Προς το περιεχόμενο

MIO P550 και πρόβλημα συγχρονισμού

jeanthira7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello guys...Εχω το MIO P550 και έχω εγκαταστήσει στο pc ACTIVE SYNC 4.5 και MICROSOFT FRAMEWORK 2.0 γιατί γνωρίζω ότι είναι απαραίτητα προκειμένου να συνδεθώ για την μεταφορά δεδομένων.

Εκτός από την πρώτη φορά που όταν έκανα τη σύνδεση μου έβγαλε ο υπολογιστής το όνομα MIO και συνδέθηκε μέσω ACTIVE SYNC ουδέποτε έχει ξαναγίνει σύνδεση.

Συγκεκριμένα μου βγάζει "αγνωστη συσκευή USB" όποτε κάνω το connection μέσω USB.

Προσπαθώ και με bluetooth, το συνδέω, κάνει αναζήτηση για συσκευές, το εντοπίζει, πατάω για τη σύνδεση τα τέσσερα μηδενικά και στο MIO και στο pc αλλά δυστυχώς μου γράφει ότι η υπηρεσία μεταφοράς αρχείων από το MIO ΚΛΠ δεν υποστηρίζεται....

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ...

Δημοσ.
Hello guys...Εχω το MIO P550 και έχω εγκαταστήσει στο pc ACTIVE SYNC 4.5 και MICROSOFT FRAMEWORK 2.0 γιατί γνωρίζω ότι είναι απαραίτητα προκειμένου να συνδεθώ για την μεταφορά δεδομένων.

Εκτός από την πρώτη φορά που όταν έκανα τη σύνδεση μου έβγαλε ο υπολογιστής το όνομα MIO και συνδέθηκε μέσω ACTIVE SYNC ουδέποτε έχει ξαναγίνει σύνδεση.

Συγκεκριμένα μου βγάζει "αγνωστη συσκευή USB" όποτε κάνω το connection μέσω USB.

Προσπαθώ και με bluetooth, το συνδέω, κάνει αναζήτηση για συσκευές, το εντοπίζει, πατάω για τη σύνδεση τα τέσσερα μηδενικά και στο MIO και στο pc αλλά δυστυχώς μου γράφει ότι η υπηρεσία μεταφοράς αρχείων από το MIO ΚΛΠ δεν υποστηρίζεται....

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ...

To Activesync, το αναγνωρίζει ή δε γίνεται τίποτα;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις απέγκατάστηση και επανεγκατάστηση το Software του ΜΙΟ στον Η/Υ σου και θα παίξει...

Εναλλακτικά δοκίμασε να το συνδέσεις σε κάποια άλλη usb port στον Η/Υ σου.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αντιμετώπισα και εγώ το ίδιο πρόβλημα :cry: και μετά από ΠΟΛΥ κόπο διαπίστωσα ότι την επικοινωνία με τον υπολογιστή μπλοκάρει ένα πρόγραμμα πλοήγησης… :shock: Απʼ εγκατέστησε τα προγράμματα που έχεις πρόσφατα εγκαταστήσει και το πιθανότερο είναι ότι θα συνδεθείς όπως και πριν!;) Χωρίς να μπορώ να το εξηγήσω, χωρίς απʼεγκατάσταση το clean boot ή hard reset δεν διορθώνει το πρόβλημα!!;:confused: Αν πάντως δεν δουλέψει, μην προσπαθείς με νέες εκδόσεις του ActiveSync, είναι μάταιος κόπος! Η έκδοση που συνοδεύει την συσκευή είναι ok για XP SP2, αλλαγή σε USB και νέα καλώδια είναι αναποτελεσματικά. Ενημέρωσε σε παρακαλώ εάν λύθηκε το πρόβλημα και με ποιόν τρόπο.

Δημοσ.

το 550 εχει γενικα 8εμα με το activesync, εκει οφειλεται και η μικρη διαρκεια της μπαταριας. Ψαξε λιγο στο ιντερνετ, υπαρχει ενας τροπος για να απενεργοποιησεις την αυτοματη συνδεση με τον υπολογιστη, μετα απο αυτο και το activesync θα σου παιζει μια χαρα, και η μπαταρια θα κραταει περισσοτερο (το δικο μου κραταει κοντα μια εβδομαδα σε standby, ενω στην αρχη εβγαζε το πολυ 5-6 ωρες......)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...