Προς το περιεχόμενο

Windows Vista Wi-fi πρόβλημα (Connected locally)

panaitolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Δεν ξέρω αν υπάρχει παρόμοιο post αλλά δεν βρήκα κάτι.

Σε ένα laptop dell που τρέχει windows vista ενω βρίσκω κανονικα ασύρματο δίκτυο και συνδέομαι σε αυτο δεν εχω internet.Στον πινακα ελέγχου στο κέντρο δικτύου δείχνει να υπάρχει μονο τοπική σύνδεση και ενα Χ στην σύνδεση internet.Ψάχνοντας στο google βρήκα πολλα post με το ιδιο πρόβλημα σε ξένα forums αλλα καμία σίγουρη λύση.Όλα δουλέυουν μια χάρα σε σύνδεση με καλώδιο.Επίσης το πρόβλημα αυτο δεν παρατηρείται σε windows xp.Έχει βρεί κάποιος κάποια λύση?

Thanks

Δημοσ.

Για να βοηθήσεις περισσότερο γράψε στο start>run>cmd

την εξής εντολή:

ipconfig /all >>C:\temp.txt

πίγαινε μετά στο C: βρές το αρχείο temp.txt και γράψε μας εδώ τι γράφει.

Δημοσ.
Καλησπέρα

Δεν ξέρω αν υπάρχει παρόμοιο post αλλά δεν βρήκα κάτι.

Σε ένα laptop dell που τρέχει windows vista ενω βρίσκω κανονικα ασύρματο δίκτυο και συνδέομαι σε αυτο δεν εχω internet.Στον πινακα ελέγχου στο κέντρο δικτύου δείχνει να υπάρχει μονο τοπική σύνδεση και ενα Χ στην σύνδεση internet.Ψάχνοντας στο google βρήκα πολλα post με το ιδιο πρόβλημα σε ξένα forums αλλα καμία σίγουρη λύση.Όλα δουλέυουν μια χάρα σε σύνδεση με καλώδιο.Επίσης το πρόβλημα αυτο δεν παρατηρείται σε windows xp.Έχει βρεί κάποιος κάποια λύση?

Thanks

Αν σου λέει ότι είσαι συνδεδεμένος μόνο τοπικά (έτσι όπως τα γράφεις κι εσύ δηλαδή) θα πρέπει να δεις άν δεν σου είναι κόπος αν μπαίνει στο ιντερνετ μέσω καλώδιο enthernet.

Γιατί το "συνδεδεμένος μόνο τοπικά" είναι πρόβλημα του ιντερνετ.

Δημοσ.

Γενικά είναι δύσκολο να κάνω πολλά πράγματα αφού αγόρασα το laptop και το έστειλα εξωτερικό σε χρήστη σχετικά noob.Απλά επειδή με ένα search του στύλ "windows vista wifi conected locally" στο google βρήκα πολλούς να έχουν το ίδιο προβλημα είπα να δοκιμάσω και εδω την τύχη μου.Με καλώδιο ethernet όλα δουλέυουν κανονικά.Το laptop έχει δοκιμαστεί σε οικιακό ασύρματο δίκτυο και σε δίκτυο πανεπιστημίου και κάνει ακριβώς το ίδιο.(με xp κανένα πρόβλημα).

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...