινω 3 φορες την εβδομαδα αλλα οχι μερα παρα μερα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Καλυτερα ειναι μερα παρα μερα, αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα απτη στιγμη που θα κανεις 3 φορες την εβδομαδα. Ειναι αρκετες 3 μερες τη βδομαδα για συγκεκριμενη μυικη ομαδα, οποτε δε νομιζω να πειραζει εκτος αν αρχισεις να αισθανεσαι κουραση την 2η η την 3η μερα των ασκησεων, που σημαινει οτι πρεπει να αφηνεις ενδιαμεσες μερες κενες. Αυτο εσυ θα το διαπιστωσεις, αλλα ως προς το θεμα του ογκου δεν υπαρχει προβλημα.
Fidelio Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Για τη γραμμωση-ογκο του σωματος παιζει ρολο 60% η διατροφη, 30% η γυμναστικη (και η ξεκουραση) ...(..) και πως ακριβώς προκύπτουν τα παραπάνω ποσοστά;
De@th L0rd Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Κάνε και λίγη αεροβική άσκηση πχ. σχοινάκι. Δεν βλάπτει,και βελτιώνεις και την συνολική φυσική σου κατάσταση.
xarhs133 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 το σχοινακι το ξεχναμε δν μπορω ...κοιλιακοι και τρεξιμο καλα δν ειναι?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 και πως ακριβώς προκύπτουν τα παραπάνω ποσοστά; Τα παραπανω ποσοστα ειναι οτι μου λενε οι προπονητες μου στο μπασκετ απο 10 χρονων, οτι μου λενε οι γυμναστες στα εκαστοτε γυμναστηρια που εχω επισκεφθει και οτι εχω διαβασει σε εξειδικευμενα site για γυμναστικη και body building.
Fidelio Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Τα παραπανω ποσοστα ειναι οτι μου λενε οι προπονητες μου στο μπασκετ απο 10 χρονων, οτι μου λενε οι γυμναστες στα εκαστοτε γυμναστηρια που εχω επισκεφθει και οτι εχω διαβασει σε εξειδικευμενα site για γυμναστικη και body building. Ναι , προφανώς και κάτι απο τα παραπάνω έχει συμβεί - στα έχει πει κάποιος , τα έχεις διαβάσει κάπου και για αυτό ρώτησα όμως, ΠΩΣ δικαιολογούνται τα ποσοστά αυτά; Δηλαδή πως βγαίνει ρε παιδί μου το συμπέρασμα οτι η διατροφή είναι πιο σημαντική της προπόνησης και μάλιστα σε βάρος της δεύτερης με αναλογία 60-30.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Ναι , προφανώς και κάτι απο τα παραπάνω έχει συμβεί - στα έχει πει κάποιος , τα έχεις διαβάσει κάπου και για αυτό ρώτησα όμως, ΠΩΣ δικαιολογούνται τα ποσοστά αυτά; Δηλαδή πως βγαίνει ρε παιδί μου το συμπέρασμα οτι η διατροφή είναι πιο σημαντική της προπόνησης και μάλιστα σε βάρος της δεύτερης με αναλογία 60-30. Και σου ξαναλεω. Οι ανθρωποι που το λενε ειναι επαγγελματιες. Τι ακριβως παραπανω θες δεν κτλβαινω. Οταν πας στο γιατρο και σου λεει παρε αντιβιωση τον ρωτας "και για πες μου που ακριβως λεει οτι πρεπει να παρω αντιβιωση? Απο που βγαινει το συμπερασμα?". Δεν εχω ασχοληθει με το επιστημονικο κομματι της μυικης αναπτυξης,για να σου απαντησω εγω. Με την ιδια λογικη θα ηθελα και εσυ να μου εξηγησεις γιατι οι πρωτεινες βοηθουν τους μυες στην αναπτυξη τους, γιατι η διαιτα βοηθα στο να χανεις κιλα, γιατι το γκαζον ειναι πρασινο, γιατι ο ουρανος ειναι μπλε, για τα σκυλια γαυγιζουν και δεν κελαηδανε και αλλα τετοια. Σε ολες τις παραπανω αποριες θα ηθελα επιστημονικα κατωχυρωμενες αποψεις. Εν πασει περιπτωση αν εσυ γνωριζεις κατι παραπανω θα ηθελα να το μοιραστεις μαζι μας απο το να αμφισβητεις απλως. Θα μας βοηθουσε. Αλλιως επετρεψε μας να πιστευουμε ατομα που ασχολουνται επαγγελματικα με τη γυμναστικη και προφανως εχουν και τα αναλογα πτυχια και απο καπου θα εχουν μαθει αυτα που λενε. Δε πιστευω να ειναι απτο μυαλο τους. Τελος δε θελει πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι η διατροφη ειναι σημαντικοτερη απτη γυμναστικη για την αναπτυξη των μυων. Πολυ απλα ενας που δεν εχει σωστη διατροφη πλουσια σε συγκεκριμενα συστατικα, δεν μπορει να γυμναστει σε υψηλο επιπεδο γιατι δεν τον ακολουθει το σωμα του, επειδη στερειται σωστης διατροφης. Αλλιως οι αθλητες θα πλακωνανε καθε μερα 2-3 πιτσες, 2-3 γυρους κλπ. Αυτο ειναι μια εμπειρικη δικη μου εξηγηση ομως, η οποια μπορει εν μερει να ειναι και λαθος και σε καμια περιπτωση δεν αποτελει απαντηση σε αυτο που ρωτας, παρα μονο μια υποθεση για το ποσο σημαντικοτερη ειναι η σωστη διατροφη απτην γυμναστικη. Για να στο πω πιο απλα. Αν δεν εχεις σωστη διατροφη αρρωσταινεις. Απο αναιμια, υποταση,χοληστερινη και ζαχαρο μεχρι και πολυ σοβαροτερες και θανατηφορες ασθενειες οπως καρκινους πχ. Οποτε για ποια γυμναστικη συζηταμε για εναν που δεν εχει σωστη διατροφη.. Σε αυτον πρωτα τιθεται θεμα υγειας και μετα γυμναστικης (η γραμμωση και ο ογκος τον μαρανε). ps. Μην χαλιεσαι, ηρωνευεσαι λιγο εσυ, κανω λιγη πλακα εγω, αμοιβαια ειναι αυτα
