Προς το περιεχόμενο

Windows Vista Home Premium Activation?

gagarin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω αγορασει τον παρακατω φορητο υπολογιστη

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907975

Ο εν λογω υπολογιστης δεν ειχε DVD με Windows αλλα τα Windows που ειχε μεσα ειναι original...

Φυσικα εκανα κ ενα back-up με το προγραμμα της ACER αλλα η ερωτηση μου ειναι:

Aν βρω μια εκδοση Windows Vista Home Premium στο ιντερνετ κ βαλω κατα την εγκατασταση το κλειδι που εχει το αυτοκολλητο κατω στον φορητο θα εχω προβλημα με την γνησιοτητα;

Τι χαζομαρα κ αυτη με το να μην βαζουν ενα DVD με το λειτουργικο συστημα(ασε που κ τους οδηγους κ τα προγραμματα της εταιρειας τα εχει χυμα μεσα στον σκληρο δισκο,αλλα οκ αυτα τα βρισκεις στο site της εταιρειας)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

Δημοσ.

Δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά να πας στο e-shop Και να τους ζητήσεις το cd σου και όχι μόνο το ετικετάκι... Εφόσον το πλήρωσες.

Δημοσ.

Μεσα στον υπολογιστη εχει οδηγιες κ λεει οτι πρεπει να κανω back-up :fear: κ μαλλον το λεει αυτο γιατι δεν εχει το DVD που ειναι ΤΟΟΟΟΣΟ ακριβο κ φοβαται η εταιρεια να το βαλει μηπως πεσει ο προυπολογισμος της :lol:

Τεσπα αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν μπορω να βρω μια εκδοση απο καποιον να την βαλω κανονικα κ την στιγμη που ζηταει το κλειδι να βαλω αυτο που εχει κ να εχω γνησια windows...Αφου μπορει να γινει κ ετσι ειμαι μια χαρα...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

Δημοσ.

Θα κατεβάσεις από κανα site με torrents την oem έκδοση, γιατί με κανονική δε θα σου δουλεύει το κλειδί σου. Απ'ότι είδα υπάρχουν και με το sp1 μάλιστα. Εννοείται ότι θα είσαι και νόμιμος έτσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...