panaitolas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Καλησπέρα Δεν ξέρω αν υπάρχει παρόμοιο post αλλά δεν βρήκα κάτι. Σε ένα laptop dell που τρέχει windows vista ενω βρίσκω κανονικα ασύρματο δίκτυο και συνδέομαι σε αυτο δεν εχω internet.Στον πινακα ελέγχου στο κέντρο δικτύου δείχνει να υπάρχει μονο τοπική σύνδεση και ενα Χ στην σύνδεση internet.Ψάχνοντας στο google βρήκα πολλα post με το ιδιο πρόβλημα σε ξένα forums αλλα καμία σίγουρη λύση.Όλα δουλέυουν μια χάρα σε σύνδεση με καλώδιο.Επίσης το πρόβλημα αυτο δεν παρατηρείται σε windows xp.Έχει βρεί κάποιος κάποια λύση? Thanks
SeKoS Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Για να βοηθήσεις περισσότερο γράψε στο start>run>cmd την εξής εντολή: ipconfig /all >>C:\temp.txt πίγαινε μετά στο C: βρές το αρχείο temp.txt και γράψε μας εδώ τι γράφει.
pcfan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 ΚαλησπέραΔεν ξέρω αν υπάρχει παρόμοιο post αλλά δεν βρήκα κάτι. Σε ένα laptop dell που τρέχει windows vista ενω βρίσκω κανονικα ασύρματο δίκτυο και συνδέομαι σε αυτο δεν εχω internet.Στον πινακα ελέγχου στο κέντρο δικτύου δείχνει να υπάρχει μονο τοπική σύνδεση και ενα Χ στην σύνδεση internet.Ψάχνοντας στο google βρήκα πολλα post με το ιδιο πρόβλημα σε ξένα forums αλλα καμία σίγουρη λύση.Όλα δουλέυουν μια χάρα σε σύνδεση με καλώδιο.Επίσης το πρόβλημα αυτο δεν παρατηρείται σε windows xp.Έχει βρεί κάποιος κάποια λύση? Thanks Αν σου λέει ότι είσαι συνδεδεμένος μόνο τοπικά (έτσι όπως τα γράφεις κι εσύ δηλαδή) θα πρέπει να δεις άν δεν σου είναι κόπος αν μπαίνει στο ιντερνετ μέσω καλώδιο enthernet. Γιατί το "συνδεδεμένος μόνο τοπικά" είναι πρόβλημα του ιντερνετ.
panaitolas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Γενικά είναι δύσκολο να κάνω πολλά πράγματα αφού αγόρασα το laptop και το έστειλα εξωτερικό σε χρήστη σχετικά noob.Απλά επειδή με ένα search του στύλ "windows vista wifi conected locally" στο google βρήκα πολλούς να έχουν το ίδιο προβλημα είπα να δοκιμάσω και εδω την τύχη μου.Με καλώδιο ethernet όλα δουλέυουν κανονικά.Το laptop έχει δοκιμαστεί σε οικιακό ασύρματο δίκτυο και σε δίκτυο πανεπιστημίου και κάνει ακριβώς το ίδιο.(με xp κανένα πρόβλημα).
KIRIAKOS83 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.