Fidelio Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 ps. Μην χαλιεσαι, ηρωνευεσαι λιγο εσυ, κανω λιγη πλακα εγω, αμοιβαια ειναι αυτα Δεν μπορώ να καταλάβω ΠΟΥ την βλέπεις την ειρωνία; Περι πλάκας ο λόγος , φυσικά και είναι δεκτή απο μένα , αλλά εγώ δεν έκανα το ερώτημα βασιζόμενος σε κάποιου είδους φάρσα , σοβαρά ρώτησα για να δω ΠΩΣ σκέφτεσαι αναφορικά με τα ποσοστά περι διατροφής και προπόνησης που παρέθεσες. Παραβλέποντας λοιπον όλο αυτό το εισαγωγικό σημείωμα της τελευταίας σου καταχώρησης ... , φτάνω στον επίλογο (τελευταία παράγραφος ) για να σχολιάσω. (μεταξύ σοβαρού και αστείου ) (...)Τελος δε θελει πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι η διατροφη ειναι σημαντικοτερη απτη γυμναστικη για την αναπτυξη των μυων.Ουτε το ένα , ούτε το άλλο (διατροφή και γυμναστική) είναι περισσότερο ή λιγότερο πρωτεύοντες παράγοντες για την ανάπτυξη των μυών. Αλλά πραγματικά όμως θέλει λίγο παραπάνω μυαλό για να καταλάβει κάποιος τι περιλαμβάνει η προσαρμογή του μυιικού συστήματος στα διαφορετικά ερεθίσματα που μπορεί να λάβει (tag-> Θεωρία Προπόνησης και προπονητικά μοντέλα ανάπτυξης της δύναμης). Πολυ απλα ενας που δεν εχει σωστη διατροφη πλουσια σε συγκεκριμενα συστατικα, δεν μπορει να γυμναστει σε υψηλο επιπεδο γιατι δεν τον ακολουθει το σωμα του, επειδη στερειται σωστης διατροφηςΠολύ απλά ... , ενας που δεν κάνει σωστή προπόνηση , με συγκεκριμένες μεθόδους , δεν μπορεί να γυμναστεί σε υψηλό επίπεδο γιατί δεν ακολουθεί το σώμα του , επειδή στερείται σωστής ... Προπόνησης. (χαχαχαχα) Αλλιως οι αθλητες θα πλακωνανε καθε μερα 2-3 πιτσες, 2-3 γυρους κλπ. Αυτο ειναι μια εμπειρικη δικη μου εξηγηση ομως, η οποια μπορει εν μερει να ειναι και λαθος.Θα σου πω το εξής , μπορείς άνετα να τρώς πίτσες , πιτόγυρα και ότι άλλο σκατά θες σε λογικά πλαίσια , ωστόσο την προπονηση σου μια χαρά θα την βγάζεις - θα έχεις αποτέλεσμα (περι ανάπτυξης μυών ) ΑΝ ξέρεις απο προπόνηση. Μπορείς επίσης -απο την άλλη- να κάνεις την πιο γαμάτη διατροφή που μπορεί να έχεις σκεφτεί ποτέ , αλλά από προπονηση να μην ξέρεις ΠΟΥ σου πάν τα τέσσερα - προφανώς το να σηκώνεις στην τύχη αλτήρες ή μέχρι failure ... αυτό δεν είναι προπόνηση , αυτό είναι πιθανή αποτυχία έως και καταστροφή. και στο edit που έκανες , λεπον : Για να στο πω πιο απλα. Αν δεν εχεις σωστη διατροφη αρρωσταινεις. Απο αναιμια, υποταση,χοληστερινη και ζαχαρο μεχρι και πολυ σοβαροτερες και θανατηφορες ασθενειες οπως καρκινους πχ. Οποτε για ποια γυμναστικη συζηταμε για εναν που δεν εχει σωστη διατροφη.. Σε αυτον πρωτα τιθεται θεμα υγειας και μετα γυμναστικης (η γραμμωση και ο ογκος τον μαρανε).Το αυτώ λολ και στο δικό σου ύφος υπερβολής , αν δεν κάνεις σωστή προπονηση αρρωσταίνεις (μιλάω πολύ σοβαρά).. Χονδρικά μπορείς είτε να διαταράξεις τον ορμονικό σου άξονα , είτε να τραυματιστείς απο υπερχρηση. Ξέρεις τι σημαίνει "διαταράσσεται ο ορμονικός μου άξονας; " χαχα Είναι όντως θέμα υγείας !
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Ενταξει φιλε μου. Δεν συνεχιζω την αντιπαραθεση και δεν με ενδιαφερει να κερδισω καμια forumiki διαμαχη. Προφανως αυτα που μου λενε οι γυμναστες μου κατα τη γνωμη σου ειναι μλκιες και ετσι δεν εχει νοημα να συνεχισουμε. Καλο σου βραδυ
Fidelio Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Midi όπως είπες , σε φορουμ είμαστε , δεν χρειάζεται να χαλιόμαστε ! Καλό βράδυ και σε σένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.